Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

beni de aradılar daha bebişim yolda dedim deneyince yazarım dedim numune olarak istemiştim dedim

evet benide aradılar kullandınız mı diye bana sabah gelmişti prima kullanıyorum bende bu da ince baya ve organik güzel yani dedim:78:

teşekkür ederim canım beğendim sayfayı fritöz dedim

kızlar benimde huggies im geldi... ben hamileyim gerçi bebeğime prima almıştım sanırım bu bezleride hastanede kendime kullanırım hasta bezi kullanmaktansa bunlar işe yarar...

TeknoSepet.com.tr facebook
‎8 MAYIS ANNELER GÜNÜNE KADAR BU SAYFAYI BEĞENEN KİŞİLER ARASINDAN 1 KİŞİ SİNBO SCO-5002 KONVEKSİYONEL FIRIN HEDİYE EDİLECEK

kızlar buyruuun

Numunesi gelen arkadaşlar güle güle kullansın

Lipton piramiti en sonunda tamamlayabildim kızlar meyve ihtiyacınız varsa gönderebilirim
11 kiraz
16 böğürtlen
18 ahududu
13 çilek mevcuttur

acaba bana da gönderebilir misin canım :26:

Sayın....................

Bizim ile iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz.
Activex ürünlerimiz ile ilgili düşünceleriniz bizleri mutlu etti.Adres ve telefon numaranızı bildirmenizi rica ediyoruz.

Amacımız sizlerin beğenisine daima layık olabilmektir. Firmamız, sizlerden gelecek her türlü talebi karşılayabilmek için yeni ürünlerle kendini yenilerken, var olan ürünlerinde de kalitesini arttırarak her geçen gün daha da ileriye gitmek için çalışmalarını sürdürmektedir. Bu çalışmaların neticesinde bizler için en değerli ödül, siz değerli tüketicilerimizin memnuniyetidir.

Saygılarımızla,

Gösterdiğiniz ilgiden dolayı tekrar teşekkür ederiz.
Evyap Müşteri İletişim Hattı:0800 211 08 10

niye adres istedi kiii

kızlar huggies'in bi anketine katılmıştık daha sonra mail gelmişti adresimizi güncellemek için sizlere bişe geldimi?

banada bu sbah geldi huggiesler benim kız 2.5 yaşında 2 numara göndermişler:90: olsun hediye götürcem yeni doğum yapan birine

ayrıca huggiesten aradılar kullandınızmı memnun musunuz gibisinden ama o saatte daha gelmediği için bişi diyemedim 2 gün sonra tekrar arıcaklar ne diyim kızlar öviimmi kulanamadığım bezleri

Benide aradılar Huggies ten.Bana gelmedi daha.Ama eğer 2 numara ise benimde işime yaramayacak benimki 4+ kullanıyo.Artık ikinci bebeye saklarım nasılsa yedi tane bebek düşünüyom ona olmadı ötekine kullanırım ötekine olmadı öbürüne hiç olmadı tekne kazıntısına kullanırım

Bugün kargo günümmüş maşallah hepsi bana çalıştı :)))

Yurtiçi kargodan denemekbedavadan kazandığım MigrosHediyem geldi.
Ptt Kargodan türkü cd'm geldi.
Mng kargodan da huggies'lerim geldi

Kendimi günün şanslısı ilan etmek istiyorum

Mng den gelen kargocuya evde biriken kargo poşetlerini de verdim kutuya atsın diye. Daha da biriktircem bi dahaki sefere yine veririm bari bizim de bi faydamız olsun dimi

Son düzenleme:
Mng den gelen kargocuya evde biriken kargo poşetlerini de verdim kutuya atsın diye. Daha da biriktircem bi dahaki sefere yine veririm bari bizim de bi faydamız olsun dimi

Bu konudan haberim yok.. Açıklayabilir misiniz ?

Bu konudan haberim yok.. Açıklayabilir misiniz ?

mng kargo bi kampanya yapmış kargo poşetlerini topluyor onlardan sağlanacak katma değerlerle okullar yaptıracakmış."Poşetler kutuya çocuklar okula" diye bir kampanya netten bakarsan bulabilirsin. Ben de eve gelen bütün kargo poşetlerini topladım biriktirdim az önce gelen kargocuya verdim. Fakat önemli bi nokta var kargo poşetlerinin ağızlarındaki yapışkanlı kısmı kesiyormuşuz neden bilmiyorum ama öyle yazıyor. Ben de eve ne zaman kargo gelse o kısmı yırtıp atıyorum öyle biriktiriyorum baya alışkalık oldu bende artık

Biz numune gönderen firmalar sayesinde ufak tefek bi şeyler kazanıyoruz bizim de başka yerlere ufak da olsa bi katkımız olabilecekse ne mutlu...

Son düzenleme:

canım denemekbedava dan nasıl ürün numunesi kazanıyorsun acaba bende üyeyimde:18:

canım denemekbedava dan nasıl ürün numunesi kazanıyorsun acaba bende üyeyimde:18:

özel bi şey yapmana gerek yok. Sadece orada olan ürünlerle ilgili fikirlerini yazıyorsun. Tesadüf bikaç kişiyi seçip numune yolluyorlar deneme amaçlı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…