kızlar huggies den aradılar az önce menun kaldınız mı üründen diye. Benim elime öyle bişey geçmedi ki dedim :26: Aaaa demek ki yollamışlar neden gelmedi acaba? Belki de bugün yarın gelr bakalım...Sizi de öyle aradılar mı ürün elinize geçtikten sonra?
kızlar huggies den aradılar az önce menun kaldınız mı üründen diye. Benim elime öyle bişey geçmedi ki dedim :26: Aaaa demek ki yollamışlar neden gelmedi acaba? Belki de bugün yarın gelr bakalım...Sizi de öyle aradılar mı ürün elinize geçtikten sonra?
ANNELER GÜNÜ ÖZEL
Değerli üyelerimiz, Anneler Günü'ne özel, hediyeli kampanyamız yarın başlıyor .Bu özel kampanyamızda istedik ki, hediyenizi siz seçin.
Facebookta NEVRESİM DÜNYASI yazarak arattırabilirsiniz.Linki paylaşıyorum......... diye gözüküyor
teşekkür ederim canımbeğendim sayfayı fritöz dedim
TeknoSepet.com.tr facebook
‎8 MAYIS ANNELER GÜNÜNE KADAR BU SAYFAYI BEĞENEN KİŞİLER ARASINDAN 1 KİŞİ SİNBO SCO-5002 KONVEKSİYONEL FIRIN HEDİYE EDİLECEK
kızlar buyruuun
teşekkür ederim canımbeğendim sayfayı fritöz dedim
canım ben o sayfayı bir türlü bulamadım yaaa nevresim dünyası diye çıkmıyor nasıl ürününüzü seçebiliyorsunuz
Numunesi gelen arkadaşlar güle güle kullansın
Lipton piramiti en sonunda tamamlayabildim kızlar meyve ihtiyacınız varsa gönderebilirim
11 kiraz
16 böğürtlen
18 ahududu
13 çilek mevcuttur
kızlar huggies'in bi anketine katılmıştık daha sonra mail gelmişti adresimizi güncellemek için sizlere bişe geldimi?
teşekkür edrim canım çok sağolcanım büyük harflerle yaz....
Mng den gelen kargocuya evde biriken kargo poşetlerini de verdim kutuya atsın diye. Daha da biriktircem bi dahaki sefere yine veririm bari bizim de bi faydamız olsun dimi
Bu konudan haberim yok.. Açıklayabilir misiniz ?
Bugün kargo günümmüş maşallah hepsi bana çalıştı :)))
Yurtiçi kargodan denemekbedavadan kazandığım MigrosHediyem geldi.
Ptt Kargodan türkü cd'm geldi.
Mng kargodan da huggies'lerim geldi
Kendimi günün şanslısı ilan etmek istiyorum
Mng den gelen kargocuya evde biriken kargo poşetlerini de verdim kutuya atsın diye. Daha da biriktircem bi dahaki sefere yine veririm bari bizim de bi faydamız olsun dimi
canım denemekbedava dan nasıl ürün numunesi kazanıyorsun acaba bende üyeyimde:18: