Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

denedimbilyorum da 10 dawete 30 dk hedıyeeeeeeeee

Son düzenleme:
bioderden numunelerim geldi içinde
2 tane deracine spf 50 güneş kremi
2 tane vücut losyonu
2 tane bioder tüz azaltıcı
2 tane selülit kremi
2 tane temizleme jeli

ya bende istemiştim ama yok hala. ne yazmıştın,nereye yazmıştın?? bide ne zaman yazmıştın?

This is the mail system at host etrn.tr.net.

I'm sorry to have to inform you that your message could not
be delivered to one or more recipients. It's attached below.

For further assistance, please send mail to postmaster.

If you do so, please include this problem report. You can
delete your own text from the attached returned message.

bana bu mail gelmiş tekin acardan sizde gelmişti naptınız napmama lazım

çoğu insan bekliyor hala bu kampanyayı ben duyurduğum için kendimi kötü hissettim birden ve aradım mayıs ortalarına kadar göndereceklermiş öyle dediler

iyi yapmışsın cnm, peki kimlere göndereceklermiş onu da öğrenebilseydin keşke yani sitelerine falan bi liste koysalardı. ilk 1000 miydi neydi, ilk 1000demiyiz bilmiyoruz ki:26:

ya bende istemiştim ama yok hala. ne yazmıştın,nereye yazmıştın?? bide ne zaman yazmıştın?

canım ben yazalı baya oldu bioder bioxin deracine biblas hepsine yazdım zaten hepsi bir yere bağlı sanırım bunlarım ama hepsine ayrı mail attım 2 gün önce de mail attım numune talebinde bulunmuştum ama numunelerim gelmedi die bugün de geldi numuneler

iyi yapmışsın cnm, peki kimlere göndereceklermiş onu da öğrenebilseydin keşke yani sitelerine falan bi liste koysalardı. ilk 1000 miydi neydi, ilk 1000demiyiz bilmiyoruz ki:26:

ilk 1ooo kişiye gönderecekler belki de hiçbirimiz ilk 1000 e giremedik

sağol canım ben bioxcin e yazmıştım sadece. ondada imada bulunmuştum tam istememiştim. şimdi hepsine arkadaşlarıma numune yollamışsınız bende istiyorum diyeceğim.. inşallah gönderirler

çoğu insan bekliyor hala bu kampanyayı ben duyurduğum için kendimi kötü hissettim birden ve aradım mayıs ortalarına kadar göndereceklermiş öyle dediler

canım sen niye kendini kötü hissediyorsun senin en suçun var
Belki de 1000 kişi arasında bile değiliz.

Türkiye'de üretilip dünyaya pazarlanan parfüm markası olan P.D.J. Parfumes'tan ödüllü kampanya;
Bu kampanyaya katılı şartları yerine getiren herkes 1 adet parfüm kazanacak.

Kampanyaya katılmak için P.D.J Parfums'ün resmi facebook sayfası olan P.D.J Parfums | Facebook adresindeki sayfayı beğenmeniz ve P.D.J P A R F U M S ® | Forum ~ Bilgi Paylaştıkça Çoğalır adresindeki parfüm forumune üye olarak 100 mesaj sayısına ulaşmanız gerekmektedir.(100 mesajı aştıktan sonra otomatik olarak Forumdaki "Sadık Üye" grubuna eklenmiş olacaksınız ve diğer tüm üyeler bunu görebilecek)

- Kampanya, P.D.J PARFUMS | Forum ( P.D.J P A R F U M S ® | Forum ~ Bilgi Paylaştıkça Çoğalır ) sayfasında "P.D.J PARFUMS & Açık Parfüm" kategorisinin "Kampanyalarımız" bölümünde sürdürülecektir. Lütfen tüm şartları yerine getirdiğinize kanaat kıldığınızda bahsi geçen "Kampanyalarımız"
bölümüne girerek, şartları yerine getirdiğinizi ve tarafınıza ulaşabilmemiz için mutlaka e-posta adresinizi yazınız. (Ev adresinizi vs. o bölüme yazmayınız, firmadan e-postanıza gelen e-postaya göndermeniz taleb edilecektir)

- "P.D.J PARFUMS SEN ÇOK YAŞA" Kampanyası 09 Mayıs 2011 Tarihi saat 23.59' da son bulacaktır.

Bu şartları yerine getiren her arkadaş için 1 adet parfüm firma tarafından hediye eilecektir.
Not: Hediye kargo ücreti talihliye aittir.

ANNELER GÜNÜ ÖZEL
Değerli üyelerimiz, Anneler Günü'ne özel, hediyeli kampanyamız yarın başlıyor .Bu özel kampanyamızda istedik ki, hediyenizi siz seçin.

Facebookta NEVRESİM DÜNYASI yazarak arattırabilirsiniz.Linki paylaşıyorum......... diye gözüküyor

kızlar huggies den aradılar az önce menun kaldınız mı üründen diye. Benim elime öyle bişey geçmedi ki dedim :26: Aaaa demek ki yollamışlar neden gelmedi acaba? Belki de bugün yarın gelr bakalım...Sizi de öyle aradılar mı ürün elinize geçtikten sonra?

haggisler geldiama ben 4 numara kullanıyorum 2 numara geldi beklediğime degmemiş..zaten prima kullanıyorum ama denerdim..bu arada müşteri hizmetlerinden arayıp sorular soruyolar.benim daha gelmemişti tekrar ararız dediler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…