tekin acardan böyle bi mail gelmiş ing iyi olan var mı ????? bu arada 363. katılımcıymışım
This is the mail system at host etrn.tr.net. I'm sorry to have to inform you that your message could notbe delivered to one or more recipients. It's attached below. For further assistance, please send mail to postmaster. If you do so, please include this problem report. You candelete your own text from the attached returned message. The mail system
tekin acardan böyle bi mail gelmiş ing iyi olan var mı ????? bu arada 363. katılımcıymışım
This is the mail system at host etrn.tr.net. I'm sorry to have to inform you that your message could notbe delivered to one or more recipients. It's attached below. For further assistance, please send mail to postmaster. If you do so, please include this problem report. You candelete your own text from the attached returned message. The mail system
HEDİYENİZ VAR
ELLE ONLINE Dünyanın 1 numaralı moda rehberi
Estee Lauder
Üye olan 100 kişiye 260 TL değerindeki 6'lı Puro Color Gloss setimiz hediye
Üye olan her 10. kişi de hediye kazanacak.
Son gün : 30 nisan
Kızlar acele edin
Teşekkürler Tuana koştum hemen.
Bu tekin acar muhabbeti ne ya bana da gelmiş öyle mail, önceden hiç böyle yapmazdı bu da yeni çıktı haaa, boşa mı gitti yani steven tyler mesajımız
rica ederim canım inşallah geç kalmamıştırız kampanyayı yeni gördüm
Tekin Acardan bana mail gelmedi siz de sorun ne acaba:44: mail gelenler yarışmaya tekrar katılsa olmaz mı :97:
hemen üye oldummmHEDİYENİZ VAR
Estee Lauder
Kızlar acele edin
Mesajınız bir hatadan dolayı gönderilememiştir diyor..İletilemeyen mesajların ardından bu mesaj gelir..(Ya alıcı adresini değiştirir, ya kutu yoğunluğu olur, ya adres yanlış olur, ya alımları durdururlar kısa süre ya da serverda hata olur o an için..)
..
Tekrar deneyin ya da alıcının başka bir adresinden bilgi mesajı yollayan isterseniz..
dio k bu mes ana merkez rtrn.tr.netten gel,iyo mesajınız birden cok kişiye gitmiş olabilir yada gitmemiş olabilir bunu icin postmaster e sorun bildrim yapabilirsiniz falan filanm bi hata var yani
canımcım googleden çeviriye kopyaladım yazıyı.böyle bir tablo çıktı ortaya
Bu ana etrn.tr.net de mail sistemidir. Ben senin mesajı bir veya birden fazla alıcıya teslim notbe olabilir size bildirmek zorunda üzgünüm. Altında ekli's. Daha fazla yardım için, postmaster için mail gönderin. Bunu yaparsanız, bu sorun raporu ekleyin. Size bağlı döndürülen mesajı kendi metin candelete. posta sistemi
Dinleyin
Fonetik olarak okuyun
hemen üye oldummm
estéelauder.tr newsletter'ını alma isteğiniz için teşekkür ederiz. İlk gönderiniz kısa bir süre içinde elinize ulaşacak.
dedi
oldu sanırım:26:
bende katıldım aynı yazı çıktı ilk 100kişi içindeyizdir umarım gloslar çok tatlı gözküyoor :)
HEDİYENİZ VAR
Estee Lauder
Kızlar acele edin