Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

This is the mail system at host etrn.tr.net. I'm sorry to have to inform you that your message could notbe delivered to one or more recipients. It's attached below. For further assistance, please send mail to postmaster. If you do so, please include this problem report. You candelete your own text from the attached returned message. The mail system <selin.kalender@tekinacar.com.tr>: delivery temporarily suspended: host90.158.33.52[90.158.33.52] refused to talk to me: 421 4.7.0SecureMail.tekinacar.com.tr closing connection
tekın acar dan gelmış ne buuuuuuuu:44::44::44::44::44::44::44::44:

banada geldi o mail :26:
napmamız lazım anlamadım ki :KK50:

"ilk 100" demiyor ki ama, "üye olan 100 kişiye" diyor, sanki çekilişle verilecek gibi anladım ben :44::44::44:

bende ilk 100 anlamıştım önce fakat şimdi tekrar dikkat ettim ilk yazmıyor ve son gün 30 nisan dediğine göre (zaten birkaç saat içinde 100kişiyi geçtiklerini düşünüyorum) çekiliş yapılcak gibi gözüküyor.

............. web sitesinde her ay gerçekleştirilen ankete katılan her 10.kişi Sesu vücut ağda bandı ve yüz ağda bandı kazanıyor. Tıkla ve hemen katıl !

http://www......sesu......com..

Son düzenleme:
ilk 100 demiyor ...100 kişiye hediye var,üye olan her 10.kişiye hediye verilicek diyor kzlar:44:bilmem anlatabildimmi...

eski topişkten beri takip ediyorum yazamadım arkadaşlar ben fatoş aras isimli bi veletim var fırsat olmuyor paylaşımlarınız için hepiniz saolun bende katılşıyorum sayenizde ama henüz gelen giden yok bi şu pttden mail geldi bakalım adres yolladım...

bol numuneli bi haftya olsun canlarım..bende raranızdayım artık yer var dimii..:KK16:

Bizimçilek Adası

ÖDÜL

5 kişiye exper easy tablet bilgisayar ve 100 kişiye şapka-tişört seti.

Bizim Yağ Çekiliş Kampanyası
KAMPANYA KATILIM KOŞULLARI:
18 yaşından küçükler, kampanyaya katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar bile ikramiyeleri verilmez.
Bu kampanya, Öncü İletişim Pazarlama Yapım Ve Tic. A.Ş. adına, Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü'nün 20.04.2011 tarihli ve B.07.1.MPİ.0.13.00.02-401.02.99/1012-3690 sayılı izni ile DenizAjans tarafından yürütülmektedir.
Kampanya, 23.04.2011 (Saat 00:01) - 31.05.2011(Saat 23:59) tarihleri arasında, Türkiye genelinde geçerlidir. Kampanya süresince, ücretsiz olarak, Ülker markalarının ürün ve hizmet tanıtımlarının, faydalı bilgi ve duyuruların, haberlerin ve ayrıca eğitici, öğretici, eğlendirici oyunların yer aldığı bir reklam, tanıtım ve aktivite mecrası olan Ülker Oyun öğretici, eğlenceli ve sürprizlerle dolu oyunlarla seni bekliyor. adresli internet sitesine, ücretsiz olarak kullanıcı adı, şifre, ad, soyad, e-mail adresi, doğum tarihi, gsm numarası bilgileri ile üye olup sitedeki Bizim Yağ'a ait Bizim Çilek Adası sayfasına girip Çilek Çemberi oyunu oynayarak kampanya formuna açık adres bilgisini yazarak katılan kişilere 1 çekiliş hakkı verilecektir. Bir kişi istediği kadar oyun oynayabilir ancak, kampanyaya katılım her gün için 10 çekiliş hakkı ile sınırlıdır.
Bu kampanya kapsamında, kampanya sonunda 1 çekiliş yapılacaktır. Çekilişte 5 kişiye Exper Easypad P10AN (16 GB SD Kart Hediyeli) hediye edilecektir.
Çekiliş 15.06.2011 tarihinde saat 15:00'de Denizajans Danışmanlık ve Promosyon Hizmetleri Ltd. Şti. Toplantı Salonu, Ali Nihat Tarlan Cad. No:54 D:14 Bostancı – Kadıköy / İstanbul adresinde noter huzurunda ve halka açık olarak gerçekleştirilecektir. Kazanan talihliler, 22.06.2011 tarihinde Posta Gazetesi Türkiye baskısında duyurulacaktır. Asil ve yedek talihlilere iadeli taahhütlü posta yolu ile tebligat yapılacaktır.
İkramiyeyi teslim alabilmek için asil talihlinin son başvuru tarihi 07.07.2011 ve yedek talihlilerin son başvuru tarihi 22.07.2011 tarihine kadardır. İkramiyenin son teslimi 20.08.2011 tarihine kadar yapılacaktır.
Ayrıca, yukarıdaki koşullarda, kampanya sonunda, kampanyaya katılanlar arasından ayrıca yapılacak şirket özel çekilişi ile 100 kişiye Şapka ve T-Shirt Hediye seti verilecektir. Kazananlar sitede duyurulacaktır. Hediye Seti şirket özel çekilişi, MPİ ilgili yönetmeliği 2/f maddesine göre Milli Piyango İdaresi izin kapsamı dışında uygulanmaktadır.
Kampanyaya, kampanya oyununu oynayıp kampanya formunu doldurarak kampanyaya kayıt olan Ülker Oyun öğretici, eğlenceli ve sürprizlerle dolu oyunlarla seni bekliyor. sitesi üyesi kullanıcılar katılabilir. Kampanyaya kayıt, katılım ve Ülker Oyun öğretici, eğlenceli ve sürprizlerle dolu oyunlarla seni bekliyor. sitesine üyelik ücretsizdir.
Katılımcılar Ülker Oyun öğretici, eğlenceli ve sürprizlerle dolu oyunlarla seni bekliyor. adresli internet sitesinden, önce ücretsiz olarak, Kullanıcı adı, Şifre, Ad, Soyad, E-mail Adresi, Doğum tarihi, Gsm numarası bilgileri ile ilgili bölümü doldurarak üye olmak zorundadır ve üye olduktan sonra Bizim Yağ'a ait Bizim Çilek Adası sayfasına girip Çilek Çemberi oyunu oynayarak kampanya formuna açık adres bilgisini yazarak kayıt olmak zorundadır. Oyunu oynayan üye, 18 yaşından küçük ise kampanya kayıt formuna veli ad, soyad ve adres bilgileri girilmelidir ve çekilişe bu bilgiler dahil edilecektir. 18 yaşından küçüklerin, yarışma sitesine, velileri veya vasilerinden izin almaksızın bilgi sunmalarından Öncü İletişim Pazarlama Yapım Ve Tic. A.Ş., Deniz Ajans ve Kollektif İletişim sorumlu değildir.
Kampanyaya katılımlarda, Ülker Oyun öğretici, eğlenceli ve sürprizlerle dolu oyunlarla seni bekliyor. internet sitesinden üyelikte girilen ve Bizim Çilek Adası sayfasından kampanya formuna girilen bilgiler toplamı esas alınacaktır, bilgilerin doğruluğu ve ispatı katılımcıların sorumluluğundadır.
Bir kişi istediği kadar oyun oynayabilir ancak, kampanyaya katılım her gün için 10 çekiliş hakkı ile sınırlıdır. Bir kişi birden fazla ikramiye kazanamaz.
Öncü İletişim Pazarlama Yapım Ve Tic. A.Ş., Deniz Ajans ve Kollektif İletişim çalışanları, 18 yaşından küçükler, kampanyaya katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar bile ikramiyeleri verilmez. Kazanılan hak devredilemez, ikramiye paraya dönüştürülemez. İkramiyeye dahil ÖTV ve KDV hariç diğer vergi ve yasal yükümlülükler talihliye aittir. Piyangoya itirazlar için ikramiye son teslim tarihinden itibaren 15 gün içinde Milli Piyango İdaresi'ne başvurulmalıdır.
Kampanyaya katılan herkes, kampanya şartlarını peşinen kabul etmiş sayılır.

sayfaya girilince çilek çemberi var ordaki oyunu oynuyoruzz :KK34:

Son düzenleme:
selam hanımlar

topiğimiz buraya taşınmış güzel de olmuş açıkcası hayırlı olsun bol numuneli kampanyalı günler herkese :KK16:

güle güle kullan.biraz cimrilermiş insan şöle 1 paket yollar demi ama:63:

nasıl geldi canım,kampanyamı vardı önceden??

sağol canım aynen ya ne kadar cimrilermiş 2 tanecik göndermişler :63:
anket yoktu tatlım msjla numune istemiştim sanırım tam hatırlamıyorum :26:

X