slm kızlar en güzel bahçem oynayan var mı?
ben oynuyorum canım 5 tane bahçem var yarışmada

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlar en güzel bahçem oynayan var mı?
arkadaşlar bana bugün isveç ayak kremi geldi.... bir de bebeğim kitabı...[/QUOTgüle güle kullan canım ayak kremi nerden geldi nasıl geldi:78::78:
arkadaşlar bana bugün isveç ayak kremi geldi.... bir de bebeğim kitabı...
arkadaşlar bana bugün isveç ayak kremi geldi.... bir de bebeğim kitabı...[/QUOTgüle güle kullan canım ayak kremi nerden geldi nasıl geldi:78::78:
canımcım tam hatırlayamıyorum ama sanırım bir arkadaş yazmıştı.isveç ayak kremi yazınca çıkıyordu....numune istiyorsun ertesi gün arıyorlar.....
güle güle kullan canım.İsveç ayak kremi için kargo alıyorlardı değil mi ??? :44:
evet aldılar....kremlerde küçücük ayıp olmasa geri çevirecektim ama kullandım biraz,gerçekten etkili......yani sadece ayakta problemi olan arkadaşlar istesin ürünü,hem kararlarında faydalı olur :)
evet krem gerçekten etkiliymiş bende duymuştum.Eczanede 35 tl ye satılıyormuş.Sadece kargo veriyoruz aslında ucuza bile geliyor.Bende istemeyi düşünüyorum.![]()
hayır hayatım.hani numune paketi olur ya,tek kullanımlık...işte onlardan
canımcım tam hatırlayamıyorum ama sanırım bir arkadaş yazmıştı.isveç ayak kremi yazınca çıkıyordu....numune istiyorsun ertesi gün arıyorlar.....
teşekkür ederim canım![]()
arkadaşlar bana bugün isveç ayak kremi geldi.... bir de bebeğim kitabı...
kuşummmm kargo ne kadarki krem orjinal boymu
![]()
canımcım kargo 5.65 tl krem numune,yani tek kullanımlık 2 tane.