selam kızlar geçen haftaki omo yarışmasından kazandığım deterjanlar geldi
tebrikler canım mis kokulu omolarını güle güle kullan :81:
Eki Görüntüle 183239
güle güle oku canımmerhabalar...
annelik akademisinden kitabım geldi
mrb arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım artık takipcisi oluyorum buranın
Gülaylar Altından Pırlanta Kalp Kolye Kazanma Şansı
11 Nisan - 31 Mayıs tarihleri arasında aşağıdaki formu eksiksiz dolduran ziyaretçilerimiz arasından 1 Haziran 'da yapılacak çekiliş sonucu 10 ziyaretçimize Pırlanta Kalp Kolye Hediye.
GÜLAYLAR ALTIN, Altın, Pırlanta, Tektaş, Tria, Alyans, Yüzük, Kolye, Küpe
slm kızlar ben daha önceden annelik akademisinden kitap istemiştim kargo parasını ödüyosun sadece çok olmuştu geleli..bugün bidaha geldi ama bu seferki hamileyim kitabı ben istememiştim ama hoşuma gitti
Tuana tekin acarın eski sonuçlarına nereden ulaşabiliriz bi bilgin var mı?
mrb arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım artık takipcisi oluyorum buranın
Teşekkürler yeni haberler için. Tekin Acar, Çokoprens ve Polo'ya katıldım bakalım...
Tuana tekin acarın eski sonuçlarına nereden ulaşabiliriz bi bilgin var mı?
Arkadaşlar şu PTT'den türkü cd si ne kadar sürede geliyor? Benden adres istediler bugün.
Hangi adresten istiyoruz acaba arkadaşlar bana mailde gelmedi 15 gün oldubanada az önce " gereği sağlanmıştır" diye bir mesaj geldi ama ürünüm gelmedi.sanırım kargoya verdiler.bekleyelim bakalım
Banada fikri mühimden kampanya geldi bakalım..merhaba kızlar dün nette gezinirken ratladım buraya üye olup kendi polonu tasarlıyorsun ve galeriye ekliyorsun her 100. kişiye kendi tasarısını hediye gönderiyorlar
U.s Polo Assn. - Kendi Polonu Tasarla
merhaba kızlar dün nette gezinirken ratladım buraya üye olup kendi polonu tasarlıyorsun ve galeriye ekliyorsun her 100. kişiye kendi tasarısını hediye gönderiyorlar
U.s Polo Assn. - Kendi Polonu Tasarla
Hangi adresten istiyoruz acaba arkadaşlar bana mailde gelmedi 15 gün oldu((
Banada fikri mühimden kampanya geldi bakalım..
banada az önce " gereği sağlanmıştır" diye bir mesaj geldi ama ürünüm gelmedi.sanırım kargoya verdiler.bekleyelim bakalım
kıslar bu fikri müninden ne geliyor bende üye oldum
Doğum kontrol hapları ile ilgili bir çalışma galiba , çalışmaya katılacaklara mail gönderdiler.15 gün sonra da bir paket göndereceklermiş.Paketin içinde oyuncak bebek,bilgilendirme kılavuzu , proje ile ilgili mektup olacakmış.
kıslar bu fikri müninden ne geliyor bende üye oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?