slm kızlar en güzel bahçem oynayan var mı?
arkadaşlar bana bugün isveç ayak kremi geldi.... bir de bebeğim kitabı...[/QUOTgüle güle kullan canım ayak kremi nerden geldi nasıl geldi:78::78:
arkadaşlar bana bugün isveç ayak kremi geldi.... bir de bebeğim kitabı...
arkadaşlar bana bugün isveç ayak kremi geldi.... bir de bebeğim kitabı...[/QUOTgüle güle kullan canım ayak kremi nerden geldi nasıl geldi:78::78:
canımcım tam hatırlayamıyorum ama sanırım bir arkadaş yazmıştı.isveç ayak kremi yazınca çıkıyordu....numune istiyorsun ertesi gün arıyorlar.....
güle güle kullan canım.İsveç ayak kremi için kargo alıyorlardı değil mi ??? :44:
evet aldılar....kremlerde küçücük ayıp olmasa geri çevirecektim ama kullandım biraz,gerçekten etkili......yani sadece ayakta problemi olan arkadaşlar istesin ürünü,hem kararlarında faydalı olur :)
evet krem gerçekten etkiliymiş bende duymuştum.Eczanede 35 tl ye satılıyormuş.Sadece kargo veriyoruz aslında ucuza bile geliyor.Bende istemeyi düşünüyorum.
hayır hayatım.hani numune paketi olur ya,tek kullanımlık...işte onlardan
canımcım tam hatırlayamıyorum ama sanırım bir arkadaş yazmıştı.isveç ayak kremi yazınca çıkıyordu....numune istiyorsun ertesi gün arıyorlar.....
teşekkür ederim canım
arkadaşlar bana bugün isveç ayak kremi geldi.... bir de bebeğim kitabı...
kuşummmm kargo ne kadarki krem orjinal boymu
canımcım kargo 5.65 tl krem numune,yani tek kullanımlık 2 tane.