Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Bana da hafta sonu geldi. Ama ben de nasıl geldiğini hatırlamıyorum.:44:

sağol canım aynen ya ne kadar cimrilermiş 2 tanecik göndermişler
anket yoktu tatlım msjla numune istemiştim sanırım tam hatırlamıyorum :26:

sağolun kızlar. öyle merak ettim sadece,2 tane için mail atmaya değmez,hiçte güzel değil zaten rozi

sağolun kızlar. öyle merak ettim sadece,2 tane için mail atmaya değmez,hiçte güzel değil zaten rozi

2 tane değil 3 tane İkisi normal bir tanesi günlük
Bir paket yollasalar neyse o kadar uğraş mail yaz utana sıkıla iste sonra da 3 tane ped gelsin.Bir de meraklı kargocu var tabiii

Kızlar rozi den numune isteyenlere gönderiyorlar haberiniz olsun ama dediğim gibi sadece 3 tane

yaa ben daha önce roziden istedim hatta 6 ay oldu ne gelen var ne giden yoksa beğenmediler mi beni

yaa ben daha önce roziden istedim hatta 6 ay oldu ne gelen var ne giden yoksa beğenmediler mi beni

Kızlar lipton piramit oyununu oynuyor musunuz ? Fazla kuşburnusu olan varsa kirazla değiştirebilirim

çilekadası çok gıcıkmış ya bi türlü üye olamadım şunu kontrol edin bunu kontrol ediınn ıyyyyy

Reklamınızı başka yerde yapın. Bu forumda böyle reklam yapmak yasak üyeliğiniz de silinebilir.

bende ingilizce seti için form doldurdum ama beni henüz kimse aramadı.
kaç gün içinde dönüyorlar acaba?

kaç günde geri döndüler canım sana? ben 22 nisanda bildirdim adresimi

ben cd istediğimde adresimide yazmıştım. buradaki arkadaşlara geri döndüklerinde bana da cd niz belirttiğiniz adrese gönderilmiştir diye mail geldi.birkaç gün içinde geldi.
tarih olarak hatırlamıyorum ama kısa sürdü yani

Bol numuneli haftalaaaar kızlar

Bioblastan mail gelmiş numunelerim çıkmış yola 4 gözle bekliyorum

ya benim neden gelmiyor bioblastan numunelerim herkesin geliyor canım ne zaman istemiştin numuneleri benim 15-20 falan oldu galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…