Cekhu ile sabaha kadar sohbet

yani hem tatil hem oryantal hem sevgili bilemiyoruuuuum yani içim fesatta değilde olsun ne biliim öle düşündüm bi annnn

of ya ne çabuk bitti tatiiiiiil (((
geldim yine evime..
ya kızlar yaaaaa kaldığımız otelde Hülya avşar vardı..ya kadin çok güzel yaaa oofff

valla cekhucum,hülya avşar 47 yaşında ve bakımlı güzel kadın gerçektende..

selam kızlaaarrrr

selam megcigim..
vallahi helin de vardı ama Hülya helin e bile on basar..bır de o kadar seker bır kadin ki,hiç oyle soğuk burnu havada biride değilmiş,sabahları gunaydin afiyet olsun demeler muhabbet etmeler falan..bır kere daha asık oldum o kadına..hatta dayanamadım yuzunede soyledim çok guzelsiniz diye :)) hakatten yaa oof ben o yasta nasıl olcam kim bilir ya :) kızı Zehra da anneye benzemeye başlamış maşallah çok güzel olmuş o da ya :)))))

anaaam ara ara ara bulamadım burayı :) bişeyler yazayımda son gönderdiğim kayıtlı mesajlardan bulayım :) bende sevmedim

albümüne baktım düün. maşallah ya ne güzel gözlerin var senin boncuk :)

miyaba kıslar,oryantel güseller

şeffaf oda oylamasına gelir misinis aceba

gunaydin kivrak gacilar:)
ay hiç ilgilenemiyorum burayla beyim askere gidecek ya sabah aksam onun kaprisleriyle uğraşıyorum :) herif benden beter yahu..sürekli oraya gidelim buraya gidelim,canım tatlı istedi reyhana gidelim,canım et istedi hanedan a gidelim,canım bilmem ne istedi bilmem nereye gidelim!!!kudurdu beyim :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…