Cekhu ile sabaha kadar sohbet

ah kıyamam sana cekhu. napcan mecbur pöhpöhlüceksin.. erkek milleti çok sevio ilgiliyi çoooooooook.

kolay gele cekhucumm

canım yaa,Allah kavuştursun senide..
ben herzaman yanındayım canımm..

çekhucum selammmm

selam tatlım :))))

ah kıyamam sana cekhu. napcan mecbur pöhpöhlüceksin.. erkek milleti çok sevio ilgiliyi çoooooooook.

ah sorma canım ya :) aşk böcüğü oldum çocuk şokta :)))))))) alısmıs benım odunluklarıma tabıı bunyesı sapıttı :))) ama hosuna da gıtmıs :) demin aradım da 'ay hep boyle olsan keske' dedı :) cok beklersın dedım :))))))))

kolay gele cekhucumm

canım yaa,Allah kavuştursun senide..
ben herzaman yanındayım canımm..

amin canım amin...sag salım gıdıp gelsınler hepsı ınsallah tek dileğim bu..
biliyorum canım benım bılmem mı..hep beraber atlatıcaz ınsallah :)))
mucksssss

Bir an önce gidip gelsinde hayırlısıyla o zaman yine eski sen olursun ama şimdilik motivasyon şart.

kızım sorma yani Allah tarafından üstümde bır sakinlik var saka gibi :) arkadaşlarıyla çıkıyor iciyor geziyor falan gikim çıkmıyor :))) bır sakinlik,bır olgunluk,bır dinginllik bende :)))) hani zaten nereye gittiğine falan karismam normalde de ama yinede huysuzluk yapardım icmeye gittiğinde,şimdi herseye tamam askim git askim iç askim falan demeye başladım :))))

Nur inmiş. arada oluyo bende de öyle.. fırtına öncesi sessizlik hihihihi

kız şafak topiklerini gelsene

sınavlarımın bitip de kk yı doya doya gezebileceğim günlerin gelmesini dört hatta kırk dört gözle bekliyorummm

bende 4 gündür giremiyordum siteye sınır oldum ya..artık geri dondüm yani sonunda :)

kızlar gıttı sevgılım
oooff berbat bır duyguymus bu
alısılır mı kı buna?.......
nasıl gecıcek bu lanet gunler......
sesını de duyamadım hıc...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…