Cekhu ile sabaha kadar sohbet

ah kıyamam sana cekhu. napcan mecbur pöhpöhlüceksin.. erkek milleti çok sevio ilgiliyi çoooooooook.

gunaydin kivrak gacilar:)
ay hiç ilgilenemiyorum burayla beyim askere gidecek ya sabah aksam onun kaprisleriyle uğraşıyorum :) herif benden beter yahu..sürekli oraya gidelim buraya gidelim,canım tatlı istedi reyhana gidelim,canım et istedi hanedan a gidelim,canım bilmem ne istedi bilmem nereye gidelim!!!kudurdu beyim :)))

kolay gele cekhucumm:KK53:

canım yaa,Allah kavuştursun senide..
ben herzaman yanındayım canımm..:KK19:

çekhucum selammmm :KK3::KK3:

selam tatlım :))))

ah kıyamam sana cekhu. napcan mecbur pöhpöhlüceksin.. erkek milleti çok sevio ilgiliyi çoooooooook.

ah sorma canım ya :) aşk böcüğü oldum çocuk şokta :)))))))) alısmıs benım odunluklarıma tabıı bunyesı sapıttı :))) ama hosuna da gıtmıs :) demin aradım da 'ay hep boyle olsan keske' dedı :) cok beklersın dedım :))))))))

kolay gele cekhucumm:KK53:

canım yaa,Allah kavuştursun senide..
ben herzaman yanındayım canımm..:KK19:

amin canım amin...sag salım gıdıp gelsınler hepsı ınsallah tek dileğim bu..
biliyorum canım benım bılmem mı..hep beraber atlatıcaz ınsallah :)))
mucksssss:KK54:

Bir an önce gidip gelsinde hayırlısıyla o zaman yine eski sen olursun :KK70: ama şimdilik motivasyon şart. :KK19:

kızım sorma yani Allah tarafından üstümde bır sakinlik var saka gibi :) arkadaşlarıyla çıkıyor iciyor geziyor falan gikim çıkmıyor :))) bır sakinlik,bır olgunluk,bır dinginllik bende :)))) hani zaten nereye gittiğine falan karismam normalde de ama yinede huysuzluk yapardım icmeye gittiğinde,şimdi herseye tamam askim git askim iç askim falan demeye başladım :))))

kızım sorma yani Allah tarafından üstümde bır sakinlik var saka gibi :) arkadaşlarıyla çıkıyor iciyor geziyor falan gikim çıkmıyor :))) bır sakinlik,bır olgunluk,bır dinginllik bende :)))) hani zaten nereye gittiğine falan karismam normalde de ama yinede huysuzluk yapardım icmeye gittiğinde,şimdi herseye tamam askim git askim iç askim falan demeye başladım :))))

kız şafak topiklerini gelsene :KK52::KK52:

sınavlarımın bitip de kk yı doya doya gezebileceğim günlerin gelmesini dört hatta kırk dört gözle bekliyorummm :KK52:

bende 4 gündür giremiyordum siteye sınır oldum ya..artık geri dondüm yani sonunda :)

kızlar :KK43: gıttı sevgılım :KK43::KK43::KK43::KK43:
oooff berbat bır duyguymus bu:KK43::KK43::KK43:
alısılır mı kı buna?.......
nasıl gecıcek bu lanet gunler......
sesını de duyamadım hıc...
:KK43::KK43::KK43::KK43:

X