Cekhu ile sabaha kadar sohbet

canlarım ben kactım..azıcık bır seyler atıstırıyım,cantamı hazırlayım :) sonra da yıkanıp kuafore gıdeyım barı
optum coooookkkkkk kendınıze ıyı bakın :118:

okulu güzel evet çok ta büyük zaten limanı güzel birde her yer kumarhane olmuş artık eskiden tabak çanak alırdık oralardan onlardan eser kalmamış artık

edebiyat. isimde verebilirim Bülent Yorulmaz.

bizimki idari bilimler bölümünde gelince sorarım tanıyormu acaba

köfteli patates yaparken oynadım ben. kıvıra kıvıra.. buda yanımda bana bakıyo amaan bi gör nasıl hoşuna gitti. kıyafetim biraz absürddü. mutfak önlüğü vardı :))) ammaaa evlenince nasıl bi hatunla beraber olacağını görsüün dimi :) on parmağında on marifett hehe

ayyy negüzel yaaa deseydin yaa devamı evlenince diye hoşuna gitti demek gider tabi bu erkeklerde dansöz merakı ezelden beri var ya biz sevgilileri oyanıyınca hepten hoşlarına gider
şimdide aynı evdemi yaşıyosunuz canım
ay öle bir fırsatım olsaydı keşke
şimdi ben oynamaya kalksam cafede ..olucak iş değil

Son düzenleme:
yokyok aynı evde yaşamıyoruz. o yanlız yaşıyo ama evin herşeyi bana bakıyo malum :) işten çıkıyorum ona gidiyorum 1 saat evi toparlıyorum sonra eve geçiyorum. idman oluyo aslında :)

gencleeeeeeeeerrrr konuyu açan benim ama konu hepimizin konusu haaaaaaaaaaa ben yokum diye salmayın kendinizi salmayın hadi bakayım
disko disko disko disko disko disko
ucyuz beşyüz ucyuz beşyüz ucyuz beşyüz

malumunuz ben yarın yolcu :)))) sizi ihmal etmemeye calisicam ama artık hoş görün beni :))))
hepinizi öpüyorum kendinize çok iyi bakın :)))
dönünce artık oryantel mı yaptım başka bır şey mı anlatırım :))) wohooooooowwwwwww :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…