Cekhu ile sabaha kadar sohbet

Teşekkürler canım yetmiyor ama elden de bişey gelmiyor işte canları sağolsun yeterki son 2 senesi artık bitirsinde gelsin diyorum

demiii yani her yerde kolumuz var

efet ablam bende sana benzemeye basladım bu aralar her topiğe el atıom

aslında hemen hemen cocuklugum cunda-ayvalık-akçay arasında gectı desem yerıdır :) ama senelerdır gıtmıyorum cundaya ayvalıga..muhtemelen accayıp degısmıs bulucam..taskahve yı duymustum cok..mutlaka soylıycem bızımkılere :) cunda da mı o ayvalık ta mı?turk kahvesıne bayılırım :)))

kopp koppu bende seviyorumda benimki ağır abi. ona meyhane kültürü lazım çalgı çengi o yüzden iyi oldu oryantal hihih

:)))) agır abı :)))) sen onu endülüs e gotur bak alsancakta altın kapının sokagında :)))) kudurun orda bı guzel :)

çekhum naıon bakimmmm tek kalmışsın sıkılma die geldim bende

ıyıyım bebısım sana soru dusunuyorum
kımse benımlen ılgılenmıyooooooooooooooooooooo

saol canım seninde cuman mübarek olsun
çok heyecanlıyım ya kızlar
yarın akşam kızım geliyor bayram tatili için 10 gün kalıp döncek yine okula

aaayyy gozun aydın canıımmm :))))
nerede senın kız?okuyor mu evlı mı?
:)))))

Teşekkürler canım yetmiyor ama elden de bişey gelmiyor işte canları sağolsun yeterki son 2 senesi artık bitirsinde gelsin diyorum

demiii yani her yerde kolumuz var

efet ablam bende sana benzemeye basladım bu aralar her topiğe el atıom

geyikler yetiyor gerçi be arada dert bölümüne takılıyom işte

Sağol canım kıbrısta üniversite öğrencisi canım 3.sınıf bu sene hayırlısıyla bir bitirip gelse artık

cundada canım. cunda çok güzel ama dediğim gibi çok pisti... ayvalık her zamanki gibi harika..

geyikler yetiyor gerçi be arada dert bölümüne takılıyom işte

Sağol canım kıbrısta üniversite öğrencisi canım 3.sınıf bu sene hayırlısıyla bir bitirip gelse artık

bır cok ınsan kıbrısı sevmıyor benım cevremde ama ben cok sevıyorum :))))
magosa ya gıttım ben bır de gırne ye :) erkek arkdasım da 2 sene okumus magosa da..onun arkdaslarını gormeye gıtmıstık ıkımız sonra da ablası ve enıstesıyle de gırneye tatıle gıttık :)))
ıkı unıversıtede cok guzel yaaa :)) cok sanslı kızın :) cok guzel okulda okuyor vallahı :)
e az kalmıs okulun bıtmesıne :))))

cundada canım. cunda çok güzel ama dediğim gibi çok pisti... ayvalık her zamanki gibi harika..

o zaman mutlaka goturucem taskahve ye :) sankı hayal meyal hatırlıyorum oyle bır yer ama emın degılım pek :)
taştan yapılmıs bır kahve dı mı
deeeerrrmiiissiiiiimmmmm

çok zor olmasın sorularınnn hee

aman yaa manıkur e gıtmem lazım fon cektırmem lazım bankaya ugramam lazımmmm
ama delı gıbı yagmur yagıyorrrr ooofff saclarım bozulacaaaaaaaaaaaaaakkkkk

pek seven yok ama okul iyi daü de okuyor her sene gidiyorum bende girne güzeldir yıllardır bir gelişme yok maalesef kıbrısta

pek seven yok ama okul iyi daü de okuyor her sene gidiyorum bende girne güzeldir yıllardır bir gelişme yok maalesef kıbrısta

evet yaa okul cok guzeel
evet bır tek lıman var :)))) ama orası bıle guzel yanı kucuk ama şirin :)
bız gıttıgımız de kopek yarısına cok takılıyoruz :))) bır de kumarhane de :)) bı kutu jeton alıp butun aksam yıyıp,ıcıp muhabbet edıyoruz :))) kumarhane de yıyecek ve ıcecek bedava cunku

çok yağmur var çoooook.

evet yaa bızım burayı yıne su basmasa barı aptartmana gıremıyorum oyle oldugunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…