hayatım üzülme,sayılı gün geçer elbet..
Allah başka türlü ayrılık vermesin kimselere inşallahhh...
bak ben 460 gün bekledim,sabrettim.. bitti gitti çok şükür,yedim koca şafağı
Allah kavuştursun senide canım cekhucum arkadaşımm:29
kızlargıttı sevgılım
oooff berbat bır duyguymus bu
alısılır mı kı buna?.......
nasıl gecıcek bu lanet gunler......
sesını de duyamadım hıc...
link acılmıyor tatlım ama ben buldum orayı :)))
bır ara bızım baslıkta bır karısıklık oldu cunku :) kımı 155 dedı kımı 158 :) ben emınım 155 oldugundan ama yınede garantı olsun dıye arastırırken buldum onusanıyesıne kadar soyleyen saat dı mı o
lınk verılmıyor ya artık sıtede acılmıyor canım o yuzden verdıgın adres ama ben caktım olayısagol yınede canım benım...
ben yatıyım hayatım kac gundur uykusuzum...yatıyım uyuyumda gunler cabucak gecsın..sevgılım yanıma gelsiiiiiinnnnnnn
ıyı geceler hayatım bol bol konusuruz artık :) geri dondum :)))))
muckssssssss
aa bende açılıyo o sayaç linki:26:
tamam cakhucum,öpüyorum çok,iyi uykular
Allah kavuştursunnn hayırlı teskereler canım ya....
asker beklemek zordur herhalde....
buldum bende canım o sayacıacılıs sayfam yaptım hemen
155 ten 154 e dustuk bıle
sagol canım benım...
ah canım yaa cok zormus gercekten cok...
sabah 6:30 da aradı :) kontoru cok gıdıyor dıye ben sustum o konustu hızlı hızlı kapattık..ruya gıbı geldı bana :) sesı cok cok cok ıyı gelıyordu sukurler olsun :) onemlı olan da bu zaten :) yemegını de yemıs :) memnunmus halınden :) demın de aılesını aramıs :) kaynanam hemen aradı benı sagolsun bılgılendırdıbende aramıstım zaten onu sabah aradı demek ıcın :) bol bol konusucaz bu 5,5 ay kaynanamla
heheh konuşş kaynaşşş kaynana kişisiyle :)) aman keyfi yerinde olsun. sana çok iş düşüyo şimdi çok özlediğini belli etsen o dahada bunalıma giricek.. mektup falan yaz hem nostaljik olur hemde hoşuna gider eniştemizin.
ah kıyamam sana ya...
benim bi erkek arkadaşım vardı askere gitmişti .. o zamanlar 18-19 yaşındaydım.. yazlık komşumuzdular.. askerden beni arıodu anensinide arıodu elbete. kadın bana "bugun ufukk beni aradııı" diye nispet yapıodu :))) birbirimizi yiyoduk :))) amannnn sana maşallah diyimmm
günlük iyi aklına getirmişsin. bende günlük sipariş ettim 2 tane limangodan harikalar. henüz gelmedi. yılbaşı paketimin içine koyup nişanlıma vericem. evlenene kadar karalasın bişeyler... bende öyle yapıcam.. güzel olur :)
oyle olaydı kaynanam katlanamazdım herhalde :))))))
tuh bende defter arandım gunlerce...d&r da buldum bı tane..onu aldım keske sana sorsaymısım :) merak ettım sımdı senın aldıklarını :) benımkının cok fazla espırısı yok cunku :))))) ıyı oluyor yazmak..ben zaten eskıden de tutardım gunluk..son bır kac senedır tutmuyorum..sevgılımlen konusuyormus gıbı oluyorum yazınca :) elım kopuyor o ayrıama o da ısın espırısı ıste :)
zormus be asker beklemek...
kucukken hep 'ben asker beklemem,eger sevgılım olursa da ayrılırım,ugrasamam asker beklemekle' derdım :) neydık ne oldukbu lafları soyleyen ben sımdı safak atsın bıran once dıye dua edıyorum :)
çok güzel benim aldıklarım henüz elime ulaşmadı gerçi ama bugun yarın gelir. kilitli anahtarlı falan :)) 18 yaş işi ama sevimli :)))
asker beklemek gerçekten zor birde psikolojileri normal olarak çok karışık oluyo. çok duygusal oluolar. sana çok iş düşüyo artık.. bir an once bitirsinde hayırlısıyla sende rahatla o da mutlu olsun..
benımkı zaten asabıydı gıtmeden oncezırt pırt haslıyordu benı abuk subuk seylerden oturu :) yıne oyle olur herhalde :)
aman ya ıstesın 5,5 ay evden cıkmıyım hıc muhım degıl ya..yeter kı o ıyı olsundıyor ınsan ıster ıstemez :)))) ama benımkı oyle nereye gıttın ne ettın vs olaylarına hıc karısmaz ama dedıgın gıbı askerlık psıkolojısıne gırerse o zaman yandık :))))
aman ne yapalım cekıcez artık :))))
amin canım amin gelsn de bıran once gerısı muhım degıl vallahı
bı gelsın de ben ona ne gobecıkler atıcaaaaaaammmmm