Cekhu ile sabaha kadar sohbet

yani hem tatil hem oryantal hem sevgili bilemiyoruuuuum yani :KK70: içim fesatta değilde olsun ne biliim öle düşündüm bi annnn :KK53:

of ya ne çabuk bitti tatiiiiiil :KK43:(((
geldim yine evime..
ya kızlar yaaaaa kaldığımız otelde Hülya avşar vardı..ya kadin çok güzel yaaa oofff

valla cekhucum,hülya avşar 47 yaşında ve bakımlı güzel kadın gerçektende..:KK12:

selam kızlaaarrrr:KK16:

selam megcigim..
vallahi helin de vardı ama Hülya helin e bile on basar..bır de o kadar seker bır kadin ki,hiç oyle soğuk burnu havada biride değilmiş,sabahları gunaydin afiyet olsun demeler muhabbet etmeler falan..bır kere daha asık oldum o kadına..hatta dayanamadım yuzunede soyledim çok guzelsiniz diye :)) hakatten yaa oof ben o yasta nasıl olcam kim bilir ya :) kızı Zehra da anneye benzemeye başlamış maşallah çok güzel olmuş o da ya :)))))

anaaam ara ara ara bulamadım burayı :) bişeyler yazayımda son gönderdiğim kayıtlı mesajlardan bulayım :) bende sevmedim

miyaba kıslar,oryantel güseller:KK16::KK9:

şeffaf oda oylamasına gelir misinis aceba:KK17:

gunaydin kivrak gacilar:)
ay hiç ilgilenemiyorum burayla beyim askere gidecek ya sabah aksam onun kaprisleriyle uğraşıyorum :) herif benden beter yahu..sürekli oraya gidelim buraya gidelim,canım tatlı istedi reyhana gidelim,canım et istedi hanedan a gidelim,canım bilmem ne istedi bilmem nereye gidelim!!!kudurdu beyim :)))

X