Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
selam megcigim.. vallahi helin de vardı ama Hülya helin e bile on basar..bır de o kadar seker bır kadin ki,hiç oyle soğuk burnu havada biride değilmiş,sabahları gunaydin afiyet olsun demeler muhabbet etmeler falan..bır kere daha asık oldum o kadına..hatta dayanamadım yuzunede soyledim çok guzelsiniz diye :)) hakatten yaa oof ben o yasta nasıl olcam kim bilir ya :) kızı Zehra da anneye benzemeye başlamış maşallah çok güzel olmuş o da ya :)))))
gunaydin kivrak gacilar:) ay hiç ilgilenemiyorum burayla beyim askere gidecek ya sabah aksam onun kaprisleriyle uğraşıyorum :) herif benden beter yahu..sürekli oraya gidelim buraya gidelim,canım tatlı istedi reyhana gidelim,canım et istedi hanedan a gidelim,canım bilmem ne istedi bilmem nereye gidelim!!!kudurdu beyim :)))