günaydınnnn oooh allah muhabbetinizi arttırsın walla :))) deprem oldu duydum bende önce yorgunluk sandımdımerkez üssü selçuk diyince televizyon aha ben değilim dedim :) oynadım akşam hem patates yemeği yaptım benimkine hemde kıvırdım mutfakta walla :))) amann amaaan bi görünnn aşkım yardım ediiim sana , bitanemmm çok yorma kendini :))) bu oryantalde var bi hikmet :d
oo oynadınmı aferin kız
ben dedim size
şu konuyu iyiki açmışım yaw göüzümüz açıldı
günaydınnnn oooh allah muhabbetinizi arttırsın walla :))) deprem oldu duydum bende önce yorgunluk sandımdımerkez üssü selçuk diyince televizyon aha ben değilim dedim :) oynadım akşam hem patates yemeği yaptım benimkine hemde kıvırdım mutfakta walla :))) amann amaaan bi görünnn aşkım yardım ediiim sana , bitanemmm çok yorma kendini :))) bu oryantalde var bi hikmet :d
hayırlı cumalar ank06 iki dönüyorduk bizde :)
gunaydin kizlaaaarrrr
ooo esencim demek oynayinca oyle oluyor haaaa :))) guzeeeellll haftasonu oynayım bakiyim bende :)))))
ay evet ya dün ne güzeldi hava bugün yağmurluyarına düzelse bari :)))
yellowbomb kızım sen bu ısı biliyorsun ki konu acıyorsun :) vallahi kırk yıl düşünsem oyle bır konu açmayı akıl edemem ben :)))) ya ben biraz odunumdur aslında :)))) hiç bilmem naz yapmayı :))) varsa yoksa apaci dansı :))) kop koooopppp
hayyal yine muhtsem bır giriş yapmış :))) oynak iste her halinden belli daha gozundeki capagi temizlemeden dans ediyor :)))
ankcigim hayırlı cumalar sanada :)
saol canım seninde cuman mübarek olsun
çok heyecanlıyım ya kızlar
yarın akşam kızım geliyor bayram tatili için 10 gün kalıp döncek yine okula
ank aplam burda da karşılaştık bee
eheheh kk nın aplasısın tabiii mecbur yetişcennnnnheeeee benim elim uzundur şekerrrrr her yere yetişirim:92:
ank06 çok sevindimm bir an önce kavuş inşaalhh.10 gün yetmez ama özlemini en azından bastırırsın.
eheheh kk nın aplasısın tabiii mecbur yetişcennnnn