Bu nasil yapiliyor acaba?ben deri altı implanonu kullandım gayet rahat 3 sene koruyor sonra değiştirip yenisini takıyorsunuz etkisi yüzde 99.9
kulunuza kibrit çöpü gibi çubuk yerleştiriliyor österejen yok içinde o yüzden rahim ve meme kanserine karşıda koruyucuBu nasil yapiliyor acaba?
Ucuncu hamileligimin ölümle sonuclanmasi benim psikolojimi cok yipratti. Bir bebek kaybettim mahvetti beni. Tekrarini yasamakda korkutuyor beni. Hâlâ aklima geldikce agliyorumEşiniz vazektomi yaptırsın, siz doğumlar yaparak üstünüze düşeni fazlasıyla yapmışsınız.
Ben ilk cocugumu da gerdek gecesindevay be oncelikle kaybettgnz evladnz icin basiniz sagolsun. ceketle hamile.kalanida ilk defa duydum MASSALLAH mi desem ne desem .d bnce tek sevsmek en mantklisi ileri.gitmeyn siz BAcim .d.d
Başınız sağ olsun, eşiniz yaptırmayacak belli ya dendiği gibi tüplerinizi bağlatacaksınız eşiniz gelmeden ya da deri altı implant yaptıracaksınız. Koruması en yükseklerdenmiş, ben de yeni taze taze araştırıp öğrendim.Ucuncu hamileligimin ölümle sonuclanmasi benim psikolojimi cok yipratti. Bir bebek kaybettim mahvetti beni. Tekrarini yasamakda korkutuyor beni. Hâlâ aklima geldikce agliyorum
Bunu dr uma kesinlikle danisicam. Tsk. Ederim.kulunuza kibrit çöpü gibi çubuk yerleştiriliyor österejen yok içinde o yüzden rahim ve meme kanserine karşıda koruyucu
Bu deri alti dediginiz kafama yatti aslinda, danisicam. Tsk. EderimBaşınız sağ olsun, eşiniz yaptırmayacak belli ya dendiği gibi tüplerinizi bağlatacaksınız eşiniz gelmeden ya da deri altı implant yaptıracaksınız. Koruması en yükseklerdenmiş, ben de yeni taze taze araştırıp öğrendim.
ALLAH baska acı vermesin canım bidaha herseyin hayirlisini versin RABBIM haklsn tabikde çok zor bsey ALLAH kmsenin basina vermesin üzme tatli canınıBen ilk cocugumu da gerdek gecesindeyani ilk geceden. Esim yine istiyor da ben istemiyorum. Ayrica olen oglum hâlâ icimde bir yara. Sagolasin temennin icin.
Sagol arkadasALLAH baska acı vermesin canım bidaha herseyin hayirlisini versin RABBIM haklsn tabikde çok zor bsey ALLAH kmsenin basina vermesin üzme tatli canını
ne demekSagol arkadas
Ben istedim. Esim istemedi. Hâlâ 3 olsun diyo. Esim evin tek cocugu. Cok cocuk olsun istiyo sanirim.Kocitonuz kondom kullanmiyorsa tek çözüm Spiral veya bağlatmak. Spiral neden taktirmadiniz ikinci doğumunuzdan sonra?
Bahane mi? Yahu benim iki tane saglik sorunum var. Bin kere mi dicem. Riayi da hapi da dr biraktirdi. Nesini anlamiyorsunuz bilmem. Neyse ya. He hee diyip geciyorum.bütün yöntemlere bi bahane bulmuşsun, en iyisi tüpleri bağlatmak o zaman yada kocanı sürekli yurt dışına gönder