- 28 Mayıs 2015
- 462
- 298
- 34
Gozlerim yuvalarindan firladi tavsanlara mi ozendiniz bu ne hıztabi ki ben :)
yaş 23 veee 3. bebiş geliyor 5 yıllık evliyiz
mutlaka alacazdesenize evde 4 çocuk olucak o zaman birlikte büyürsünüz işte :)
bu son olsun diyorsanız önlemini alın o zaman ...
kansızlık dışında bi problem yok çok şükür. deforme filan da olmadım. kişiden kişiye değişir yabibebeklerini emzirmedin mi canım?5 yılda 3. gebelik. allah yardımcın olsun bebek bakımı konusunda.1. yıl gebelik 2. yıl emzirme.3.yıl gebelik 4.yıl emzirme 5.yıl gebelik.o zman evlenir evlenmez bebek yaptın.ayyy benim matematik yetmedi canım senin durumuna.ama sık gebelik anne vücudu için yorucu oluyor muş.vitamin ve kan takviyeleri kullanmayı ihmal etme:)
allah sana da nasip etsin tatlımKeşke bende öyle olsaydım eşimde sperm bozukluğu var
komiklik mi yapmaya alıştınız :)Gozlerim yuvalarindan firladi tavsanlara mi ozendiniz bu ne hız
Amin insallahallah sana da nasip etsin tatlım
kansızlığa da dikkat etmelisin hamilelikte. kilo durumun ne ayıptır sorması:)çalışmıyorsundur diye düşünüyorum ama bir de çalışıyorsan düşüp bayılırım:)kansızlık dışında bi problem yok çok şükür. deforme filan da olmadım. kişiden kişiye değişir yabi
şuan 52 kiloyum tatlımkansızlığa da dikkat etmelisin hamilelikte. kilo durumun ne ayıptır sorması:)çalışmıyorsundur diye düşünüyorum ama bir de çalışıyorsan düşüp bayılırım:)
boyunu bilmiyorum ama 52 ortalama gibi gözüküyor. çalışsan zor olurdu 2.5 çocukla:)şuan 52 kiloyum tatlım
yok çalışmıyorum.
ana sınıfında stajyerdim. şuan evdeyim
topuksuz 165, topuklu 180 :))boyunu bilmiyorum ama 52 ortalama gibi gözüküyor. çalışsan zor olurdu 2.5 çocukla:)
ayy ben de 2.5 çocuk diyorum, herkes şaşırıyorboyunu bilmiyorum ama 52 ortalama gibi gözüküyor. çalışsan zor olurdu 2.5 çocukla:)
Ben de çabuk hamile kalıyorum. 3 aylık iğne tavsiye ederim. UZun süre korudu beni. Tekrar hamile kalmak için 2 yıla yakın bekledim. Adet kanamalarımı kesti. Demir eksikliğim olduğu için iyi geldi bana.Basliktanda anlayacaginiz gibi, ben cabuk hamile kalanlardanım. Hani bazı kocalar der ya; hanımın üstüne ceket atsam hamile kaliyor, iste ben onlardanim.
Ben üç kere hamilelik yaşadım ve iki oğlum var. Üçüncüsü sürpriz bir bebekti, yani eşim geri cekme yöntemiyle korundugunu zannediyordu ki ben yine hamile kalmıştım. Kader 4.5 aylık hamileyken kaybettim.
Bir daha cocuk istemiyorum. Zaten iki tane sağlıklı evladım var. Allah, olmayanlara, isteyip de sahip olamayanlara versin inşallah.
Simdi size soruyorum kk'nın deneyimli hanimlari bana garantili bir korunma yöntemi sunar mısınız. Ria'yı denedim. Tam bi felaket. Adet düzensizliği yapti bende. 2 haftada bir regl mi olunur arkadasbirde nerdeyse 12 gun suruyordu. Ben ayda bir olurdum. Mahvetti beni. Cikarttirdim. Esimde kondom sevmiyor. Aşı ve ertesi gunu hapı duydum. Ama bununla hamile kalanlarda varmis. Yahu hamile kalmamak icin ne yapsam. Bu arada dogum kontrol hapi kullanamıyorum benim sagligimi bozdu. Tuhaf bi bedenim var
4 aydir rahattim, cinsellik sıfır. İki ay daha rahatim ki yine cinsellik sıfırbenim kocito meslegi geregi yurt dışında. Gelince ne yapicam ben. 6 ayın verdigi abazalikla hamile kalmaktan korkuyorum
Kizlar bana garantili bi yöntem diyin bakim