- 1 Aralık 2021
- 12.028
- 40.353
- 34
- Konu Sahibi NASLIHAN ABLA
Hastane de sayfalarca belgeye imza atarken kendi el yazısı ile yazması gereken yeri yazabiliyorsa sorun yok o zamanOndan onay isteyen kim ben ne dersen o olur şekerim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hastane de sayfalarca belgeye imza atarken kendi el yazısı ile yazması gereken yeri yazabiliyorsa sorun yok o zamanOndan onay isteyen kim ben ne dersen o olur şekerim
Bunlar anlamaz asktan...
İstemeden 4. gebelik yaşamışsınız kendi düşüncenize ve çevrenize göre değil de doktor tavsiyesine göre hareket edin bence. Ufacık yaşta 4 çocuk ne ayol. Küçücük evlenmişsiniz anlaşılan. İnsan kendi canına üzülmez mi yazık yaVerildiğide doğrudur kendi düşüncem arkadaşlar falan öyley miş
Ah hiç sorma 27 yaşında 4. Geliyor
Bence zaten nispet yapmaya gelmiş ya da trollBu bölümde herkes hamile kalmak için uğraşırken tedavi görüyorken sizin böyle bir başlıkla konu açmanız hiç olmadi
Acın netten okuyun korunma yöntemlerimi
Gebelik öncesine göre kilo vereni tanıyorumKim diyor bunları ya gebelik kilo aldırmıyor yani
Cevaplara bakılırsa trolBence zaten nispet yapmaya gelmiş ya da troll
Elhamdülillah evim arabam her şeyimiz var düğün takılarıda bayağı fiyatı var duruyor aşiret takısı gibi takıldı da bana hava atmak gibi olmasınO mucivezi aşktan 4 çocuk olmuş
Hamile kalmak yada cekette marifet yok
Bu dört çocuğun geleceği ne olucak heleki dünya
Cadı kazanına dönmüşken umarım bunu düşünmüşünüzdür
Ayrıca aşk zırt pırt çocuk doğurmakta değil
Neslihan ablacım
Sus kız deme öyle şeylerGebelik öncesine göre kilo vereni tanıyorum
19 yaşımda evlendim 20 yaşıma girmeden doğurdum ilk aşkımıızn meyvesiniKac yasinda evlendiniz yahu? Nickinizde abla gorunce, bide 3 cocuk olunca yasiniz buyuk sanmistim
8 yaşindaki kızım öğrenince diyor ki anne sen SuriyelimisinBaglatma neslihan. Suriyelilerle mucadele de sizin gibi neferlere ihtiyac var. En az 8 cocuk diyorum.
19 yaşımda evlendim 20 yaşıma girmeden doğurdum ilk aşkımıızn meyvesini
Elhamdülillah evim arabam her şeyimiz var düğün takılarıda bayağı fiyatı var duruyor aşiret takısı gibi takıldı da bana hava atmak gibi olmasın
Çalışıp bana getirirÇalışmanıza izin vermiyomuş, izin koparıp çalışmaya mı başladınız nasıl harçlık alıyor sizden?
Errrrrkek yaÇalışıp bana getirir
Para yokkiSorduk mu neyin var diye
Sen her şeyi mal mülk mu sanıyorsun
Trol abla
Bu kafayla 4 çocuk yetiştirmekte ne bileyim
Keşke korunma yöntemi yanında çocuk yetistirme eğitimi de alsan diyecem ama
Çok zenginsin tutarsın bir dadı hatta 10 dadi
Para yokki
Eltilerim de beni kıskanır diycem eltim yok ama güzelliğim başa bela ahahahhaNeyini kıskanayım? Düşünmeden hamile kalmanı mi? Kocam ceketini atsa hamile kalıyorum diye içten içe gururlanıyorsun demek kı kıskanılacak bir şey görüyorsun üzülecek halini.