- 18 Nisan 2021
- 1.334
- 1.590
- 28
- Konu Sahibi NASLIHAN ABLA
4.de anlamış olmanızEvet anladım değil miş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
4.de anlamış olmanızEvet anladım değil miş
Adammmmmm ❤sadece ceket atsa iyiymis, abim ne var ne yok atmış.
ablam paran pulun evin barkın varmış, sezeryan hakkı 5 ise 5.’yi de doğur çatlasın şu kıskanç köpekler
Çok popüler oldunAy Allahım gelen kutusu 59 bildirim sesli güldüm
inş bana demedin ablamAdammmmmm ❤
Ceketle kalmamıştır o derdim de, inansa idim:)Allah'ım 3 tane çocugum var biri 8 biri 5 biri de 2 yaşında bende 4. Cüye hamileyim tabiri caizse ceketini atsa hamile kalıyorum bu hamilelik ten sezeryan olacağım için tüp lerimi bağlatmayı düşünüyorum bu konuda fikri olup da bana yardımcı olabilecek varmı
Aşko en son sen kocayı boşama derdindeymişsin devletten çocuk yardımı soruyormuşsun eski konularda
Evden kocayı göndermeye çalışıp zaman istemeler falan
Sen de az değilsin bam bam bam sevişmeden durmamışsın
Bir aşka gelmişsiniz sen de azıcık buralara girsen demek ki 4. gelmezmiş, sevişmeye vakit kalmazdı KK korunma yöntemleri
Vaktimiz var da bizimkinin ceket gücü düşükYatmaya gidiyorum çok çeneniz var iyi geceler bir giriyim dedim 100 mesaj attınız milletde sohbet arıyormuş çocuk yapmaya vakit yoksa demekki
Sus yamulursunYemin ederim gerçekleri konuşuyorum
Yani dikkat ederim 55 imdir hep 1 senede diyet anca gidiyor
e adam istemeyince doktora gidemiyorsun ama. "bana ne vermem kartimi- hastaneye de goturmem" diyor oturuyorsun toto ustuneOndan onay isteyen kim ben ne dersen o olur şekerim
Dediğim gibi ben ne dersen o olur
Biz aştık bu konuları Ah AŞK sen nelere kadirsin
varlik icinde "belki devlet yardim eder de su adamdan bosanirim" diye hayaller kuruyorsun. ne yapacan o parayi? su an ayrilsan kocan sana mehirini bile vermez buyuk ihtimalle. asiret ailesi gibi takmislar sen sergiliyorsun en fazla kolunda. sıkıyorsa sat , harca, bosaninca kullanmak uzere birikim yap. yapabilir misin?Elhamdülillah evim arabam her şeyimiz var düğün takılarıda bayağı fiyatı var duruyor aşiret takısı gibi takıldı da bana hava atmak gibi olmasın
normalde konu acan insanlari rahatsiz edecek yorum yazmayi tercih etmiyorum ama tam olarak su mesajınıza uyuz oldum.Sen beni kıskandın mı
Müge Anlı mod on olmuş helal olsunEki Görüntüle 3489826
son cocugun iki yasindayken hala 74 kiloymussun 4 ay once 67ye düşmüşsün. her iki uc senede bir hamile kaliyorsun.
bebek 9 ay kilosunu vermesi 2 sene. 55 oldugun anda tekrar hamile kaliyorsun
ne anladim bu isten yani. bu nasil hep 55 kiloda kalma böyle?
hayir istersen yuz kilo ol bana ne. ama buraya "kiloma dikkat ettigim icin hap kullanmıyorum" deme bir zahmet.
e adam istemeyince doktora gidemiyorsun ama. "bana ne vermem kartimi- hastaneye de goturmem" diyor oturuyorsun toto ustuneEki Görüntüle 3489828
bu adam mi senin sozunden çıkmıyor?
evcilik yasinda evlenmissin hala hayal alemindesin
Eki Görüntüle 3489829
Eki Görüntüle 3489830
aman tanrim ne harika bir ask
varlik icinde "belki devlet yardim eder de su adamdan bosanirim" diye hayaller kuruyorsun. ne yapacan o parayi? su an ayrilsan kocan sana mehirini bile vermez buyuk ihtimalle. asiret ailesi gibi takmislar sen sergiliyorsun en fazla kolunda. sıkıyorsa sat , harca, bosaninca kullanmak uzere birikim yap. yapabilir misin?
Eki Görüntüle 3489831 Eki Görüntüle 3489832
normalde konu acan insanlari rahatsiz edecek yorum yazmayi tercih etmiyorum ama tam olarak su mesajınıza uyuz oldum.
kim sizin neyinizi kiskansin?
dayak yedim diyen konuya "her ailede olur" cevabini verdiğiniz evliliginizi mi?Eki Görüntüle 3489834
kim sizi niye kiskansin? ayrica 9 senede 4 cocugu siradan bir suriyeli de doğuruyor. ekstra bir caba vermenize gerek yok. insanlarin 9 senede 4 cocugu olmuyor çünkü korunuyorlar. hatta 1 yonteme güvenmiyorlar 2 yontemle korunuyorlar. bu övünulecek bir sey degil hatta tam tersi
kendinden haberi olmayan insanlara tahammul edemiyorumMüge Anlı mod on olmuş helal olsun
Geri çekilme yönteminin koruması %25 yani bu yöntemi kullanan 100 kadından 75 i 1 yıl içinde gebe kalıyor. Asıl korunma yöntemlerinde bu oran %90 üzerinde. Ya siz şanslı %25 tesiniz ya da bilmediğiniz üreme sağlığı problemleriniz olabilir.kadına niye yüklendiniz anlamadım. Hiçbir korunma yöntemi yüzde 100 korumaz. Bu nedenle geri çekilmeyi korunma yöntemi olarak görmüş olabilir. Ben de 3.5 yıldır geri çekilme yöntemi kullanıyorum, eşim önce çıktığından bi sorun olmadı şükür. Doğum kontrol hapının zararlı olduğunu, yapay hormon olduğunu, prospektüsünü bi okuyun isterseniz. İnsanların kararlarını bu kadar küçümseyip dalga geçemezsiniz ya.. prezervatif de yırtılabilir, yırtık çıkabilir, prezervarife alerjisi olabilir, spiral kayabilir gibi gibi.
Ama siz de geri çekilme ile hamile kalma ihtimalini göz ardı etmemeliydiniz.
su an çocuğunuzun olmamasi yarin bir kaza olmama garantisi veriyor mu? cocuk dedigin milyonlarca spermden gelen 1 tanecik sansliyla olan bir sey. kaldi ki konu sahibesi korunmus - hamile kalmiskadına niye yüklendiniz anlamadım. Hiçbir korunma yöntemi yüzde 100 korumaz. Bu nedenle geri çekilmeyi korunma yöntemi olarak görmüş olabilir. Ben de 3.5 yıldır geri çekilme yöntemi kullanıyorum, eşim önce çıktığından bi sorun olmadı şükür. Doğum kontrol hapının zararlı olduğunu, yapay hormon olduğunu, prospektüsünü bi okuyun isterseniz. İnsanların kararlarını bu kadar küçümseyip dalga geçemezsiniz ya.. prezervatif de yırtılabilir, yırtık çıkabilir, prezervarife alerjisi olabilir, spiral kayabilir gibi gibi.
Eki Görüntüle 3489826
son cocugun iki yasindayken hala 74 kiloymussun 4 ay once 67ye düşmüşsün. her iki uc senede bir hamile kaliyorsun.
hayir istersen yuz kilo ol bana ne. ama buraya "kiloma dikkat ettigim icin hap kullanmıyorum" deme bir zahmet.
e adam istemeyince doktora gidemiyorsun ama. "bana ne vermem kartimi- hastaneye de goturmem" diyor oturuyorsun toto ustuneEki Görüntüle 3489828
Eki Görüntüle 3489829
Eki Görüntüle 3489830
varlik icinde "belki devlet yardim eder de su adamdan bosanirim" diye hayaller kuruyorsun. ne yapacan o parayi? su an ayrilsan kocan sana mehirini bile vermez buyuk ihtimalle. asiret ailesi gibi takmislar sen sergiliyorsun en fazla kolunda. sıkıyorsa sat , harca, bosaninca kullanmak uzere birikim yap. yapabilir misin?
normalde konu acan insanlari rahatsiz edecek yorum yazmayi tercih etmiyorum ama tam olarak su mesajınıza uyuz oldum.
dayak yedim diyen konuya "her ailede olur" cevabini verdiğiniz evliliginizi mi?Eki Görüntüle 3489834
kim sizi niye kiskansin? ayrica 9 senede 4 cocugu siradan bir suriyeli de doğuruyor. ekstra bir caba vermenize gerek yok. insanlarin 9 senede 4 cocugu olmuyor çünkü korunuyorlar. hatta 1 yonteme güvenmiyorlar 2 yontemle korunuyorlar. bu övünulecek bir sey degil hatta tam tersi
Korunma yöntemi kullanıp kalan %1-2'lik korumama oranından hamile kalmak > korunmayıp "ceketini atsa hamile kalıyorum en errrkek benim kocam" diyerek hamile kalmakkadına niye yüklendiniz anlamadım. Hiçbir korunma yöntemi yüzde 100 korumaz. Bu nedenle geri çekilmeyi korunma yöntemi olarak görmüş olabilir. Ben de 3.5 yıldır geri çekilme yöntemi kullanıyorum, eşim önce çıktığından bi sorun olmadı şükür. Doğum kontrol hapının zararlı olduğunu, yapay hormon olduğunu, prospektüsünü bi okuyun isterseniz. İnsanların kararlarını bu kadar küçümseyip dalga geçemezsiniz ya.. prezervatif de yırtılabilir, yırtık çıkabilir, prezervarife alerjisi olabilir, spiral kayabilir gibi gibi.
Ya hahaha çok iyiEki Görüntüle 3489826
Eki Görüntüle 3489829
Eki Görüntüle 3489830