- 12 Temmuz 2022
- 23.213
- 85.019
- Konu Sahibi NASLIHAN ABLA
Hastane?Ondan onay isteyen kim ben ne dersen o olur şekerim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hastane?Ondan onay isteyen kim ben ne dersen o olur şekerim
Biz aştık bu konuları Ah AŞK sen nelere kadirsinİyi, 2023'te 350 TL yani şu an 35 TL olan bi şeyi bile alamadığınız evliliğinizde 4.çocuğunuzla mutluluklar size, ne diyelim sevmiyomuş madem kocanız.
Ya sorma ben de ben de.Aynen ben de öyle düşünüyorum
Konumuzun korunma ile alakası yok zaten ablamız da haklıYok diyor ki gebeliklerimde iğne vuruluyorum. Yine korunma ile alakalı değil.
Ya trollÇok şaşırdık beklemiyorduk
Dediğim gibi ben ne dersen o olurHastane?
Çok tatlısınn bu arada ben 27 yaşındayımKonumuzun korunma ile alakası yok zaten ablamız da haklı
Konumuzun korunma ile alakası yok zaten ablamız da haklı
Biz aştık bu konuları Ah AŞK sen nelere kadirsin
Hastane sizin dediğinizle hareket etmiyor. Eş imzası gerekiyor.Dediğim gibi ben ne dersen o olur
Yemin ederim gerçekleri konuşuyorumBence bu şaka gibi birşey fake konu
El imzası nedir ki at dersin atar kskskskHastane sizin dediğinizle hareket etmiyor. Eş imzası gerekiyor.
Çok tatlısınn bu arada ben 27 yaşındayım
Adama prezervatif kullandıramamışsın ama sen ne dersen o olur.Dediğim gibi ben ne dersen o olur
Yani dikkat ederim 55 imdir hep 1 senede diyet anca gidiyorKilo önemli tabi canım 4.çocuk doğar büyür sonuçta nedir yani.
Geri çekilme yöntemiyle korunduğunuzu sanıp eşim ceketini atsa hamile kalıyorum diye şikayetçi olmayın.
Prezervatifi de tak deyince takaydı ya, oraya yetmedi aşkınız zaarEl imzası nedir ki at dersin atar ksksksk
O mucivezi aşktan 4 çocuk olmuşBiz aştık bu konuları Ah AŞK sen nelere kadirsin
Eltim sen misin?El imzası nedir ki at dersin atar ksksksk
Nasıl aştınızBiz aştık bu konuları Ah AŞK sen nelere kadirsin