- 10 Kasım 2020
- 7.870
- 65.668
- Konu Sahibi NASLIHAN ABLA
Pancar motoru gibiler, maşallahBendeki yumurtalarda ne çalışkan miş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pancar motoru gibiler, maşallahBendeki yumurtalarda ne çalışkan miş
Zararlı kilo yapıyorSpiral taktırsaydınız. Ona bahaneniz neydi
Tabi canım, hamilelik, alınan kilolar, emzirme vücudun deforme olması demek değil zaten. Sizin bebekleir leylekler getiriyorsa demek. 55 kilo önemli.Yani dikkat ederim 55 imdir hep 1 senede diyet anca gidiyor
Hep vardı konuştuk anlaştık artık o benden harçlık isterNasıl aştınız
Burda öğrenmek isteyen kişiler vardır belki
Aşk hep mi vardı gömlek ayakkabıdan sonra mı oluştu
Sen beni kıskandın mıTabi canım, hamilelik, alınan kilolar, emzirme vücudun deforme olması demek değil zaten. Sizin bebekleir leylekler getiriyorsa demek. 55 kilo önemli.
Çalışmanıza izin vermiyomuş, izin koparıp çalışmaya mı başladınız nasıl harçlık alıyor sizden?Hep vardı konuştuk anlaştık artık o benden harçlık ister
Yok hiç öyle bişey yapmıyorZararlı kilo yapıyor
Pancar motoru gibiler, maşallah
Kim diyor bunları ya gebelik kilo aldırmıyor yaniZararlı kilo yapıyor
Ne ceketmis. Baya kerameti var demekAllah'ım 3 tane çocugum var biri 8 biri 5 biri de 2 yaşında bende 4. Cüye hamileyim tabiri caizse ceketini atsa hamile kalıyorum bu hamilelik ten sezeryan olacağım için tüp lerimi bağlatmayı düşünüyorum bu konuda fikri olup da bana yardımcı olabilecek varmı
Aa evet onuda düşünebilirim ama en iyiydi bağlatmak yoksa doğururum durmadanYok hiç öyle bişey yapmıyor
Uzun süredir kullanıyorum
Verildiğide doğrudur kendi düşüncem arkadaşlar falan öyley mişKim diyor bunları ya gebelik kilo aldırmıyor yani
Kizz bu bide korunmuş çekilmiş hali. Yaa korunmasa ohooooŞaka gibisiniz çekilme yöntemi ile korunma mı olur. Prezervatif veya doğum kontrol hapı öyle aman aman pahalı şeyler değil , spiral keza öyle
Ah hiç sorma 27 yaşında 4. GeliyorNe ceketmis. Baya kerameti var demek
Vallaha annem e söylemeye korkuyorum Allah belanı versin yine mi hamilesin diyecekKizz bu bide korunmuş çekilmiş hali. Yaa korunmasa ohoooo
Bu bölümde herkes hamile kalmak için uğraşırken tedavi görüyorken sizin böyle bir başlıkla konu açmanız hiç olmadi
Acın netten okuyun korunma yöntemle
Neyini kıskanayım? Düşünmeden hamile kalmanı mi? Kocam ceketini atsa hamile kalıyorum diye içten içe gururlanıyorsun demek kı kıskanılacak bir şey görüyorsun üzülecek halini.Sen beni kıskandın mı