• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cecile parfümlerden en güzeli hangisi...lütfen düşüncelerinizi yazın

CamasirSuyunaCorba

♥etmiyorum eyvallah♥
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2008
2.511
8
116
43
İzmir
cecile parfümlerini araştırıyorum şimdide....

güzel ama kalıcı olmadığını yazmış arkadaşlar...mavisini, morunu, pembesini kullananlar var...kullananlardan duymak istiyorum, hangisini kullandınız ve nasıl bir kokusu var...sevdiniz mi?

konuyu arattığım halde bulamadım ama az önce tesadüfen cecile parfümlerden bahseden bir topic buldum ama ordaki konu cecile yeşil için açılmış ve diğer renkleri hakkında yorum yapılmış..ayrıca herkesin zevki başka olduğu için en iyisi gidip bakıp testerlardan koklamak ama yine de fikir almak istiyorum...

ben pembe deodorantını aldım, kokusu çok güzel ama hiç kalıcı değil.
parfümleri kalıcı ise, pembesini tavsiye ederim.

canım morunu kullanıyordum harika bi kokusu var ama 2 gunde bitti çünkü koku hiç kalıcı degil ama ben gene alıcam cünkü benimki onu koklayınca sakinleşiyormuş öyle dedi :))

canım morunu kullanıyordum harika bi kokusu var ama 2 gunde bitti çünkü koku hiç kalıcı degil ama ben gene alıcam cünkü benimki onu koklayınca sakinleşiyormuş öyle dedi :))

:roflol:

sen al tabi morunu, ben de sordum ama cecileden vazgeçmek üzereyim....gerçi genelde fiyatları uygun olmayan parfümler kalıcı olmuyor çok ama cecile hakkında da kalıcılığı üstüne pek olumlu bir şey duymadım

senelerce pembesini kullandım yani cecile divayı
bana göre oldukça kalıcıydı sıktığımda herkes sorardı ne kullanıyon diye
fakat yazları ağır geliyor bu koku
yazın baska parfüm kullanırım kışın cecile yerimseniben

Cecile diva yani pembesi anneme hediye geldi o da bana verdi kalıcı olsaydı sürekli alacagım bir koku olurdu kesinlikle cok begendim farklı bir koku bir kere bana göre sıktıgımda soruyorlar ha kalıcı mı diyorsanız maalesef ııııııı ıhhhhh bu yüzden misler gibi de koksa bitince alacagım bir parfüm değil..

çoğu konuda olduğum gibi parfüm konusunda da tam bir maymun iştahlı olmama ve masamın üstü bir anlık hevesle aldığım parfümlerle dolu olmasına rağmen ilk defa bir parfümün bir şişesini bitirdim ve 2. side bitmek üzere cecile iris in kokusu inanılmaz büyüleyici geliyor bana .ama kalıcılığı çok fazla değil.Benim merak ettiğim cecile iris başka bir ünlü kokuya benziyormuş o kokunun ismini çok merak ediyorum bilenler paylaşırlarsa çok sevinirim...

cecile parfümlerinin hepsini deneme fırsatını buldum ve en çok moru beğendim..sanırım diğer parfümler bitince artık ondan alacağım...ayrıca sadece bileğime sıktığım halde ertesi gün bile aldım kokuyu......

Back