Çayı Döktüm ! Çok Pişmanım.. Diyen Var mı ? Benim Gibi

kadriye_G

Yaa sabırr...
Kayıtlı Üye
25 Mart 2012
123
0
kocasına sinirlenip bir demlik çay demleyip sonra aynı sinirle o canım çayı çöpe döken var mı? ben öyle yapıyorum sinirim geçincede keşke çayı dökmeseydim şimdi içerdim diyorum. mesela şimdi içerdim

neden dökeyim canım umrumda bile olmaz bir güzel oturup ,içerim,tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış misali...
ilk kez böyle bir şey duydum şaka mı?

neden sinirlendirdi canım seni,bir kerede ben yaptım,ama sonra yeni demledim içtim.

öyle değilde, bi kere yaptıgım canım güzel çorbam en son kapatmama yakın bir film izleyipte unutunca baya bir dibine yanmıştı, direk çöpe boşaltır boşalmaz hemen ilk iş yemegi tekrardan yapmaya başlamak oldu, aslında yapmasamda olurdu ama ahhh vahhh nasıl yaktım dememek için yenisini tekrar yaptımm :)))
sende hemen vakit geçirmeden bi çay demle... içinde kalmasın, inan çok işe yarıyor bu yöntemmm

Çayı çöpe dökmeniz bir haber niteliği taşımıyor. Çayı kocanızın başından aşağı dökseydiniz o zaman bir haber niteliği taşırdı. Üzgünüm :)

çaya erindim de kahve içtim. çayı akşam kocamla içecem

tekrar çay yap sanki zor iş .insanlar sinirlenince birşeyler fırlatır benim bildiğim .üniveriste sınavına hazırlanırken öle yapardım kitapları falan atardım mesela .sende öle yapabilirsin.

Olabilir bazısı oturur sigara içer ,bazısı dışarı çıkıp gezer veya oturur o stresle yemek yer ,bende çay sevmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…