kocasına sinirlenip bir demlik çay demleyip sonra aynı sinirle o canım çayı çöpe döken var mı? ben öyle yapıyorum sinirim geçincede keşke çayı dökmeseydim şimdi içerdim diyorum. mesela şimdi içerdim
yok ay ne şakası gerçeeeek. çok sinirli bir kadınım
Çayı çöpe dökmeniz bir haber niteliği taşımıyor. Çayı kocanızın başından aşağı dökseydiniz o zaman bir haber niteliği taşırdı. Üzgünüm :)
Hiç sinirli gibi değilsiniz. Yazdıklarınızdan kahkaha atıyor izlenimi aldım.
öyle değilde, bi kere yaptıgım canım güzel çorbam en son kapatmama yakın bir film izleyipte unutunca baya bir dibine yanmıştı, direk çöpe boşaltır boşalmaz hemen ilk iş yemegi tekrardan yapmaya başlamak oldu, aslında yapmasamda olurdu ama ahhh vahhh nasıl yaktım dememek için yenisini tekrar yaptımm :)))
sende hemen vakit geçirmeden bi çay demle... içinde kalmasın, inan çok işe yarıyor bu yöntemmm
çok pozitifimdir hatta polyanna gibiyim gerçekten.
çaya erindim de kahve içtim. çayı akşam kocamla içecem
Siz bizimle dalga mı geçiyorsunuz.
Pozitif olsanız çayı dökmezsiniz, polyanna olsanız kocanızın ağzına kaşıkla çayı içirmeye çalışırsınız.
dalga değil de sitres atıyorum herkes gibi diyelim.
ben sinirlendiğimde bütün tabakları yere atıp kırıyorum
tekrar çay yap sanki zor iş .insanlar sinirlenince birşeyler fırlatır benim bildiğim .üniveriste sınavına hazırlanırken öle yapardım kitapları falan atardım mesela .sende öle yapabilirsin.