A Adivar Guru Kayıtlı Üye 27 Haziran 2007 6.169 49 2 Ekim 2009 Konu Sahibi Adivar #1 Üzerinize çaydanlık devrilse siz ne yaparsınız? Valla ben yanarım herhalde:roflol: İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ şutarafagitti :roflol::roflol::roflol:
Üzerinize çaydanlık devrilse siz ne yaparsınız? Valla ben yanarım herhalde:roflol: İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ şutarafagitti :roflol::roflol::roflol:
E emdev Ziyaretçi 2 Ekim 2009 Konu Sahibi Adivar #2 2 delikanlıya bi kahkaha koparttım kaydirigubbakcemile3 facebookumada koydum hihi Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ekim 2009
A Adivar Guru Kayıtlı Üye 27 Haziran 2007 6.169 49 3 Ekim 2009 Konu Sahibi Adivar #3 emdev .!.: 2 delikanlıya bi kahkaha koparttım kaydirigubbakcemile3 facebookumada koydum hihi Genişletmek için tıkla... kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Ben neden daha önce böyle bir şaka düşünemedim bilemiyorum hani:roflol:
emdev .!.: 2 delikanlıya bi kahkaha koparttım kaydirigubbakcemile3 facebookumada koydum hihi Genişletmek için tıkla... kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Ben neden daha önce böyle bir şaka düşünemedim bilemiyorum hani:roflol:
catlakordulu Aybüke‘M & Ecrin‘iM Kayıtlı Üye 31 Temmuz 2008 234 0 35 2 Kasım 2009 Konu Sahibi Adivar #4 bu sakayi uygulamak gerk ya.. gül gül öldüm