- 8 Haziran 2013
- 56.986
- 151.366
- 898
Aman ne alıyorsun yav 2 servis aç, ortaya da koy yaptığın tarifleri yeter. Boşuna masrafa gerek yokTabak almak istiyorum, tarif yerine masrafa girmeye gerek var mi yok mu onu düşünüyorum yoksa hemen yapicam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aman ne alıyorsun yav 2 servis aç, ortaya da koy yaptığın tarifleri yeter. Boşuna masrafa gerek yokTabak almak istiyorum, tarif yerine masrafa girmeye gerek var mi yok mu onu düşünüyorum yoksa hemen yapicam
Zano bulduysa uyarCano grubumuzun isimini de bulmus GDG
Ay ,o ne ayol ahahahahahahHepimizi donunda sallar
Profil madalya altına kodlayın Belli olsunCano grubumuzun isimini de bulmus GDG
Disko disko
Nazar değdiren totosunu kaşisınNazar değmesin
Kim inanirKeşke serbest olsaydı. Geçen gün poşetle incecik beyaz lahana sarması yaptım. Serbest olsaydı buzluğa atardım. Biz saralım seninle unuttuk, kıyma bize diyelim
Donlar ,totolarNazar değdiren totosunu kaşisın
Tam böyle düşünüyorum sonra ışık beni çağırıyorAman ne alıyorsun yav 2 servis aç, ortaya da koy yaptığın tarifleri yeter. Boşuna masrafa gerek yok
Hemen canonun donunda sallanan biz emocisi gelsinDonlar ,totolar
Gerçekten gerek yok Her kategoriye yeni bişey alamayız ki.Tam böyle düşünüyorum sonra ışık beni çağırıyor
Önce grup arkadaşımın da fikrini almam lazım ASSOSyal ne diyorsunProfil madalya altına kodlayın Belli olsun
Cano ve diğerleriAy ,o ne ayol ahahahahahah
Hemen canonun donunda sallanan biz emocisi gelsin
Zano'm öyle şeyler yapmazHemen canonun donunda sallanan biz emocisi gelsin
O grup başkanı tabi sorun. Sende yardımcısı oluyorsunÖnce grup arkadaşımın da fikrini almam lazım ASSOSyal ne diyorsun
Cano ve diğerleri
Bende ikna olmaya çalışıyorum canomGerçekten gerek yok Her kategoriye yeni bişey alamayız ki.