- 8 Haziran 2013
- 56.984
- 151.358
- 898
Yapmayıp bekleyenler grubumuSende gel aramıza kapımız herkese açık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yapmayıp bekleyenler grubumuSende gel aramıza kapımız herkese açık
Tarifsiz kaldın yaban ellerde be Zano'mBenim hala 3 tarifim yok Daha oturup belirleyecek fırsatım olmadı
Kurtları al gelde az yardımcı ol Zenna’mTarifsiz kaldın yaban ellerde be Zano'm
İllegal grup galibaSende gel aramıza kapımız herkese açık
Bir sallayalım hemso,belki kazanırız da ,ayyy iğrencim
Geldik Zano deyzesi hemen istişare yapalımKurtları al gelde az yardımcı ol Zenna’m
O zaman sana gelsin hemsosu
GDG ( Gönülsüz Direnenler Grubu)İllegal grup galiba
Onun mertebesine erişmemiz ne mümkün zaten hemsosu, youtube da almış başını gidiyor biz anca getir götürün yaparız canonunO free takılır
He hep birlikte beklerizYapmayıp bekleyenler grubumu
Nazar değmesinOnun mertebesine erişmemiz ne mümkün zaten hemsosu, youtube da almış başını gidiyor biz anca getir götürün yaparız canonun
GDO lu da galiba Zano'mGDG ( Gönülsüz Direnenler Grubu)
Öyle hemsom ,kız yapıyor bu işiOnun mertebesine erişmemiz ne mümkün zaten hemsosu, youtube da almış başını gidiyor biz anca getir götürün yaparız canonun
Tabak almak istiyorum, tarif yerine masrafa girmeye gerek var mi yok mu onu düşünüyorum yoksa hemen yapicamYapmayıp bekleyenler grubumu
Disko diskoo zaman dans
Cano grubumuzun isimini de bulmus GDGİllegal grup galiba
Keşke serbest olsaydı. Geçen gün poşetle incecik beyaz lahana sarması yaptım. Serbest olsaydı buzluğa atardım. Biz saralım seninle unuttuk, kıyma bize diyelimSarma yasak ama ben sarıp oyları alırım çünkü neden olmasin nazom
Hepimizi donunda sallarÖyle hemsom ,kız yapıyor bu işi