- 8 Haziran 2013
- 56.986
- 151.366
- 898
Öyle bir emoji olsa sosyal i sallayacağım da nerden bulayım donu süyten var elimizdeZano'm öyle şeyler yapmaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle bir emoji olsa sosyal i sallayacağım da nerden bulayım donu süyten var elimizdeZano'm öyle şeyler yapmaz
Kendimizi niye etiketliyoruz kuşumÖnce grup arkadaşımın da fikrini almam lazım ASSOSyal ne diyorsun
Sen bizi birbirimize düşürmek istiyorsun anladım bu oyuna gelmeyizO grup başkanı tabi sorun. Sende yardımcısı oluyorsun
Canom sen emoci atarsın buraya,ben bulamiyomO grup başkanı tabi sorun. Sende yardımcısı oluyorsun
Yoo alakası yok sizi gidi siziiSen bizi birbirimize düşürmek istiyorsun anladım bu oyuna gelmeyiz
Hak yiyemem
Bunlar hep canonun oyunlarıKendimizi niye etiketliyoruz kuşum
Hiç yoktan iyi Zano'mÖyle bir emoji olsa sosyal i sallayacağım da nerden bulayım donu süyten var elimizde
Benle kimse birbirine düşmez be eslikusumSen bizi birbirimize düşürmek istiyorsun anladım bu oyuna gelmeyiz
Kadir İnanırKim inanir
Kartları yeniden dağıtıyoruzBunlar hep canonun oyunları
Söyle diye dedim zaten nazomKadir İnanır
Bayat mayat idare edin
Ne varsa at birsey isteÖyle bir emoji olsa sosyal i sallayacağım da nerden bulayım donu süyten var elimizde
Orası öyle tabii şeker gibisinBenle kimse birbirine düşmez be eslikusum
Olmuyor bende yapamiyomÖff yine beceremedim
Yoo alakası yok sizi gidi sizii
EsliimmmmOrası öyle tabii şeker gibisin