- 28 Haziran 2011
- 61.702
- 154.898
- 898
Harikasın, ne zaman yardım istersen ederiz merak etme canim pilav senden korksunDün 5 kilo pirinç aldım HAZIRIM
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Harikasın, ne zaman yardım istersen ederiz merak etme canim pilav senden korksunDün 5 kilo pirinç aldım HAZIRIM
FusRam seni bekleyelim mi?
Cansın beHarikasın, ne zaman yardım istersen ederiz merak etme canim pilav senden korksun
Deli yawKız takılıyorum sana
Bildirimleri yöneticiler gönderiyor biz değil
Ben buldum kendime ceza ama söylememİçimden bunu da düşünmedim değil hemsosuu başka bir şey bulalım
Ablacım bugün yapmayı düşünüyordum ama sanırım geçe kaldım
Kızzz noldu devirme gözüüü
Anladım bebisimSonra şeyolurdu bebişim anladın sen onu
Dün sondu,erken açılmadı kiGüzelim yapamadım ama oylama erken açılmış
Dün sondu,erken açılmadı ki
Nasip canım uygun olursa katılırsınÇok teşekkür ederim, Rabbim herkese nasip etsin inşallah
Abla ya pilavı zor yapıyorum
Erken mi geç bile oldu bu ayGüzelim yapamadım ama oylama erken açılmış
Ahhh hep diyorum ilk mesajı okuyun diyeAblacım bugün yapmayı düşünüyordum ama sanırım geçe kaldım
Abla tarifim hazır en ilk ben yapıp şaşırtıcam siziErken mi geç bile oldu bu ay
Haklısın ablacım okumadım itiraf ediyorumAhhh hep diyorum ilk mesajı okuyun diye
Hadi bakalım inşallah canımAbla tarifim hazır en ilk ben yapıp şaşırtıcam sizi
Nasip canımHaklısın ablacım okumadım itiraf ediyorum
Erken mi, son gün 26 Ocaktı ya hani, gün bitti oylama açıldı.Güzelim yapamadım ama oylama erken açılmış
Daha bu kategoriyi yapmadan gelecek kategoride tarif belirlemekte ben şaşkın beeeemErken mi, son gün 26 Ocaktı ya hani, gün bitti oylama açıldı.
Kısmet değilmişBen ayın sonu olur gibi kalmış aklımda o yüzden günler hızlı geçmiş anlamadan