- 2 Aralık 2015
- 31.750
- 105.779
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok geçmiş olsun canımİyi akşamlar herkese. Bugün Kekimi yaptım. Makarna salatası yaptım. Poğaça hamurum da hazırdı, şekil verme aşamasına geçmiştim kısır da yapıp soframı kuracaktım babam rahatsızlanmış hastaneye götürmüşler, yeni geldim eve. Allaha şükür şuan daha iyi. Enfeksiyon dendi.
Geçmiş olsun deynepİyi akşamlar herkese. Bugün Kekimi yaptım. Makarna salatası yaptım. Poğaça hamurum da hazırdı, şekil verme aşamasına geçmiştim kısır da yapıp soframı kuracaktım babam rahatsızlanmış hastaneye götürmüşler, yeni geldim eve. Allaha şükür şuan daha iyi. Enfeksiyon dendi.
Allah şifa versin inşallah canımİyi akşamlar herkese. Bugün Kekimi yaptım. Makarna salatası yaptım. Poğaça hamurum da hazırdı, şekil verme aşamasına geçmiştim kısır da yapıp soframı kuracaktım babam rahatsızlanmış hastaneye götürmüşler, yeni geldim eve. Allaha şükür şuan daha iyi. Enfeksiyon dendi.
Çok geçmiş olsun canımİyi akşamlar herkese. Bugün Kekimi yaptım. Makarna salatası yaptım. Poğaça hamurum da hazırdı, şekil verme aşamasına geçmiştim kısır da yapıp soframı kuracaktım babam rahatsızlanmış hastaneye götürmüşler, yeni geldim eve. Allaha şükür şuan daha iyi. Enfeksiyon dendi.
HayallerdeBrowni ve coco nerede
Geçmiş olsun nazomİyi akşamlar herkese. Bugün Kekimi yaptım. Makarna salatası yaptım. Poğaça hamurum da hazırdı, şekil verme aşamasına geçmiştim kısır da yapıp soframı kuracaktım babam rahatsızlanmış hastaneye götürmüşler, yeni geldim eve. Allaha şükür şuan daha iyi. Enfeksiyon dendi.
SmegBugün bir fıstıklı cheesecake yapmışım, yok böyle bir şeyyyyyy. Eki Görüntüle 3543406
Yok öksüz kaldılarBrowni ve coco nerede
Off ellerine sağlık kuşoBugün bir fıstıklı cheesecake yapmışım, yok böyle bir şeyyyyyy. Eki Görüntüle 3543406
Zengin kızım o
Ellerine sağlık kuşumBugün bir fıstıklı cheesecake yapmışım, yok böyle bir şeyyyyyy. Eki Görüntüle 3543406
Coco şuan benim sofrada garip garip duruyorBrowni ve coco nerede
Çok popüler tarif ,soranı çoktur benceCoco şuan benim sofrada garip garip duruyor
Çok isteyen mi oldu tarifi nedir 3 kere yapmaya kalktım hepsinde bir sorun çıktı
Allahim dedim yeni evim olursa banada nasip et cokzelZengin kızım o
Çok isteyen mi oldu derkennnn en popüler tariflerden biri o, diğeri de brownie zaten. Sen bunu bilmeden mi aldın? Bu arada geçmiş olsun kuşum şimdi gördüm mesajını.Coco şuan benim sofrada garip garip duruyor
Çok isteyen mi oldu tarifi nedir 3 kere yapmaya kalktım hepsinde bir sorun çıktı
Popüler tarif birinciliği varCoco şuan benim sofrada garip garip duruyor
Asıl fıstıklı çizkek zenginlik alameti ama neyse ki bizde beleşşşşZengin kızım o