- 21 Kasım 2017
- 27.997
- 122.785
- 598
Popüler tarif alanlara ayın ilk yarısında yapma zorunluluğu getirilsin. Bilsek biz alır yapardık gitti miskilim tarifler skdkkdkPopüler tarif birinciliği var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Popüler tarif alanlara ayın ilk yarısında yapma zorunluluğu getirilsin. Bilsek biz alır yapardık gitti miskilim tarifler skdkkdkPopüler tarif birinciliği var
Sen yapsan var ya uçururdun topiğiPopüler tarif alanlara ayın ilk yarısında yapma zorunluluğu getirilsin. Bilsek biz alır yapardık gitti miskilim tarifler skdkkdk
Miskilim ne demek öğrenmek için bkz: sedagaziantep27Popüler tarif alanlara ayın ilk yarısında yapma zorunluluğu getirilsin. Bilsek biz alır yapardık gitti miskilim tarifler skdkkdk
geçmiş olsun canımİyi akşamlar herkese. Bugün Kekimi yaptım. Makarna salatası yaptım. Poğaça hamurum da hazırdı, şekil verme aşamasına geçmiştim kısır da yapıp soframı kuracaktım babam rahatsızlanmış hastaneye götürmüşler, yeni geldim eve. Allaha şükür şuan daha iyi. Enfeksiyon dendi.
O iki tariften birini alsam yapma motivasyonum da olurdu ya. Gerçekten özenirdim sofraya, birinci de olurdum maalesef ajdjdjdSen yapsan var ya uçururdun topiği
Bu motivasyonsuz halinse kusomO iki tariften birini alsam yapma motivasyonum da olurdu ya. Gerçekten özenirdim sofraya, birinci de olurdum maalesef ajdjdjd
Bugün bir fıstıklı cheesecake yapmışım, yok böyle bir şeyyyyyy. Eki Görüntüle 3543406
Güzelim anlamında.Miskilim ne demek öğrenmek için bkz: sedagaziantep27
Her yerinden zengoluk akıyor işteAsıl fıstıklı çizkek zenginlik alameti ama neyse ki bizde beleşşşş
Dağarcığımıza ekleyelim mi hojam?Miskilim ne demek öğrenmek için bkz: sedagaziantep27
Bizde sinbo kullanalımHer yerinden zengoluk akıyor işte
Benim ki ArçelikBizde sinbo kullanalım
Hayırlı akşamlar YasomHayırlı akşamlarınız olsun, hayırlı kandiller ahali.
Sende zenginsin canomBenim ki Arçelik
Yaa ne demezsin.Her yerinden zengoluk akıyor işte
Çeyizimden Bozulursa bende beyaz alacağımSende zenginsin canom
Suslemesini nasıl yaptın askolettamNiye kusuyon be çok güzel oldu. O üzerindeki fıstık kreması.