Güzel günlerde kullan nevosumHediyem bugün geldiDiğer konuya ekledim buraya da ekleyeyim
Eki Görüntüle 926224 Eki Görüntüle 926225 Eki Görüntüle 926226 Eki Görüntüle 926227 Eki Görüntüle 926228
Asil evin diregi anneler aslinda
1 gün olmayalim,hersey birbirine giriyor..cocuklar perisan oluyor
kiyamam canim ya prenseslerine
Canim iyilesene kadar disardan yiyin,sen cabucak iyiles telafi edersin
Güle güle, iyi günlerde kullan canım benimHediyem bugün geldiDiğer konuya ekledim buraya da ekleyeyim
Eki Görüntüle 926224 Eki Görüntüle 926225 Eki Görüntüle 926226 Eki Görüntüle 926227 Eki Görüntüle 926228
Insallah canimTabi ki öyle canımÇocuklar hemen dağılıyorlar Ben çok hareketliyim çok koşuşturuyorum yani Ben oturunca herşey duruyor Hepimiz için bu böyledir Oğlum ayağa kalkınca anne iyileştin mi diyor
Yarın daha iyi olurum inşaallah canım
Hediyem bugün geldiDiğer konuya ekledim buraya da ekleyeyim
Çok kötü canımBen bu ara 1 hafta iyi bir hafta kötüyüm
Sağol canımAma inan ben kalkmazsam çocuklar rezil oluyorlar
Dün eşim işteydi kızları okula ben bırakıyorum sonra çıkışta alıyorumDün sabah bıraktım sonra çıkışta halim yoktu ,arabada kullanmaya korktum gitmedim okula Öğretmeni aradım ulaşamadım Çok uzak değil ama hasta olmasınlar yorulmasınlar diye götürüp getiriyorum. Onlarda beklemişler orda Korkmuşlar biri çok nazlı zaten ağlamış Sonra öğretmene tekrar ulaştım geldiler
Yemek yok buzlukta içli köfte falan var ama onları pişirecek halim bile yokEşim bir şeyler getirdi Çocuklar aç kalınca çok üzülüyorum
Çok sağol canımGüle güle, iyi günlerde kullan canım benim
Insallah canim
Canlarım ya kıyamamTabi senin için de zor canım yardım isteyeceğin yakın komşu ya da arkadaşın yok mu canım:26:
Benim avantajım da kızım, yoksa yatmam mümkün olamazdı
Sağolsun yemekleri hep kızım yaptıEşinin getirmesi iyi olmuş canım, böyle durumlar da destek olması gerekir eşlerin de değil mi nevoşum
Beni de bitkisel çaylar kendime getirdi, sana da tavsiye ederim canım özellikle ıhlamur, zencefil, ada çayı karışımını
Çok sağol canım
Canım oturduğum sitede komşuluk yokArkadaşlarım var ama pek kimseyi çağıramam bu durumlarda Huyum kurusun
Evet sen çok şanslısınAllah gönlüne göre versin kızınında
Canım benim kızlarda geldiler evi topladılar birazEşim sağolsun yemek getirdi Hazırladı topladı..Tabiki yardım etmeleri gerekiyor benimki her zaman yardım eder bana yoksa yetişemem
Afiyet olsun canım benim canım dün pek birşey istemiyordu benimki çok ısrar etsede kurtardım
Amin canım, Rabbim evlatlarımıza hep güzellikler versin, bahtları açık olsun
Sağolsun eşim de yardımcı olur ama aksilik ben hastayken o da hasta yatıyordu
Benim de komşum yok daha doğrusu komşuluk yapabileceğim insan yok, hepsi suratsız
ooooo süpermiş güle güle kullan canım..
şimdi sen bununla ne yemekler döktürürsün
Çok sağol canım
Canım oturduğum sitede komşuluk yokArkadaşlarım var ama pek kimseyi çağıramam bu durumlarda Huyum kurusun
Evet sen çok şanslısınAllah gönlüne göre versin kızınında
Canım benim kızlarda geldiler evi topladılar birazEşim sağolsun yemek getirdi Hazırladı topladı..Tabiki yardım etmeleri gerekiyor benimki her zaman yardım eder bana yoksa yetişemem
Afiyet olsun canım benim canım dün pek birşey istemiyordu benimki çok ısrar etsede kurtardım
muz ben oluyorum sanırımgençlerin önünü açalım deyip muza verecektim oyumu ama birtarafta çiçek börek.. çok emek ...
muz ben oluyorum sanırımben kalbimde senin oyunu var kabul ettim abla
Canım çok teşekkürler
Canım iyi günlerde sağlıkla kullan
Sağol canımiyi günlerde kullan canım ebnim..
Benimde bir oyum daha olsa sana verirdim gençlerin mutfakla ilgilenmesini seviyorum..Size özel bir kategori yapmak lazımmuz ben oluyorum sanırımben kalbimde senin oyunu var kabul ettim abla
nevoş abla güle güle kullan
evet bize kategori olsunCanım çok teşekkürler
Sağol canım
Benimde bir oyum daha olsa sana verirdim gençlerin mutfakla ilgilenmesini seviyorum..Size özel bir kategori yapmak lazım
Sağol canım
inş abla şu lanet üni sınavını atlatayım hergün bişiler yapcamebet canım.benimde gönül oyum sana. gönül oyum ne demekse.sen vazgeçme .sahalarda görmek isterim marifetlerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?