Mezeler - Ordövrler Çay Saati Tarifleri, Gün İkramları CookPlus Sponsorluğunda....

En beğendiğim tarif...

• Ankete Katılan
    156
  • Anket Kapalı .
Asil evin diregi anneler aslinda
1 gün olmayalim,hersey birbirine giriyor..cocuklar perisan oluyor
kiyamam canim ya prenseslerine

Canim iyilesene kadar disardan yiyin,sen cabucak iyiles telafi edersin

Tabi ki öyle canımÇocuklar hemen dağılıyorlarBen çok hareketliyim çok koşuşturuyorum yaniBen oturunca herşey duruyorHepimiz için bu böyledirOğlum ayağa kalkınca anne iyileştin mi diyor
Yarın daha iyi olurum inşaallah canım

Insallah canim

Canlarım ya kıyamam Tabi senin için de zor canım yardım isteyeceğin yakın komşu ya da arkadaşın yok mu canım:26:
Benim avantajım da kızım, yoksa yatmam mümkün olamazdı
Sağolsun yemekleri hep kızım yaptıEşinin getirmesi iyi olmuş canım, böyle durumlar da destek olması gerekir eşlerin de değil mi nevoşum
Beni de bitkisel çaylar kendime getirdi, sana da tavsiye ederim canım özellikle ıhlamur, zencefil, ada çayı karışımını

Güle güle, iyi günlerde kullan canım benim
Çok sağol canım

Canım oturduğum sitede komşuluk yok Arkadaşlarım var ama pek kimseyi çağıramam bu durumlardaHuyum kurusun
Evet sen çok şanslısınAllah gönlüne göre versin kızınında
Canım benim kızlarda geldiler evi topladılar birazEşim sağolsun yemek getirdiHazırladı topladı..Tabiki yardım etmeleri gerekiyor benimki her zaman yardım eder bana yoksa yetişemem
Afiyet olsun canım benim canım dün pek birşey istemiyordu benimki çok ısrar etsede kurtardım

Amin canım, Rabbim evlatlarımıza hep güzellikler versin, bahtları açık olsun
Sağolsun eşim de yardımcı olur ama aksilik ben hastayken o da hasta yatıyordu
Benim de komşum yok daha doğrusu komşuluk yapabileceğim insan yok, hepsi suratsız

Amin canım
Çok geçmiş olsun canım o daha zor bir durum iyiki kızın var
Canım benim komşularımda öyle adımı bile bilmiyorlarKarşı komşumu bile tanımıyorumAma ihtiyacımda yok vaktimde ancak bu tempoya yetişiyorum dışarda çok çevrem var

Canım iyi günlerde sağlıkla kullan

Son düzenleme:
Veeee oyum Çiçek Böreğiyle gözümü gönlümü midemi fethedeeeeennn vuslata gittiiii

gençlerin önünü açalım deyip muza verecektim oyumu ama birtarafta çiçek börek.. çok emek ...

Canım iyi günlerde sağlıkla kullan
Canım çok teşekkürler
iyi günlerde kullan canım ebnim..
Sağol canım
muz ben oluyorum sanırımben kalbimde senin oyunu var kabul ettim abla
Benimde bir oyum daha olsa sana verirdim gençlerin mutfakla ilgilenmesini seviyorum..Size özel bir kategori yapmak lazım
nevoş abla güle güle kullan

Sağol canım

Canım çok teşekkürler

Sağol canım

Benimde bir oyum daha olsa sana verirdim gençlerin mutfakla ilgilenmesini seviyorum..Size özel bir kategori yapmak lazım

Sağol canım
evet bize kategori olsunyoksa evde kalıcam bu hamaratsızlıkla(hamaratsızlık?!?!?!)
ebet canım.benimde gönül oyum sana. gönül oyum ne demekse.sen vazgeçme .sahalarda görmek isterim marifetlerini
inş abla şu lanet üni sınavını atlatayım hergün bişiler yapcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…