• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mezeler - Ordövrler Çay Saati Tarifleri, Gün İkramları CookPlus Sponsorluğunda....

En beğendiğim tarif...

• Ankete Katılan
    156
  • Anket Kapalı .
ben öyle anladım ilk süpriz açıklandığında önceki birincilerde buna hak kazanıyor dendi yani sadece hediye için hak konuşuldu tabii yanlışta biliyor olabilirim...

Bakalım umarım öyledir sen pro kartlısın bari 2. pro kart alsın değil mi:34:

Yok henüz belli değil:34:Pazar oylama bitiyor en geç Salı yeni konu açılır diye düşünüyorum:26:İnşaallah nasip olur canım:38:

Güzel, salı civarı ise bir bakmalıyım kategoriye, benim gibi çaylaklar için bir başlıksa neden olmasın heyecan olur :31:

Canım oturduğum yerde sorun yok :9:ama ayağa kalkınca başım çok dönüyor nefesim daralıyor:ssz:

Aynı ben de bir hafta önce senin gibiydim, yatıyorum bir şey yok, kalkınca oraya buraya çarparak yürüyordum:9:
Dinlen canım, iyice iyileşmeden ayaklanma:16:

Aynı ben de bir hafta önce senin gibiydim, yatıyorum bir şey yok, kalkınca oraya buraya çarparak yürüyordum:9:
Dinlen canım, iyice iyileşmeden ayaklanma:16:

Çok kötü canım:19:Ben bu ara 1 hafta iyi bir hafta kötüyüm:ssz:
Sağol canım:38:Ama inan ben kalkmazsam çocuklar rezil oluyorlar:ssz:
Dün eşim işteydi kızları okula ben bırakıyorum sonra çıkışta alıyorum:31:Dün sabah bıraktım sonra çıkışta halim yoktu ,arabada kullanmaya korktum gitmedim okula :31:Öğretmeni aradım ulaşamadım:31:Çok uzak değil ama hasta olmasınlar yorulmasınlar diye götürüp getiriyorum.:ssz:Onlarda beklemişler orda:5:Korkmuşlar biri çok nazlı zaten ağlamış:9:Sonra öğretmene tekrar ulaştım geldiler:31::19:
Yemek yok buzlukta içli köfte falan var ama onları pişirecek halim bile yok:9:Eşim bir şeyler getirdi:31:Çocuklar aç kalınca çok üzülüyorum:5:

Çok kötü canım:19:Ben bu ara 1 hafta iyi bir hafta kötüyüm:ssz:
Sağol canım:38:Ama inan ben kalkmazsam çocuklar rezil oluyorlar:ssz:
Dün eşim işteydi kızları okula ben bırakıyorum sonra çıkışta alıyorum:31:Dün sabah bıraktım sonra çıkışta halim yoktu ,arabada kullanmaya korktum gitmedim okula :31:Öğretmeni aradım ulaşamadım:31:Çok uzak değil ama hasta olmasınlar yorulmasınlar diye götürüp getiriyorum.:ssz:Onlarda beklemişler orda:5:Korkmuşlar biri çok nazlı zaten ağlamış:9:Sonra öğretmene tekrar ulaştım geldiler:31::19:
Yemek yok buzlukta içli köfte falan var ama onları pişirecek halim bile yok:9:Eşim bir şeyler getirdi:31:Çocuklar aç kalınca çok üzülüyorum:5:

Asil evin diregi anneler aslinda:19:
1 gün olmayalim,hersey birbirine giriyor..cocuklar perisan oluyor:5:
kiyamam canim ya prenseslerine:16:

Canim iyilesene kadar disardan yiyin,sen cabucak iyiles telafi edersin:16::54:

Back