• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mezeler - Ordövrler Çay Saati Tarifleri, Gün İkramları CookPlus Sponsorluğunda....

En beğendiğim tarif...

• Ankete Katılan
    156
  • Anket Kapalı .
Yok henüz belli değil:34:Pazar oylama bitiyor en geç Salı yeni konu açılır diye düşünüyorum:26:İnşaallah nasip olur canım:38:

Güzel, salı civarı ise bir bakmalıyım kategoriye, benim gibi çaylaklar için bir başlıksa neden olmasın heyecan olur :31:

Canım oturduğum yerde sorun yok :9:ama ayağa kalkınca başım çok dönüyor nefesim daralıyor:ssz:

Aynı ben de bir hafta önce senin gibiydim, yatıyorum bir şey yok, kalkınca oraya buraya çarparak yürüyordum:9:
Dinlen canım, iyice iyileşmeden ayaklanma:16:

Aynı ben de bir hafta önce senin gibiydim, yatıyorum bir şey yok, kalkınca oraya buraya çarparak yürüyordum:9:
Dinlen canım, iyice iyileşmeden ayaklanma:16:

Çok kötü canım:19:Ben bu ara 1 hafta iyi bir hafta kötüyüm:ssz:
Sağol canım:38:Ama inan ben kalkmazsam çocuklar rezil oluyorlar:ssz:
Dün eşim işteydi kızları okula ben bırakıyorum sonra çıkışta alıyorum:31:Dün sabah bıraktım sonra çıkışta halim yoktu ,arabada kullanmaya korktum gitmedim okula :31:Öğretmeni aradım ulaşamadım:31:Çok uzak değil ama hasta olmasınlar yorulmasınlar diye götürüp getiriyorum.:ssz:Onlarda beklemişler orda:5:Korkmuşlar biri çok nazlı zaten ağlamış:9:Sonra öğretmene tekrar ulaştım geldiler:31::19:
Yemek yok buzlukta içli köfte falan var ama onları pişirecek halim bile yok:9:Eşim bir şeyler getirdi:31:Çocuklar aç kalınca çok üzülüyorum:5:

Çok kötü canım:19:Ben bu ara 1 hafta iyi bir hafta kötüyüm:ssz:
Sağol canım:38:Ama inan ben kalkmazsam çocuklar rezil oluyorlar:ssz:
Dün eşim işteydi kızları okula ben bırakıyorum sonra çıkışta alıyorum:31:Dün sabah bıraktım sonra çıkışta halim yoktu ,arabada kullanmaya korktum gitmedim okula :31:Öğretmeni aradım ulaşamadım:31:Çok uzak değil ama hasta olmasınlar yorulmasınlar diye götürüp getiriyorum.:ssz:Onlarda beklemişler orda:5:Korkmuşlar biri çok nazlı zaten ağlamış:9:Sonra öğretmene tekrar ulaştım geldiler:31::19:
Yemek yok buzlukta içli köfte falan var ama onları pişirecek halim bile yok:9:Eşim bir şeyler getirdi:31:Çocuklar aç kalınca çok üzülüyorum:5:

Asil evin diregi anneler aslinda:19:
1 gün olmayalim,hersey birbirine giriyor..cocuklar perisan oluyor:5:
kiyamam canim ya prenseslerine:16:

Canim iyilesene kadar disardan yiyin,sen cabucak iyiles telafi edersin:16::54:

Back