Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben öyle anladım ilk süpriz açıklandığında önceki birincilerde buna hak kazanıyor dendi yani sadece hediye için hak konuşuldu tabii yanlışta biliyor olabilirim...
İyi akşamlar
Bakalım umarım öyledir sen pro kartlısın bari 2. pro kart alsın değil mi
Teşekkür ediyorum kuzum anladımEllerine sağlık herkesin, nevoş kuzum
Anladın sen
Teşekkür ediyorum kuzum anladım
Birgün bende çok becerikli olacağım
Şimdi bile çok iyisin
Yeni yarışmaya bende katılsam aslında, ben gitmeden açılırsa başlığı, ne olacak yeni yarışma konusu belli mi :26:
Yok henüz belli değilPazar oylama bitiyor en geç Salı yeni konu açılır diye düşünüyorum:26:İnşaallah nasip olur canım
Merhaba canım nehaberSelam............
Güzel, salı civarı ise bir bakmalıyım kategoriye, benim gibi çaylaklar için bir başlıksa neden olmasın heyecan olur
Merhaba canım nehaber
İyidir canım Sen nasıl oldun biraz daha iyi misin
Canım oturduğum yerde sorun yok ama ayağa kalkınca başım çok dönüyor nefesim daralıyor
Hediyem bugün geldi Diğer konuya ekledim buraya da ekleyeyim
Eki Görüntüle 926224 Eki Görüntüle 926225 Eki Görüntüle 926226 Eki Görüntüle 926227 Eki Görüntüle 926228
Aynı ben de bir hafta önce senin gibiydim, yatıyorum bir şey yok, kalkınca oraya buraya çarparak yürüyordum
Dinlen canım, iyice iyileşmeden ayaklanma
Güle güle kullan canım, çok güzel
Çok kötü canımBen bu ara 1 hafta iyi bir hafta kötüyüm
Sağol canımAma inan ben kalkmazsam çocuklar rezil oluyorlar
Dün eşim işteydi kızları okula ben bırakıyorum sonra çıkışta alıyorumDün sabah bıraktım sonra çıkışta halim yoktu ,arabada kullanmaya korktum gitmedim okula Öğretmeni aradım ulaşamadımÇok uzak değil ama hasta olmasınlar yorulmasınlar diye götürüp getiriyorum.Onlarda beklemişler ordaKorkmuşlar biri çok nazlı zaten ağlamışSonra öğretmene tekrar ulaştım geldiler
Yemek yok buzlukta içli köfte falan var ama onları pişirecek halim bile yokEşim bir şeyler getirdiÇocuklar aç kalınca çok üzülüyorum