• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mezeler - Ordövrler Çay Saati Tarifleri, Gün İkramları CookPlus Sponsorluğunda....

En beğendiğim tarif...

• Ankete Katılan
    156
  • Anket Kapalı .
Katılım başlama tarihi : 10 Aralık 2013
En son başvuru tarihi : 05 Ocak 2014 / 23:00 Pazar
Oylama başlama tarihi : 06 Ocak 2014
Oylama bitiş tarihi : 12 Ocak 2014 / 23:00 Pazar
Yarışmada son saatler katılım süresi bittmek üzere elinde hazırda tarifleriniz varsa,katılım için kararısanız hemen harekete geçmekte fayda var bu heycanı bence kacırmayın :52::52:

Son düzenleme:
yarışmaya katılmak çok isterdim iddalı değilim ama yaratıcı şeyler yapabiliyorum ama çok yoğun çalışıyorum vaktim hiç yok :( katılan herkese başarılar diliyorum hakeden kazansın.. emeğinize elinize sağlık marifetli hanımlar.... :nazar:

:3::3::3::3::3:

Selam kızlar

Benden ümidi kesin demek için uğradım :52::52::52::52::52:

yarışmaya katılmak çok isterdim iddalı değilim ama yaratıcı şeyler yapabiliyorum ama çok yoğun çalışıyorum vaktim hiç yok :( katılan herkese başarılar diliyorum hakeden kazansın.. emeğinize elinize sağlık marifetli hanımlar.... :nazar:
Sağlık olsun canım başka katoğoriye bekleriz :16:

Selam kızlar

Niye pastaneyle anlaşamadınmı:26::9:

Niye pastaneyle anlaşamadınmı:26::9:

Sorma canım ya değil anlaşmak gidemedim bile :31:

Ani bir denetim yaşadık iş yerinde ve inanılmaz kötü geçti :50:

Haftaya tekrar gelecekler, dolayısıyla tamamen iş odaklıyım :40:

Önümüzdeki hafta sonu bitseydi yapardım birşeyler:21: ama sanırım bana bir hediye nasip değilmiş :60::60::60::60:

Önümüzdeki hafta sonu bitseydi yapardım birşeyler:21: ama sanırım bana bir hediye nasip değilmiş :60::60::60::60:

Sağlık olsun canım:39: başka katoğoriye artık:27:
Allah kolaylık versin umarım sorunsuz atladırsınız :16:

Canım başka bir kategoride mutlaka bekliyoruz:16:

Selam kızlar

Hiç şaşırmadım nedense:19:

Canım Allah kolaylık versin:38:Daha çok kategori var :52:

Canım başka bir kategoride mutlaka bekliyoruz:16:

Hiç şaşırmadım nedense:19:

Canım Allah kolaylık versin:38:Daha çok kategori var :52:

Cidden katılacaktım ya :26:ev için hafta sonralı nasılsa yapıyorum birşeyler ikide foto çekerim diyordum ama hafta içi geç çıktım biraz dünde çalıştım dolayısıyla ev fena halde :31:bugün ancak ev ve çocuk ile ilgilenebilirim yani:40:

Yoksa tarif bile belirlemiştim aslında :23:

Cidden katılacaktım ya :26:ev için hafta sonralı nasılsa yapıyorum birşeyler ikide foto çekerim diyordum ama hafta içi geç çıktım biraz dünde çalıştım dolayısıyla ev fena halde :31:bugün ancak ev ve çocuk ile ilgilenebilirim yani:40:

Tamam bir sonraki kategoride bekliyorum:52:
Nasıl kandırıyorum seni ama:23:Bak çıkamıyorsun burdan:52:

Kismet degilmis canim..bir dahaki kategori icin simdiden listenin ilk sirasina adini yazdirdin yanliz..haberin olsun:9:

tarif neydi,merak ettim:17:

Son 5 saat:52:
Umarım adil bir oylama olur:31:
Hak eden kazansın demiyorum çünkü katılan bütün arkadaşlarımız verdiği emekle hak ediyor:16:
Tarafsız bir oylama olması dileğiyle:34:

Son düzenleme:
Back