- 29 Haziran 2012
- 8.307
- 5.138
- 398
Ellerine saglik canim,bende merakla bekliyorumevet canım ekledim bakalım ne zaman açılacak![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ellerine saglik canim,bende merakla bekliyorumevet canım ekledim bakalım ne zaman açılacak![]()
Ivetttt bos kasem bile vardi masadaHaklısın ilk altınlar senin olsun
Egunal eklemiş ama onay bekliyor![]()
Ivetttt bos kasem bile vardi masada
Egunalmi:18:
Hic sansimiz yok desene![]()
Yarışmada son saatler katılım süresi bittmek üzere elinde hazırda tarifleriniz varsa,katılım için kararısanız hemen harekete geçmekte fayda var bu heycanı bence kacırmayınKatılım başlama tarihi : 10 Aralık 2013
En son başvuru tarihi : 05 Ocak 2014 / 23:00 Pazar
Oylama başlama tarihi : 06 Ocak 2014
Oylama bitiş tarihi : 12 Ocak 2014 / 23:00 Pazar
Sağlık olsun canım başka katoğoriye beklerizyarışmaya katılmak çok isterdim iddalı değilim ama yaratıcı şeyler yapabiliyorum ama çok yoğun çalışıyorum vaktim hiç yokkatılan herkese başarılar diliyorum hakeden kazansın.. emeğinize elinize sağlık marifetli hanımlar....
![]()
Selam kızlar
Benden ümidi kesin demek için uğradım![]()
Niye pastaneyle anlaşamadınmı:26:![]()
Sorma canım ya değil anlaşmak gidemedim bile
Ani bir denetim yaşadık iş yerinde ve inanılmaz kötü geçti
Haftaya tekrar gelecekler, dolayısıyla tamamen iş odaklıyım
Önümüzdeki hafta sonu bitseydi yapardım birşeylerama sanırım bana bir hediye nasip değilmiş
![]()
Sağlık olsun canım başka katoğoriye bekleriz
inşallaahhh.. biraz biraz biliyorum bide burda da çok tarif denedimm.. çok güzel yemekler yapcam bende ilerdeee.. inşallah amin :90:
Öyle tabi ki
Ben ona en son katıl demiştim öyle yaptı yoksa katılım olmazdı![]()
ben bilmiyordum katılacağımı demek sen biliyordun![]()
Canım başka bir kategoride mutlaka bekliyoruzyarışmaya katılmak çok isterdim iddalı değilim ama yaratıcı şeyler yapabiliyorum ama çok yoğun çalışıyorum vaktim hiç yokkatılan herkese başarılar diliyorum hakeden kazansın.. emeğinize elinize sağlık marifetli hanımlar....
![]()
Hiç şaşırmadım nedense
Selam kızlar
Benden ümidi kesin demek için uğradım![]()
Canım Allah kolaylık versinSorma canım ya değil anlaşmak gidemedim bile
Ani bir denetim yaşadık iş yerinde ve inanılmaz kötü geçti
Haftaya tekrar gelecekler, dolayısıyla tamamen iş odaklıyım
Önümüzdeki hafta sonu bitseydi yapardım birşeylerama sanırım bana bir hediye nasip değilmiş
![]()
Canım başka bir kategoride mutlaka bekliyoruz
Hiç şaşırmadım nedense
Canım Allah kolaylık versinDaha çok kategori var
![]()
inşallaahhh.. biraz biraz biliyorum bide burda da çok tarif denedimm.. çok güzel yemekler yapcam bende ilerdeee.. inşallah amin :90:
Cidden katılacaktım ya :26:ev için hafta sonralı nasılsa yapıyorum birşeyler ikide foto çekerim diyordum ama hafta içi geç çıktım biraz dünde çalıştım dolayısıyla ev fena haldebugün ancak ev ve çocuk ile ilgilenebilirim yani
Yoksa tarif bile belirlemiştim aslında![]()
Kismet degilmis canim..bir dahaki kategori icin simdiden listenin ilk sirasina adini yazdirdin yanliz..haberin olsunCidden katılacaktım ya :26:ev için hafta sonralı nasılsa yapıyorum birşeyler ikide foto çekerim diyordum ama hafta içi geç çıktım biraz dünde çalıştım dolayısıyla ev fena haldebugün ancak ev ve çocuk ile ilgilenebilirim yani
Yoksa tarif bile belirlemiştim aslında![]()
Selam canim..Selam.................
Selam canim..
Nasilsin,hastaligi atlattinmi![]()