• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mezeler - Ordövrler Çay Saati Tarifleri, Gün İkramları CookPlus Sponsorluğunda....

En beğendiğim tarif...

• Ankete Katılan
    156
  • Anket Kapalı .
Hemşom el birliği yapalım kandıralım:9::29:
Hemen yapalim canim..

ushacigim senin gibi börek acanini görmedim,tatli yapanini hic görmedim..aslina bakarsan senin yaptiginida görmedim..hadi yapta hep beraber görelim:52::1:

Biraz tekerleme gibi oldu galiba:24:

Hemen başla hemen :52::52::52:

aklımda bir tarif olsa pazar günü yapabilirim aslında:21:

üstteki cümleyi ben yazmadım beynime girip nevoş yazdırdı :53::53::53:
Ne tür bisey yapmak istiyorsun,sen söyle ben sana lsite bile hazirlarim:56:

Hemen başla hemen :52::52::52:

aklımda bir tarif olsa pazar günü yapabilirim aslında:21:

üstteki cümleyi ben yazmadım beynime girip nevoş yazdırdı :53::53::53:

Seni niyetin var:23:,
Hadi bizi yorma:52::52:
Pazar günü yap güzel pastalarından,böreklerinden :56::125:Enişte bayram etsin:27:
Evet beni görünce dayanamıyorsun değil mi:23::38:

Hemen yapalim canim..

ushacigim senin gibi börek acanini görmedim,tatli yapanini hic görmedim..aslina bakarsan senin yaptiginida görmedim..hadi yapta hep beraber görelim:52::1:

Aşk olsun kebap yaptım onuda mı görmedin :19::19:

Ancak yetişiyoruz değil mi:29:Neyse ara ara burda olman güzel:48:
Evet canim..birbirimizin halinden anlariz:9:

Bende cok egleniyorum burdayken..yeni insanlar taniyip,yeni tarifler ögrenmek hosuma gidiyor..:16::38:
karsiliginda kiloda almasam daha iyi olacak :30:

Hemen yapalim canim..

Ya hemşom bu Usha Yöresel yemek yarışmasında pidesini kendi yapmıştı kimbilir başka neler yapar:52:Hatta 1 yemek yaptı beğenmedi 2. yemeği hazırladı çok hamarat çok:24::52:

Evet liste yaparız:27:

Evet canim..birbirimizin halinden anlariz:9:

Bende cok egleniyorum burdayken..yeni insanlar taniyip,yeni tarifler ögrenmek hosuma gidiyor..:16::38:
karsiliginda kiloda almasam daha iyi olacak :30:

Evet canım en güzeli yeni insanlar tanıyoruz:31:Güzel dostluklar arkadaşlıklar ediniyoruz:29:Birde kilo almasak:30::ssz::9:

Çok basit ve kısa sürede hazırlanan birşeyler olsun ama sanki zormuş gibi ve çokta ihtişamlı görünsün :60::60::60::60:

Pazar günü yap güzel pastalarından,böreklerinden :56::125:Enişte bayram etsin:27:

Canım pazarları kekimle poğaçam sabit ama yarışmalık değil onlar ya :50:

Öyle bir göz kararı yapıyorum ki ölçü veremem hayatta :52::52::52::52::52:

Ya aslında yarın yağmur yağmazsa pazar yapabilirim birşeyler (gülmeyin bu konuda ciddiyim):ssz:

Çok basit ve kısa sürede hazırlanan birşeyler olsun ama sanki zormuş gibi ve çokta ihtişamlı görünsün :60::60::60::60:

Ya aslında yarın yağmur yağmazsa pazar yapabilirim birşeyler (gülmeyin bu konuda ciddiyim):ssz:

Canım sen bilirsin katılırsan bekliyoruz:38:
Yok yok gülmüyoruz biliyoruz yağmur yağınca ilham gelmiyor:52:

Evet canım en güzeli yeni insanlar tanıyoruz:31:Güzel dostluklar arkadaşlıklar ediniyoruz:29:Birde kilo almasak:30::ssz::9:
ben diyorum sana gel benim takima,zayiflayalim..en son bayramda kalmistik,yilbasi gecti üstünden,sen daha geliyorsun:52:
Ya hemşom bu Usha Yöresel yemek yarışmasında pidesini kendi yapmıştı kimbilir başka neler yapar:52:Hatta 1 yemek yaptı beğenmedi 2. yemeği hazırladı çok hamarat çok:24::52:

Evet liste yaparız:27:
Hey masallah:nazar:

Hic üsengeclikte yok valla..gecen yarista 2.yapan,bunda 5-6 cesit yapar bak göreceksin hemsom:52::9:
Evet ya,en cok herüflere yariyor bu yaris..benim adam simdiden,sonraki kategori ne,onada katil diyor,bende diyet yemekleri dedim..adam sustu...
:60::60:

Selam kızlar.:80:

Herkesin yeni yılını kutluyorum.2014 hepimize sağlık,mutluluk getirsin.:119:Hastalar iyileşsin,derdi olanın derdi kalmasın.Ve yiyip yiyip kilo almayalım.:1:

Adracım , balım peteğim :16:

Görüşemez olduk ben yemek topiklerine girmeyeli .

Sana da muhteşem bir yıl diliyorum , bak diğer dileğimiz aynı olmuş , bende onu dilemiştim :1:

Canim sen cok ara verdin yarismalara,bence hic durma hemen kos mutfaga:56:

Yeni yil dileeginede bayildim yanliz...hep bir agizdan söylesek kabul olurmu acaba:52:

Ya aynen dediğin gibi pegasusum biraz önce durmadım koştum mutfağa ve acıkan karnıma söz geçiremeyerek bol kaşarlı sucuklu ekmekler verdim fırına , cola ile beraber bir güzel götürdüm , yerken tabağıma mayonez sıkmayı da ihmal etmedim .Sen hala beni takımına istiyor musun bir daha düşün :52:

Çok geçmiş olsun canım :5:umarım hemen atlatırsın:38:

Kendi adıma bu katoğoriyi kaçırtığım için üzgünüm :30:

Efser çok çok geçmiş olsun kayınvalide , kayınpederin hasta imiş , bizim evde de oğlum hasta . Bu sene bu virüs illeti fena yaktı bizi .

Canim görmez olurmuyum..manisa kebabi..oyumuda senden yana kullanmistim hatta:16:

Ben börek ve tatlidan yana demistim onlari:17:

Bazı yetenekler de gizli kalmalı ama :ssz:

Yapabildiğim herşeyi burada göstermeye kalkarsam hepinizin morali bozulur:52::52: kıyamam ben size:16::16::16::16:

ben diyorum sana gel benim takima,zayiflayalim..en son bayramda kalmistik,yilbasi gecti üstünden,sen daha geliyorsun:52:

Hey masallah:nazar:

Hic üsengeclikte yok valla..gecen yarista 2.yapan,bunda 5-6 cesit yapar bak göreceksin hemsom:52::9:

Evet ya,en cok herüflere yariyor bu yaris..benim adam simdiden,sonraki kategori ne,onada katil diyor,bende diyet yemekleri dedim..adam sustu...

Canım bir türlü başlayamıyorum aldı başını gidiyor birde çok hareketsiz kaldım:19:Şimdide bahanem var:60:Şubat tatiline misafirim var şimdi başlasam o zaman bozmak zorundayım ama benim en az 2 ay yapmam lazım:17:
Evet kesin yapar:52:
Benim eşimde hem dalga geçiyor işin gücün yemek diye hemde biraz ara versem şunu yap bunu yap diyor:60:

Sana da muhteşem bir yıl diliyorum , bak diğer dileğimiz aynı olmuş , bende onu dilemiştim :1:

Ya aynen dediğin gibi pegasusum biraz önce durmadım koştum mutfağa ve acıkan karnıma söz geçiremeyerek bol kaşarlı sucuklu ekmekler verdim fırına , cola ile beraber bir güzel götürdüm , yerken tabağıma mayonez sıkmayı da ihmal etmedim .Sen hala beni takımına istiyor musun bir daha düşün :52:

Efser çok çok geçmiş olsun kayınvalide , kayınpederin hasta imiş , bizim evde de oğlum hasta . Bu sene bu virüs illeti fena yaktı bizi .

Aus sen yarışmaya çok ara verdin ne zaman seni burda göreceğiz:52:
Offf afiyet olsun:56::29:

Bazı yetenekler de gizli kalmalı ama :ssz:

Yapabildiğim herşeyi burada göstermeye kalkarsam hepinizin morali bozulur:52::52: kıyamam ben size:16::16::16::16:

Ben döküyorum ama herşeyi:52:
Bugün çok aksilik yaşadım:ssz:Yarışma için birşeyler yaptım ama beni zorladı istediğim gibi olmadı çevirdim:9::27:

Öyle bir yemek varmi canim ya,bulursan kacirma derim..bu devirde öylesi zor bulunur

Canim sen yanina verecegin ikramliklarini önceki günden hazirla,tarif yazacaklarinida sonraki gün yap..hem yorulmamis olursun..
aklima gelen tek care bu,yakin olsaydim yardimada gelirdim ama net üzerinden yardim edilmiyor daha

Canim oglusuna cok gecmisolsun..insallah hemen toparlar:16:

Auscugum benim takimim diye söylemiyorum ama katilmak isteyen isteyene,:12:artik üyede almiyoruz..ben isterim tabikiside,sende istersen torpille alirim seni takima

Back