:18::18:Yok ablam yemedim hiç yer miyim sana sakladım hepsini:83:
Abla senden korkuyorum söylemiyorum ama bu hafta veya haftaya çekilecek onlar çok fena öldürüyorlar beni
Hemşom 20 lik dişinmi ağrıyor senin :26:kıyamam ozaman ben yaparım yerine koyarım hepsini merak etme tatlım benim
Çok gemiş olsun canım yagecen sene benimkini çektiler kolay oldu ama korkma
:18::18:Yok ablam yemedim hiç yer miyim sana sakladım hepsini:83:
Abla senden korkuyorum söylemiyorum ama bu hafta veya haftaya çekilecek onlar çok fena öldürüyorlar beni
Oldu şimdi
İyim canımyataktan cıkasım yok soğuk çünkü
Ben aranızdan cekileyim o zaman :18:
Buraya nevoşun şu kaçan yeşil adamı çok yakışırda benim çihaz kaldırmıyor o adamı
Hemşom 20 lik dişinmi ağrıyor senin :26:kıyamam ozaman ben yaparım yerine koyarım hepsini merak etme tatlım benim
Çok gemiş olsun canım yagecen sene benimkini çektiler kolay oldu ama korkma
Az kaldı eşim kulaklarımdan tutup götürecek:18:Hergün randevu aldın mı diyor biraz sonra bakarım diyorum almıyorumOna göre nevoş hanımuslu ol yanaşma ikramlara
Sakın ihmal etme nevoşum git hallet bir an önce diş sorununuinan hiç duymayacaksın bile çekilirken
Kılıçlarımızı kuşandık areneya çıktık bile
1 senedir dil döktüm ikna edemedim gidip ben çekecem artık o dişi varya
Sağol canım ufaklıkta uyoyor soğuktanAllah kolaylık versin dikkat et çocuklar hasta olmasın
Evet ben en iyisi kaçayımEki Görüntüle 889829
Bekleme git ihmal etme iltihap olursa dahada zor olur .Ağrımaz mı 1 yıldır direniyorum ama 2 aydır nineler gibiyimSağol canım
Amanin ben buralarda durmayayım hiç kan görmeye dayanamamki :104::104::104::104:Ona göre nevoş hanımuslu ol yanaşma ikramlara
Sakın ihmal etme nevoşum git hallet bir an önce diş sorununuinan hiç duymayacaksın bile çekilirken
Kılıçlarımızı kuşandık areneya çıktık bile
Sağol canım ufaklıkta uyoyor soğuktangaliba anlamadım bekliyorum kahvaltı yapalım diye daha uyamadı
Sağol canım ufaklıkta uyoyor soğuktangaliba anlamadım bekliyorum kahvaltı yapalım diye daha uyamadı
Amanin ben buralada durmayayım hiç kan görmeye dayananmamki :104::104::104::104:
Aman uyusunBenimkilerde uyuyor
Sen kaç beni burda yalnız bırak
Az kaldı eşim kulaklarımdan tutup götürecek:18:Hergün randevu aldın mı diyor biraz sonra bakarım diyorum almıyorumİnşaallah artık çok fena gitmem gerekiyor
Sağol ablam ama çok korkuyorum doktoru pek sevmiyorum:18:
Sağol canım ufaklıkta uyoyor soğuktangaliba anlamadım bekliyorum kahvaltı yapalım diye daha uyanmadı
Bekleme git ihmal etme iltihap olursa dahada zor olur .
Amanin ben buralarda durmayayım hiç kan görmeye dayanamamki :104::104::104::104:
Aman uyusunBenimkilerde uyuyor
Sen kaç beni burda yalnız bırak
Gazel gece gece söylenir mi bunlarKib yapacağım seni şimdi
Bu yarışma çok güzel olacak
Katılacaklar şöyle parmak kaldırsın bakayım
Çok teşekkür ederimNevreste
http://www.kadinlarkulubu.com/yemekteyiz-soframiz-mutfagim/673461-suprizler-bitmedi.html
okuma fırsatın oldu mu ?
: )
evet nevrestem yarışma süresinde beni kib lesen çok iyi olur...çünkü sunumları görmemem sağlığım açısından çok gerekli
ne sunumlar gelecek kim bilir, baktıkça bir yerlerimiz şişebilir
bu arada ben bu sefer katılmayacam bi kerem,çünkü ben hediyelerimle reklam yapıcam bikere
bi düşüneyim ben
Yarışmanın bitiş tarihini yılbaşı sonrasına bıraktım ki belki yılbaşı için bir hazırlık söz konusu ise bunu kullanabilirsiniz diye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?