• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mezeler - Ordövrler Çay Saati Tarifleri, Gün İkramları CookPlus Sponsorluğunda....

En beğendiğim tarif...

• Ankete Katılan
    156
  • Anket Kapalı .
Birini seçmek gerekiyor ama,evet zor bir seçim oluyor ama her yerde böyle değilmi bu olay..

Şeker olmasın efocum :1:yağada dönüşmesin :1:direk mideye gitsin
Ağzından bal damlıyor ablaçığım dönüşmesin sakin :30::38:

Demekki fıstık gerekince artan ıspanaklı keki kullanabiliriz.:52:

İyi fikir :28:robota çek fırında tekrar kurut biraz alsana fıstık :52:

Birini seçmek gerekiyor ama,evet zor bir seçim oluyor ama her yerde böyle değilmi bu olay..

Başka yerdekileri bilmiyorum ama burada çok arkadaş çevresi etkiliyor oyları bu açık ve net.Benim dediğim sistemle bu dengelenebilirdi.

Bir tane hazır kek yiyeyim dedim küflü çıktı.Zehirliyecekti beni.:120:Markettekileri çok fena yapacağım.:47:

Son düzenleme:
Başka yerdekileri bilmiyorum ama burada çok arkadaş çevresi etkiliyor oyları bu açık ve net.Benim dediğim sistemle bu dengelenebilirdi.

Olmazsa durumu bildirebilirsin ne derler acaba .
Ortada yapılan güzrl bir yemeğede arkadasş olmadan da oy verillir diye düşünüyorum..

Olmazsa durumu bildirebilirsin ne derler acaba .
Ortada yapılan güzrl bir yemeğede arkadasş olmadan da oy verillir diye düşünüyorum..

Benim dilimde tüy bitti buraya yazmaktan.Kazen okuyorsa gerek görmüyor demekki.:ssz:

Tabiki güzel yemeğe oy veriliyor ama biraz da arkadaş çevren varsa bir adım öne geçiliyor.

Son düzenleme:
Benim dilimde tüy bitti buraya yazmaktan.Kazen okuyorsa gerek görmüyor demekki.:ssz:

Tabiki güzel yemeğe oy veriliyor ama biraz da arkadaş çevren varsa bir adım öne geçiliyor.

Daha önce pek muhabbetim olmayan kişiyede oy verdim mesela,görsel olarak harikaydı.

Götüreceğim iş çıkışı.Marketi de deşifre edeyim.A101.:ssz:

Hadi yaa aslında varya dava açmalı bunlara

Daha önce pek muhabbetim olmayan kişiyede oy verdim mesela,görsel olarak harikaydı.

Hadi yaa aslında varya dava açmalı bunlara

Oy veriliyor tabi de çok samimi kişiler arkadaşlarına veriyor bu gerçek.

Davayla uğraşamam da şikayet edeceğim sitelerine.

Son düzenleme:
Oy veriliyor tabi de çok samimi kişiler arkadaşlarına veriyor bu gerçek.

Davayla uğraşamam da şikayet edeceğim sitelerine.

Kişiye görede değişiyor tabi,ben bazen vermemeye çalışıyorum oyları.
Şikayet et tabiki,hatta aynı üründen 1 koli yollamalarını söyle,ama bu seferkşi böyle olmasında mazallah.

Ben bu masa düzenine de karşıyım.Kurallar net olmalı.İsteyen masa düzeninde ekler,istemeyen eklemez olmaz.Biri ekler,biri eklemezse sen gider masası dolu olana oy verirsin.İki tarif dendi.İki tarifle de o masa dolmaz.O zaman tarif sayısı üçe,beşe çıktı.Yılbaşı masası denmiş ama ben yılbaşı masası kurmuyorum ne olacak.Yılbaşını da kutlamıyorum.Masa kurmak için üç dört çeşit daha mı yapacağım.:ssz:

Kurutmak da iyi fikirmiş.:52:
Kurutursan uzun süre saklana bilinir canım :34:
Zaten kilo aldım vermeye çalışıyorum,birde bunları görünce midem zil çalıyor :30::30:
.
Hiç sorma bende bir türlü toplanamadım :50::5:

Bir tane hazır kek yiyeyim dedim küflü çıktı.Zehirliyecekti beni.:120:Markettekileri çok fena yapacağım.:47:
Aman dikkat et:18: eğer atmadıysan hemen götür canım :19:
Ben bu masa düzenine de karşıyım.Kurallar net olmalı.İsteyen masa düzeninde ekler,istemeyen eklemez olmaz.Biri ekler,biri eklemezse sen gider masası dolu olana oy verirsin.İki tarif dendi.İki tarifle de o masa dolmaz.O zaman tarif sayısı üçe,beşe çıktı.Yılbaşı masası denmiş ama ben yılbaşı masası kurmuyorum ne olacak.Yılbaşını da kutlamıyorum.Masa kurmak için üç dört çeşit daha mı yapacağım.:ssz:

Canım şart değil,iki tarif verilecek sadece ama misafırın var masanın görütüsünü çekip koyarsan daha güzel olur.:52:

Tabi misafirin yok bunun için masa açmaya bilirsin tarifi verile bilir bundada bir sorun olmaz :29:

Yılbaşına gelince herkesin kendi terçihi :34:

Son düzenleme:

Yarışmaya katılmayı düşünüyorsun gibi geldi:23:
Canım masa sunumu dedik :31:Tariflerin dışında isteyen istediğini masaya koyabilir:26:
Mesela ramazan sofrasında tarifi verilmeyen yemeklerde masaya kondu ve öyle çekildi:34: Ama masanın dolu olması oyu artırmaz diye düşünüyorum verilen tariflere oy verilebilir:31:

Kurutursan uzun süre saklana bilinir canım :34:
.
Hiç sorma bende bir türlü toplanamadım :50::5:

Aman dikkat et:18: eğer atmadıysan hemen götür canım :19:

Canım şart değil,iki tarif verilecek sadece ama misafırın var masanın görütüsünü çekip koyarsan daha güzel olur.:52:

Tabi misafirin yok bunun için masa açmaya bilirsin tarifi verile bilir bundada bir sorun olmaz :29:

Yılbaşına gelince herkesin kendi terçihi :34:

Sorun orada işte misafirim yok.:52:Görsellik çok önemli hanımlar açısından her ne kadar tarifler önemli desek de.:27:

Yarışmaya katılmayı düşünüyorsun gibi geldi:23:
Canım masa sunumu dedik :31:Tariflerin dışında isteyen istediğini masaya koyabilir:26:
Mesela ramazan sofrasında tarifi verilmeyen yemeklerde masaya kondu ve öyle çekildi:34: Ama masanın dolu olması oyu artırmaz diye düşünüyorum verilen tariflere oy verilebilir:31:

Yooo sana öyle gelmiş.:27:

Ben çalışsan insanım.Misafir çağıramam şu ara.:27:

Back