• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mezeler - Ordövrler Çay Saati Tarifleri, Gün İkramları CookPlus Sponsorluğunda....

En beğendiğim tarif...

• Ankete Katılan
    156
  • Anket Kapalı .
Bir ağızdadıyla nazlanamadım :52:bakalım kısmet :27:

Tamam canım ne zaman müsayit olursan :38:

İnan yok bu keki çok acele yaptım kızım beni çok koşturdu arkasından:27: hata mikseri iple dolabın kulupuna bağladım öyle çırptım inanmasın malzemeleri göz kararı koydum desem :17:

Nazlanmak yok:20:Gelmeyeyim yanına:52::52:

Efserim ellerine sağlık süper olmuş benimde bugün canım çok ıslak kek istiyordu yapcaktım hemen ama evişi yaptım çok mayıştım sabahta erken kalkmıştım yattığım yerde uyumuşum hatta canım birşey istiyordu dışarı çıkıp yiyecektik eşim gitti aldı geldi evde yedik yanii ki gideceğimi yer yakındı kalkıp hazırlanamadım bile o kadar yanii. Yarın yaparım belki.
Ellerine sağlık canım :16:
Merhaba
15 günde bir arkadaş toplantım var.:9:Bugün bir arkadaşa davetliydik tesadüf oğlununda doğum günüydü..:12:Çok güzel şeyler hazırlamıştı:56:
Bunların dışında birde kısır vardı:56:

Eki Görüntüle 895949 Eki Görüntüle 895950 Eki Görüntüle 895951 Eki Görüntüle 895952 Eki Görüntüle 895953 Eki Görüntüle 895954 Eki Görüntüle 895955 Eki Görüntüle 895956 Eki Görüntüle 895957 Eki Görüntüle 895958
Hayırlı yaşları olsun canım :16:aman ne cic olmuş masa:52:
Nazlanmak yok:20:Gelmeyeyim yanına:52::52:

Bilmem artık :27:gelmene sevinirim:38:

Son düzenleme:
Ellerine sağlık canım :16:

Hayırlı yaşları olsun canım :16:amans ne cic olmuş masa:52:

Bilmem artık :27:gelmene sevinirim:38:

Sağol canım bu yılın son doğum gününü yaptık:52:8 Çocuk var bundan sonra benim kızların ama daha var:9:
Yok şimdi gelemem hava soğuk yorma beni:60:

Sağol canım bu yılın son doğum gününü yaptık:52:8 Çocuk var bundan sonra benim kızların ama daha var:9:
Yok şimdi gelemem hava soğuk yorma beni:60:

Aman ne güzel canım :46:bizde kızım doğum günüm deyip keklere pastlara mum dikip üfüyoruz:9:
Evet çok soğuk :18:

Aman ne güzel canım :46:bizde kızım doğum günüm deyip keklere pastlara mum dikip üfüyoruz:9:
Evet çok soğuk :18:

Onu bizde yapıyoruz:9:Hatta bugün çok bozuldu:27:3 gün sonra eşimin doğum günü o zaman baba ile birlikte kutlama yaparız:9:

Onu bizde yapıyoruz:9:Hatta bugün çok bozuldu:27:3 gün sonra eşimin doğum günü o zaman baba ile birlikte kutlama yaparız:9:
Evet canım aynen öyle olur :27:abisinin pasatasının mumu ben üflüyecem diye 10 kez yakmışlığımız var savaşı o kazandı sonunda :9:

Merhaba
15 günde bir arkadaş toplantım var.:9:Bugün bir arkadaşa davetliydik tesadüf oğlununda doğum günüydü..:12:Çok güzel şeyler hazırlamıştı:56:
Bunların dışında birde kısır vardı:56:

Eki Görüntüle 895949 Eki Görüntüle 895950 Eki Görüntüle 895951 Eki Görüntüle 895952 Eki Görüntüle 895953 Eki Görüntüle 895954 Eki Görüntüle 895955 Eki Görüntüle 895956 Eki Görüntüle 895957 Eki Görüntüle 895958

Off bunlar ne ya maşallah arkadaşına süperr gözüküyorlar ben bayadr değişik tarif yapmıyorum çalışmazken neler yapardım hepsini unuttum bir de eşim trafi ajandamı atmış birşeylerle beraber çok sinirlendim artık baştan yeni tarifler ekleyip haftsonları denicem.. Çok seviyorum böyle şeyleri. Kayınbairederim de gelecek yaa çaya almak istiyoru ne yapsam bilemiyorum kaynanamı aradım bu akşam aman uykusu varmı yine uyuyamaış oğlu aramış bugün konuştuk ama şimdi hatırlamıyorum ne konuştuk diyor. Ne yapayım yarın evdeyim bi isteğiniz varsa yapıp getireyim dedi esneyip duruyordu iyi dedim yarın konuşuruz ee yarında şimdi öğleden sonra kalkar gece uyuyamadığı için. Neyse işte birşey konuşmadık daha ama büyük ihtimal bir akşam yemeğe götürücez bir gün haftaya haftasonu ben çaya alıcam bir de yine eşimle çıkarlar ağabey kardeş görüşürler başbaşa zaten kaynanamlar gelemezse bende onalrı yalnız bırakırım bize geldiiğinde ama işin özü değişik bişiler yapmak istiyorum.

Off bunlar ne ya maşallah arkadaşına süperr gözüküyorlar ben bayadr değişik tarif yapmıyorum çalışmazken neler yapardım hepsini unuttum bir de eşim trafi ajandamı atmış birşeylerle beraber çok sinirlendim artık baştan yeni tarifler ekleyip haftsonları denicem.. Çok seviyorum böyle şeyleri. Kayınbairederim de gelecek yaa çaya almak istiyoru ne yapsam bilemiyorum kaynanamı aradım bu akşam aman uykusu varmı yine uyuyamaış oğlu aramış bugün konuştuk ama şimdi hatırlamıyorum ne konuştuk diyor. Ne yapayım yarın evdeyim bi isteğiniz varsa yapıp getireyim dedi esneyip duruyordu iyi dedim yarın konuşuruz ee yarında şimdi öğleden sonra kalkar gece uyuyamadığı için. Neyse işte birşey konuşmadık daha ama büyük ihtimal bir akşam yemeğe götürücez bir gün haftaya haftasonu ben çaya alıcam bir de yine eşimle çıkarlar ağabey kardeş görüşürler başbaşa zaten kaynanamlar gelemezse bende onalrı yalnız bırakırım bize geldiiğinde ama işin özü değişik bişiler yapmak istiyorum.
Evet herşey çok güzeldi ama ben karar veremediğim için sadece 1-2 tanesinin tadına baktım:27:
Canım yaparsın birşeyler merak etme güzel ama pratik şeyler hazırlarsın:34::56:

Evet herşey çok güzeldi ama ben karar veremediğim için sadece 1-2 tanesinin tadına baktım:27:
Canım yaparsın birşeyler merak etme güzel ama pratik şeyler hazırlarsın:34::56:

İlahi Nevreste karar mı veremedin.:9:Toptan götürseydin ya.:52:Yalnız arkadaşın tatlıyı çok seviyor galiba.Yüzde doksan tatlı şeyler yapmış sanki:)

bunlarda bugün benim hazırladığım çay saati atıştırmalıklarım:34:

$20131215_162957[1].webpay kurabiyem, kızımla yaptık

$20131215_163212[1].webp karpuz pastam. Bu kış karpuzu:37:

$20131215_163308[1].webp buda böreğim:21::21: (tamam tamam itiraf edeyim, hazır su böreği yufkasından yaptım:59:)

İlahi Nevreste karar mı veremedin.:9:Toptan götürseydin ya.:52:Yalnız arkadaşın tatlıyı çok seviyor galiba.Yüzde doksan tatlı şeyler yapmış sanki:)
Yok o kadar yiyemiyorum:52:Birde gözlerim doydu galiba:27:Ben birde kısırı çok seviyorum kısırı yedim bir kase sonra 2 çeşit kekten yedim:1:Bakınca hatırladım sonra tıkandım galiba:52:
Ayyy sevmez mi deli oluyor:56:Bizlere geldiği zaman servisi hep birlikte yaparız 8 kişiyiz o her yerde servisleri hazırlamadan tatlıların tadına bakar:52:Bende en az 7-8 dilim baklava yer:1:
bunlarda bugün benim hazırladığım çay saati atıştırmalıklarım:34:

Eki Görüntüle 896704 ay kurabiyem, kızımla yaptık

Eki Görüntüle 896705 karpuz pastam. Bu kış karpuzu:37:

Eki Görüntüle 896706 buda böreğim:21::21: (tamam tamam itiraf edeyim, hazır su böreği yufkasından yaptım:59:)
Ellerine sağlık datlu:56:Olsun hazır yufka ilede börek çok güzel oluyor:56:
Tatlıyı çok severim ama tuzlu şeyler benim için önceliklidir börek dayanılmaz:56::9:

Son düzenleme:
Ellerine sağlık datlu:56:Olsun hazır yufka ilede börek çok güzel oluyor:56:
Tatlıyı çok severim ama tuzlu şeyler benim için önceliklidir börek dayanılmaz:56::9:
mersi canım. evet bende çok beğeniyom, kim düşündüyse çok yaşasın. çalışıp börek açamadığı için eziklik psikolojisi yaşayan hanımların çok duasını alıyolar:52:
çok güzel görünüyolar canım ellerine sağlık ve afiyet olsun:56::56::56::56::56::56:
teşekkür ederim :42:
seni almayan ölsün her eve lazım özelliklede bizim eve:52::52::52:

alan da çok memnun değil:52::37:

Son düzenleme:
mersi canım. evet bende çok beğeniyom, kim düşündüyse çok yaşasın. çalışıp börek açamadığı için eziklik psikolojisi yaşayan hanımların çok duasını alıyolar:52:

teşekkür ederim :42:

alan da çok memnun değil:52::37:
Ben evdeyim yinede arada hazır yufka kullanıyorum hepimizin kurtarıcısı:56::52:

Datlum süper şeyler yapmışsın maşallah ellerine sağlıkk :34:

Back