- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.983
- 828
Sen boşayamazsin onsuz kavruldun ananin evindeSus befarkındayız heralde o boşamadan ben boşarım olmaz mı
Nasılsın nane limon iç bal ye bol bolEvvoşum allah razı olsun, hosbuldum buraları
Burası bitiriyo zaten buna kanaat getirdim sosyalimNe yemek ne yemek evvoşum, obez oldu kk
Kavruldum dimiSen boşayamazsin onsuz kavruldun ananin evinde
Sürüncemeli evvoşNasılsın nane limon iç bal ye bol bol
Ne onla ne onsuz be fülüzüm
MaşallahNe onla ne onsuz be fülüzümne edek nalet olana kadar sürer bu aşk acısı
Sonlara doğru yazmak yerine sadece okumak gerekiyor evvoş, yoksa 5 10 uçarak gidiyoBurası bitiriyo zaten buna kanaat getirdim sosyalim
Kıyamam dikkat et kendine klima falanmı çarptı sana ne havada sıcak aslındaSürüncemeli evvoşzencefil, adaçayı, sirke, limon,ihlamur mide isyanda mide ağlamaklı
Vallaha öyle sesim çıkmazsa bilinki sesizce okuyorumdurSonlara doğru yazmak yerine sadece okumak gerekiyor evvoş, yoksa 5 10 uçarak gidiyo
Klima yok vantilatör yok, hava sıcak, git hasta olKıyamam dikkat et kendine klima falanmı çarptı sana ne havada sıcak aslında
Gün gelir kk yi bile sessize alırız, bize buna yapan hayatındaVallaha öyle sesim çıkmazsa bilinki sesizce okuyorumdur
DeliKlima yok vantilatör yok, hava sıcak, git hasta olvalla tam kafayı siyirmalik klima olaydı da keyifle altında yataydım bari de içim eriyeydi
Kavrulmak ne demek filizkoSen boşayamazsin onsuz kavruldun ananin evinde
En azindan sefasını sürdüm cefasini cekiyorum derdim be periskom
Bencede kuzu böyle Sapan saçma bişey olmuşEn azindan sefasını sürdüm cefasini cekiyorum derdim be periskom
Anasinin evinde kocasina hasret kaldi demekKavrulmak ne demek filizko
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?