evet. ben üyelik iptali yaptım. benden için "bana kin kusamayınca iptal yaptı" gibilerinden yazmış. sen misin bana bunu yazan diyerek açtım ağzımı yumdum gözümüTam bakmadım neler olmuş öyle,dediğin kişi bebek bezi filan göstermişdemi yanlış hatırlamıyorsam.
Aldık bir şeyler abla. Sofrayla bir şeyler yapmaya çalışacağız artıkBaşka tarif bak olmazsa.
(VE YİNE 20 OY ALIR...)Aldık bir şeyler abla. Sofrayla bir şeyler yapmaya çalışacağız artık
Sana iyi gelecekse git tabi. Kendini iyi hissettiğin de gelirsiniyiyim kuzum. biraz tatil yapacağım. uzaklaşacağım. kaldıkça kurcalıyorum. kurcaladıkça kafamda kuruyorum. azıcık mesafe iyi gelecek.
Kötüyü çağırma hemsom(VE YİNE 20 OY ALIR...)
HoşgeldinGeldim
Geçmi kaldım eyvahhhGeldim
İyi yapmışsın zaten,niye uğraşıtlar böyle anlamam hiç eline ne geçtişimdi o şahısın .evet. ben üyelik iptali yaptım. benden için "bana kin kusamayınca iptal yaptı" gibilerinden yazmış. sen misin bana bunu yazan diyerek açtım ağzımı yumdum gözümü
Kesn harika şeyler çıkarırsın yine .Aldık bir şeyler abla. Sofrayla bir şeyler yapmaya çalışacağız artık
Gitmehayırlısı olsun bebekler. ben kalıcı değilim. şu ortalık 1-2 gün sakinlesin, arkamdan atıp tutacak kişiler bertaraf olsun, sakince ben de üyelik iptali yapacağım. size başarılar dilerim, hayırlısı olsun
Cheescake içli köfte yasak diyorKaç gündür düşünüyorum nasıl adaletli yapsam diye
Bir gece aklıma bu fikir geldi.Poğaça yapmayalı 1 yıl olmak üzere,kek çok olmuş zaten:)
İki kategoriyi birleştirdim
Bence efsane olacak:)
Birde herkes sarma yapabilecek
İlk mesajı okusun herkes :)Yasaklar var:)
San sebastianda yasakCheescake içli köfte yasak diyor
Birinden biri olur diyordum. Hepsi birden geldi. Bakalım nasıl olacak
Nevoş konu açmıyoruz sanki, sadece yapım ve çekim gibi geldi bana. Öyleyse beğendimBeğendiniz mi gençler
sen de kuzum. allah razı olsunSana iyi gelecekse git tabi. Kendini iyi hissettiğin de gelirsinsen iyi ol yeter. Allah a emanet ol
Kafanı toplayıp gelecen ama demisen de kuzum. allah razı olsun
canım bilmiyorum. şu an kafam gelmek istemiyor ama iyileşirsem, her şeyim iyi olursa gelirim belki.Kafanı toplayıp gelecen ama demi
Unutma bizicanım bilmiyorum. şu an kafam gelmek istemiyor ama iyileşirsem, her şeyim iyi olursa gelirim belki.