Konu açacaksınız canım 2 tarif detaylı tarifi ve sunumları paylaşılacak sonra sofra resmi eklenecek:)Nevoş konu açmıyoruz sanki, sadece yapım ve çekim gibi geldi bana. Öyleyse beğendim
İnşallah doğru anlamışımdır
Ayşecim sen kendini nasıl rahat hissedeeksen öylee olsun,normalde gitmeni asla istemem hiç birimiz istemeyiz bunu.hayırlısı olsun bebekler. ben kalıcı değilim. şu ortalık 1-2 gün sakinlesin, arkamdan atıp tutacak kişiler bertaraf olsun, sakince ben de üyelik iptali yapacağım. size başarılar dilerim, hayırlısı olsun
Paçanga da yasak herhaldeSan sebastianda yasak
Bence ona sıra gelmez aşkomPaçanga da yasak herhalde
Her an her şey olabilir aşkomBence ona sıra gelmez aşkom
Allah razı olsun ablacım ama psikolojim bu aralar hiç iyi değil. intiharın eşiğindeyim. o yüzden uzak kalmak istiyorum.Ayşecim sen kendini nasıl rahat hissedeeksen öylee olsun,normalde gitmeni asla istemem hiç birimiz istemeyiz bunu.
Belkide biraz uzak kalman sanada iyi gelebilir,en yakın zamanda geri gel senin yerin burası çünkü.
Sana her konuda desteğiz bunuda bil isterim.
Bir büyüğün olarak ben olsaydım gitmez kalırdım ...
Yok artık yaAllah razı olsun ablacım ama psikolojim bu aralar hiç iyi değil. intiharın eşiğindeyim. o yüzden uzak kalmak istiyorum.
Dolma,çiğköfte,sarma dururken paçanga yapmakta neymişHer an her şey olabilir aşkom
ben çok kötüyüm derken gerçekten kötüyüm diyorum. ajitasyon değil yani. gerçekten çok yıprandım.Yok artık ya
Böyle düşüncelerden uzak dur lütfen ya
Evladım sen neler diyorsun öyle uzak tut kafanı bu düşüncelerden lütfen.Allah razı olsun ablacım ama psikolojim bu aralar hiç iyi değil. intiharın eşiğindeyim. o yüzden uzak kalmak istiyorum.
Tedaviden dolayımı yoksa sıkıntıların.ben çok kötüyüm derken gerçekten kötüyüm diyorum. ajitasyon değil yani. gerçekten çok yıprandım.
evet. geçmiyor, iyileşmiyor. neyse çok da yazamicam. işteyim. ağlamamak için zorluyorum kendimi. işte böyle yazdıkça, anlattıkça kafamdan gitmiyor bir türlü.Tedaviden dolayımı yoksa sıkıntıların.
Dua et canım bende senin için dua edeceğim:)ben çok kötüyüm derken gerçekten kötüyüm diyorum. ajitasyon değil yani. gerçekten çok yıprandım.
Kafani dinle sil o sacma sapan seyleri aklindan biraz izin alip dinlenmen şart kapat burayida gerekirseevet. geçmiyor, iyileşmiyor. neyse çok da yazamicam. işteyim. ağlamamak için zorluyorum kendimi. işte böyle yazdıkça, anlattıkça kafamdan gitmiyor bir türlü.
Tamam sen kafanı dinle birazcık bizler her zaman buradayız,izin alıp biraz dinlenme şansın varsa iştende uzaklaş biraz.evet. geçmiyor, iyileşmiyor. neyse çok da yazamicam. işteyim. ağlamamak için zorluyorum kendimi. işte böyle yazdıkça, anlattıkça kafamdan gitmiyor bir türlü.
Sakın öyle bişey düşünme canım zamana bırak herşey düzelecektirAllah razı olsun ablacım ama psikolojim bu aralar hiç iyi değil. intiharın eşiğindeyim. o yüzden uzak kalmak istiyorum.
Seni çok tanımıyorum canım ama benimde öyle bir dönemim oldu intiharlık öyle zor bir sey yasadim ki her halde dedim ben ayağa kalkamayacam sandım gülen gezen evlenenlere sinir oluyordum kendimi kapttim herşeye sonra duaya sarıldım inşirah okudum o kadar çok okudum ki her okuduğumda birazdaha hafifledim bol bol inşirah oku ve manasına bak öyle güzel ki anlamı dua okuevet. geçmiyor, iyileşmiyor. neyse çok da yazamicam. işteyim. ağlamamak için zorluyorum kendimi. işte böyle yazdıkça, anlattıkça kafamdan gitmiyor bir türlü.
Sağ gösterip sol vurmak benim işimBen tarifimi aldım, hiç beklemediğim istekler var yahu
Tiramisu ve boşnak mantısı başlığını hazırlamıştım. Kategori açılınca, hızlıca okudum şükürSağ gösterip sol vurmak benim işim