Poğaçalar Çay Saati İçin Denenmiş Kek ve Poğaça Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Çay Saati Tarifleri '' hangileridir?

• Ankete Katılan
    678
  • Anket Kapalı .
Ayşecim sen kendini nasıl rahat hissedeeksen öylee olsun,normalde gitmeni asla istemem hiç birimiz istemeyiz bunu.
Belkide biraz uzak kalman sanada iyi gelebilir,en yakın zamanda geri gel senin yerin burası çünkü.
Sana her konuda desteğiz bunuda bil isterim.

Bir büyüğün olarak ben olsaydım gitmez kalırdım ...

Allah razı olsun ablacım ama psikolojim bu aralar hiç iyi değil. intiharın eşiğindeyim. o yüzden uzak kalmak istiyorum.

evet. geçmiyor, iyileşmiyor. neyse çok da yazamicam. işteyim. ağlamamak için zorluyorum kendimi. işte böyle yazdıkça, anlattıkça kafamdan gitmiyor bir türlü.
Kafani dinle sil o sacma sapan seyleri aklindan biraz izin alip dinlenmen şart kapat burayida gerekirse

evet. geçmiyor, iyileşmiyor. neyse çok da yazamicam. işteyim. ağlamamak için zorluyorum kendimi. işte böyle yazdıkça, anlattıkça kafamdan gitmiyor bir türlü.
Seni çok tanımıyorum canım ama benimde öyle bir dönemim oldu intiharlık öyle zor bir sey yasadim ki her halde dedim ben ayağa kalkamayacam sandım gülen gezen evlenenlere sinir oluyordum kendimi kapttim herşeye sonra duaya sarıldım inşirah okudum o kadar çok okudum ki her okuduğumda birazdaha hafifledim bol bol inşirah oku ve manasına bak öyle güzel ki anlamı dua oku

Burda olanları aman boşver takma kafana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…