- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Aldimaldın m ı tarif
Kolay gelsinevet canım güzel oldu şimdi yapacaklarımı düşüneyim
istediğin olmadı mı
Tatli kurabiye yazdimNe yalan söylim ben tatlı tuzlu kurabiye ve kek olur diyordum kek tuttu sadece
Benim poğaça fotoğrafını koyduğun içinde teşekkür ederim
Çok güzel oldu bence herkesi benzer hiç triplenme:)
Rica ederim canım.
teşekkür ederim canım nevroşumKolay gelsin
Çok güzel oldu bence herkesi benzer hiç triplenme:)
Poğaça aklıma bile gelmedi kek bankoydu benim için ama çok güzel benceBeğendiniz mi gençler
Rica ederimNe yalan söylim ben tatlı tuzlu kurabiye ve kek olur diyordum kek tuttu sadece
Benim poğaça fotoğrafını koyduğun içinde teşekkür ederim
Başka tarif bak olmazsa.İstediğim tariflerden zaten geçtim, tarif alamadım.
Nereye Ayşecimhayırlısı olsun bebekler. ben kalıcı değilim. şu ortalık 1-2 gün sakinlesin, arkamdan atıp tutacak kişiler bertaraf olsun, sakince ben de üyelik iptali yapacağım. size başarılar dilerim, hayırlısı olsun
Bence hepimiz eşit olduk canımPoğaça aklıma bile gelmedi kek bankoydu benim için ama çok güzel bence
Beğendim nevoşRica ederim
Beğendin değil mi kategoriyi
hayırlısı olsun bebekler. ben kalıcı değilim. şu ortalık 1-2 gün sakinlesin, arkamdan atıp tutacak kişiler bertaraf olsun, sakince ben de üyelik iptali yapacağım. size başarılar dilerim, hayırlısı olsun
iyiyim kuzum. biraz tatil yapacağım. uzaklaşacağım. kaldıkça kurcalıyorum. kurcaladıkça kafamda kuruyorum. azıcık mesafe iyi gelecek.Nereye Ayşecimiyi misin
Sen de sağ ol aşkomSağ ol aşkom
Bencede ablaBence hepimiz eşit olduk canımGelsin sarmalar
Benim için yapmak da zor ama güzelciğimm yanıyoruuuzzz yanıyorruuzzz Urfa da dimi komşuAhahaha ,olsun zoru tarif almaktı bence