- 20 Mart 2008
- 140.589
- 210.708
- 60
Şükür aldım ben dee
Bayıldım süperdi nevoşumBeğendiniz mi gençler
Gözün aydın olsun fülüzüm
hayırlısı olsun bebekler. ben kalıcı değilim. şu ortalık 1-2 gün sakinlesin, arkamdan atıp tutacak kişiler bertaraf olsun, sakince ben de üyelik iptali yapacağım. size başarılar dilerim, hayırlısı olsun
Noldu kuzum bilmediğimiz bişeymi var .iyiyim kuzum. biraz tatil yapacağım. uzaklaşacağım. kaldıkça kurcalıyorum. kurcaladıkça kafamda kuruyorum. azıcık mesafe iyi gelecek.
Hakkinda hayirlisi olsun canimiyiyim kuzum. biraz tatil yapacağım. uzaklaşacağım. kaldıkça kurcalıyorum. kurcaladıkça kafamda kuruyorum. azıcık mesafe iyi gelecek.
Kaç gündür düşünüyorum nasıl adaletli yapsam diyeBeğendim nevoşnerden aklına geldi bu kategori
Sağ ol ablacımBayıldım süperdi nevoşum
Gözün aydın olsun fülüzüm
Noldu kuzum bilmediğimiz bişeymi var .
gelmeyecek miin bir dahahayırlısı olsun bebekler. ben kalıcı değilim. şu ortalık 1-2 gün sakinlesin, arkamdan atıp tutacak kişiler bertaraf olsun, sakince ben de üyelik iptali yapacağım. size başarılar dilerim, hayırlısı olsun
Hemde yanında başka yiyeceklerde olacak.Sağ ol ablacım
Biz de yanıyoruz canım,hele bugün çok çok sıcakBenim için yapmak da zor ama güzelciğimm yanıyoruuuzzz yanıyorruuzzz Urfa da dimi komşu @-cantanem-
Yasaklar hep tatlıdırKaç gündür düşünüyorum nasıl adaletli yapsam diye
Bir gece aklıma bu fikir geldi.Poğaça yapmayalı 1 yıl olmak üzere,kek çok olmuş zaten:)
İki kategoriyi birleştirdim
Bence efsane olacak:)
Birde herkes sarma yapabilecek
İlk mesajı okusun herkes :)Yasaklar var:)
İsteyen istediğini yapsın:)Bencede ablaüç çeşidimiz de var daha ne olsun
Canım benden 2 tarif ayırtman lazım benden tarif almazsan konun taşınır:)Ben tuttummm inşallahh yapacağummm
aklıma birsürü sunumlar geliyorrr
yanında başka yiyecekler mecburimi ?Nevreste
yok abla. biraz uzak kalmak istedim. aslında üyeliğimi iptal etmiştim ama ballı lokma arkamdan atıp tutmuş. sırf onun için açtım, ağzının payını verdim. benim profile bir göz at istersen.Noldu kuzum bilmediğimiz bişeymi var .
sağ ol aşkım.Hakkinda hayirlisi olsun canim
bilmemgelmeyecek miin bir daha
senin için ne iyi olacaksa öyle yap canımyok abla. biraz uzak kalmak istedim. aslında üyeliğimi iptal etmiştim ama ballı lokma arkamdan atıp tutmuş. sırf onun için açtım, ağzının payını verdim. benim profile bir göz at istersen.
sağ ol aşkım.
bilmembelki gelirim belki gelmem. şu an bildiğim tek şey herkesten ve her şeyden uzaklaşma isteğim.
sağ ol canımsenin için ne iyi olacaksa öyle yap canım
Görmezsem gittiğini hakkını helal et canım allaha emanet olsağ ol canım
Tam bakmadım neler olmuş öyle,dediğin kişi bebek bezi filan göstermişdemi yanlış hatırlamıyorsam.yok abla. biraz uzak kalmak istedim. aslında üyeliğimi iptal etmiştim ama ballı lokma arkamdan atıp tutmuş. sırf onun için açtım, ağzının payını verdim. benim profile bir göz at istersen.
sağ ol aşkım.
bilmembelki gelirim belki gelmem. şu an bildiğim tek şey herkesten ve her şeyden uzaklaşma isteğim.
helal olsun canım. ne demek... sen de helal et ama 1-2 gün daha buralardayım zaten.Görmezsem gittiğini hakkını helal et canım allaha emanet ol
göremeyebilirim diye dedim canım helal olsunhelal olsun canım. ne demek... sen de helal et ama 1-2 gün daha buralardayım zaten.