Poğaçalar Çay Saati İçin Denenmiş Kek ve Poğaça Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Çay Saati Tarifleri '' hangileridir?

• Ankete Katılan
    678
  • Anket Kapalı .
Şükür aldım ben dee🤗

Beğendiniz mi gençler :rolleyes:
Bayıldım süperdi nevoşum :KK200:
Gözün aydın olsun fülüzüm
hayırlısı olsun bebekler. ben kalıcı değilim. şu ortalık 1-2 gün sakinlesin, arkamdan atıp tutacak kişiler bertaraf olsun, sakince ben de üyelik iptali yapacağım. size başarılar dilerim, hayırlısı olsun :KK200:

iyiyim kuzum. biraz tatil yapacağım. uzaklaşacağım. kaldıkça kurcalıyorum. kurcaladıkça kafamda kuruyorum. azıcık mesafe iyi gelecek.
Noldu kuzum bilmediğimiz bişeymi var .

Beğendim nevoş 😍 nerden aklına geldi bu kategori 🤭
Kaç gündür düşünüyorum nasıl adaletli yapsam diye :rolleyes:
Bir gece aklıma bu fikir geldi.Poğaça yapmayalı 1 yıl olmak üzere,kek çok olmuş zaten:)
İki kategoriyi birleştirdim:KK70:
Bence efsane olacak:)
Birde herkes sarma yapabilecek:KK70:
İlk mesajı okusun herkes :)Yasaklar var:)

Noldu kuzum bilmediğimiz bişeymi var .
yok abla. biraz uzak kalmak istedim. aslında üyeliğimi iptal etmiştim ama ballı lokma arkamdan atıp tutmuş. sırf onun için açtım, ağzının payını verdim. benim profile bir göz at istersen.
Hakkinda hayirlisi olsun canim🤲
sağ ol aşkım. :KK200:
gelmeyecek miin bir daha
bilmem 🤷‍♀️ belki gelirim belki gelmem. şu an bildiğim tek şey herkesten ve her şeyden uzaklaşma isteğim.

yok abla. biraz uzak kalmak istedim. aslında üyeliğimi iptal etmiştim ama ballı lokma arkamdan atıp tutmuş. sırf onun için açtım, ağzının payını verdim. benim profile bir göz at istersen.

bilmem 🤷‍♀️ belki gelirim belki gelmem. şu an bildiğim tek şey herkesten ve her şeyden uzaklaşma isteğim.
senin için ne iyi olacaksa öyle yap canım

Tam bakmadım neler olmuş öyle,dediğin kişi bebek bezi filan göstermişdemi yanlış hatırlamıyorsam.

X