• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Poğaçalar Çay Saati İçin Denenmiş Kek ve Poğaça Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Çay Saati Tarifleri '' hangileridir?

• Ankete Katılan
    678
  • Anket Kapalı .
Tam bakmadım neler olmuş öyle,dediğin kişi bebek bezi filan göstermişdemi yanlış hatırlamıyorsam.
evet. ben üyelik iptali yaptım. benden için "bana kin kusamayınca iptal yaptı" gibilerinden yazmış. sen misin bana bunu yazan diyerek açtım ağzımı yumdum gözümü :KK53:

iyiyim kuzum. biraz tatil yapacağım. uzaklaşacağım. kaldıkça kurcalıyorum. kurcaladıkça kafamda kuruyorum. azıcık mesafe iyi gelecek.
Sana iyi gelecekse git tabi. Kendini iyi hissettiğin de gelirsin 🤗 sen iyi ol yeter. Allah a emanet ol

evet. ben üyelik iptali yaptım. benden için "bana kin kusamayınca iptal yaptı" gibilerinden yazmış. sen misin bana bunu yazan diyerek açtım ağzımı yumdum gözümü :KK53:
İyi yapmışsın zaten,niye uğraşıtlar böyle anlamam hiç eline ne geçtişimdi o şahısın .
Aldık bir şeyler abla. Sofrayla bir şeyler yapmaya çalışacağız artık 😁
Kesn harika şeyler çıkarırsın yine .

hayırlısı olsun bebekler. ben kalıcı değilim. şu ortalık 1-2 gün sakinlesin, arkamdan atıp tutacak kişiler bertaraf olsun, sakince ben de üyelik iptali yapacağım. size başarılar dilerim, hayırlısı olsun :KK200:
Gitme :(

Kaç gündür düşünüyorum nasıl adaletli yapsam diye :rolleyes:
Bir gece aklıma bu fikir geldi.Poğaça yapmayalı 1 yıl olmak üzere,kek çok olmuş zaten:)
İki kategoriyi birleştirdim:KK70:
Bence efsane olacak:)
Birde herkes sarma yapabilecek:KK70:
İlk mesajı okusun herkes :)Yasaklar var:)
Cheescake içli köfte yasak diyor 😂
Birinden biri olur diyordum. Hepsi birden geldi. Bakalım nasıl olacak 😍

canım bilmiyorum. şu an kafam gelmek istemiyor ama iyileşirsem, her şeyim iyi olursa gelirim belki.
Unutma bizi :(
Hem özlersin kıyamaz gelirsin :(
Herşey gönlünce olsun.. İnşallah herşey yoluna girer..
Bende cok acılar çektim, cok badireler atlattm.. Yeri geldi sanırım artık dayanamayacam gitmek istiorm bu hayattan komple dedim ama Allah birşekilde o güzel kapıyı açıo ayşom..
20 temmuzda sana cok dua edecem.. O gün aklına gelirsem sana cok dua ediyor olduğumu hatırla amin de ♥️

Back