Ay inşallah... Gece supriz bir dogumla gitsen ne güzel olurBir bakmışsın gelmiş pazartesi
Çamaşır önemli onun için tekÇamaşır belki yok ama camlarım kirlenir
Yaptıklarını normal görüyor ondanÇamaşır önemli onun için teken azından inmiş sordu beklemiyordum hiç sormasını ya. Balkon tellerini yıkıycakmış sadece güya nasıl güleryüzlü bi görsen sanki tüm o gürültüleri yapam terbiyesizler onlar değilmiş gibi
Çok iyi ya bizde öyle bi şey yok, keşke olsa en aktif ben olurdum heralde grupta üst kata yazip durmaktanYaptıklarını normal görüyor ondan
Bizim sitenin ortak wp grubu var genelde beyler gruptaBir tık olsa ya da 1 mendil balkonlara düşse hemen gruba yazıyorlar Ondan herkes daha dikkatli
Bizimde çok fazla ya her şeyi yazıyorlarÇok iyi ya bizde öyle bi şey yok, keşke olsa en aktif ben olurdum heralde grupta üst kata yazip durmaktanama gelip konuştu ya bi dahakine abarttıkları zaman ben de çıkar güleryüzle aynı onun gibi ifade ederim
Hastaneye miBilin bakalım ben bugün nereye gittim
tabii ki yaniHastaneye mi
TatilemiBilin bakalım ben bugün nereye gittim
Töbeee yaaatabii ki yaniHastaneye gitmedipim günler kendimi eksik hissediyorum artık diyorum Allah Allah bugünhastaneye gitmedim. İyi miyim acaba
İşleri vardı.O süreçte burası oyalamasın diye üyelik iptali yaptı.Ama geri dönecek
İyi ama demi ablaİşleri vardı.O süreçte burası oyalamasın diye üyelik iptali yaptı.Ama geri dönecek
Abartmamak lazım tabi, az önce koridorda biraz hızlı yürüdünüz falan yazan mı var yoksa grubaBizimde çok fazla ya her şeyi yazıyorlar
Aynen kapısına git çok ses oluyor.Dikkatli olun falan dersiniz.
Bize özel uyarı hiç gelmedi ama oluyorAbartmamak lazım tabi, az önce koridorda biraz hızlı yürüdünüz falan yazan mı var yoksa gruba
Geri gelecek canım,İnternet detoxu yapacakmış