Poğaçalar Çay Saati İçin Denenmiş Kek ve Poğaça Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Çay Saati Tarifleri '' hangileridir?

• Ankete Katılan
    678
  • Anket Kapalı .
Çamaşır belki yok ama camlarım kirlenir
Çamaşır önemli onun için tek en azından inmiş sordu beklemiyordum hiç sormasını ya. Balkon tellerini yıkıycakmış sadece güya nasıl güleryüzlü bi görsen sanki tüm o gürültüleri yapam terbiyesizler onlar değilmiş gibi

Yaptıklarını normal görüyor ondan
Bizim sitenin ortak wp grubu var genelde beyler gruptaBir tık olsa ya da 1 mendil balkonlara düşse hemen gruba yazıyorlarOndan herkes daha dikkatli

Yaptıklarını normal görüyor ondan
Bizim sitenin ortak wp grubu var genelde beyler gruptaBir tık olsa ya da 1 mendil balkonlara düşse hemen gruba yazıyorlarOndan herkes daha dikkatli
Çok iyi ya bizde öyle bi şey yok, keşke olsa en aktif ben olurdum heralde grupta üst kata yazip durmaktan ama gelip konuştu ya bi dahakine abarttıkları zaman ben de çıkar güleryüzle aynı onun gibi ifade ederim

Çok iyi ya bizde öyle bi şey yok, keşke olsa en aktif ben olurdum heralde grupta üst kata yazip durmaktan ama gelip konuştu ya bi dahakine abarttıkları zaman ben de çıkar güleryüzle aynı onun gibi ifade ederim
Bizimde çok fazla ya her şeyi yazıyorlar
Aynen kapısına git çok ses oluyor.Dikkatli olun falan dersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…