Poğaçalar Çay Saati İçin Denenmiş Kek ve Poğaça Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Çay Saati Tarifleri '' hangileridir?

• Ankete Katılan
    678
  • Anket Kapalı .
Benim beyaz kenarları mor bir menekşem vardı.Eşim katletmişti.🤣
Bugün saksılardan biri çiçek açtı😍
Meğer birinin dibinde minik yaşamış ve çoğalmış🤦🏻‍♀️Bende başka saksıya almıştım😍Bende diyorum bu saksılardakilerin yaprakları niye farklı😍
Bir umut oldu içimde😍Gün doğmadan neler doğar😍
IMG_20210703_132103.jpg

Korkup kaçıyorsun ne yapayım🤦🏻‍♀️
Nasil kaçmayım 19 diyorsunnn 19😬😬😬😂😂😂
Yukardan ses geliyor sanki koşu yarışı var duvara vurdum yazmış bana yukardan sen mi vuruyorsun 😂
Yukardan nasıl vurabilirim ben yukarda olan sizsiniz evet duvara vurdum şabanın filmi gibi ne koşturuyorsunuz bu saatte evde bilmem dedim😏
Ayy kukrişimm geçen gün de benimki balkon tellerini yıkiycam da çamaşırın var mi diye sorayım dedim diye kapıya geldi ilk defa ay ben şok, şarıl şarıl balkon pencere kenarı yıkardı da bi gün olsun inip böyle sormamıştı gözlerim yaşardı 😂😂😂 diyecektim balkonu boşverde siz geceleri napıyorsunuz bacım taak taak taakk devamlı ses geliyor diye neyse dedim kapıma gelmiş bu büyük bir medeniyet adımı😂

Nasil kaçmayım 19 diyorsunnn 19😬😬😬😂😂😂

Ayy kukrişimm geçen gün de benimki balkon tellerini yıkiycam da çamaşırın var mi diye sorayım dedim diye kapıya geldi ilk defa ay ben şok, şarıl şarıl balkon pencere kenarı yıkardı da bi gün olsun inip böyle sormamıştı gözlerim yaşardı 😂😂😂 diyecektim balkonu boşverde siz geceleri napıyorsunuz bacım taak taak taakk devamlı ses geliyor diye neyse dedim kapıma gelmiş bu büyük bir medeniyet adımı😂
Çamaşır belki yok ama camlarım kirlenir🤷🏻‍♀️

X