Nasılsın aşkom?
İyiyim aşkom sağ ol sen nasılsınNasılsın aşkom?
HayirdirKafama takacak bir şey buldum
Ben öyleyim işte arada esiyor birilerine takıyorum.Eşimde yok olsa ona çatardımHayirdir
Tühhhyaaaaa bana çatBen öyleyim işte arada esiyor birilerine takıyorum.Eşimde yok olsa ona çatardım
Bence de buldu kimildayasi yok hiçrahat yeri buldu demek canım benim rabbim sağlıklı kavuştursun bir avazda doğurasın inşallah
Haha tek pirtla inşallahHayırla sağlıkla pırtlat inşallah tez vakittttt
Sağol canım cümlemizinHaklısın canım,Allah yardimcin olsun
KıyamamTühhhyaaaaa bana çat
Kız sen daha doğurmadın mıBence de buldu kimildayasi yok hiç
Haha tek pirtla inşallah
Sağol canım cümlemizin
Ben de iyiyim aşkom,çok şükürİyiyim aşkom sağ ol sen nasılsın
Amin canımBence de buldu kimildayasi yok hiç
Haha tek pirtla inşallah
Sağol canım cümlemizin
Kız sen daha doğurmadın mıKız mı olacaktı bebiş
Nazlanıyor gelmiyor
Bir an kendim hamileyim sandım,nerden cikti anlayana kadar
Bana gel sen en iyisi, alıştım ben sanaKıyamam
Sen doğur ben sana neler edeceğimBana gel sen en iyisi, alıştım ben sana
Bir bakmışsın gelmiş pazartesiBence de buldu kimildayasi yok hiç
Haha tek pirtla inşallah
Sağol canım cümlemizin
Nasil kaçmayım 19 diyorsunnn 19Korkup kaçıyorsun ne yapayım
Ayy kukrişimm geçen gün de benimki balkon tellerini yıkiycam da çamaşırın var mi diye sorayım dedim diye kapıya geldi ilk defa ay ben şok, şarıl şarıl balkon pencere kenarı yıkardı da bi gün olsun inip böyle sormamıştı gözlerim yaşardıYukardan ses geliyor sanki koşu yarışı var duvara vurdum yazmış bana yukardan sen mi vuruyorsun
Yukardan nasıl vurabilirim ben yukarda olan sizsiniz evet duvara vurdum şabanın filmi gibi ne koşturuyorsunuz bu saatte evde bilmem dedim
Çamaşır belki yok ama camlarım kirlenirNasil kaçmayım 19 diyorsunnn 19
Ayy kukrişimm geçen gün de benimki balkon tellerini yıkiycam da çamaşırın var mi diye sorayım dedim diye kapıya geldi ilk defa ay ben şok, şarıl şarıl balkon pencere kenarı yıkardı da bi gün olsun inip böyle sormamıştı gözlerim yaşardıdiyecektim balkonu boşverde siz geceleri napıyorsunuz bacım taak taak taakk devamlı ses geliyor diye neyse dedim kapıma gelmiş bu büyük bir medeniyet adımı