• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Poğaçalar Çay Saati İçin Denenmiş Kek ve Poğaça Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Çay Saati Tarifleri '' hangileridir?

• Ankete Katılan
    678
  • Anket Kapalı .
Çamaşır belki yok ama camlarım kirlenir🤷🏻‍♀️
Çamaşır önemli onun için tek😂😂😂 en azından inmiş sordu beklemiyordum hiç sormasını ya. Balkon tellerini yıkıycakmış sadece güya nasıl güleryüzlü bi görsen sanki tüm o gürültüleri yapam terbiyesizler onlar değilmiş gibi 🤷‍♀️

Çamaşır önemli onun için tek😂😂😂 en azından inmiş sordu beklemiyordum hiç sormasını ya. Balkon tellerini yıkıycakmış sadece güya nasıl güleryüzlü bi görsen sanki tüm o gürültüleri yapam terbiyesizler onlar değilmiş gibi 🤷‍♀️
Yaptıklarını normal görüyor ondan🤷🏻‍♀️
Bizim sitenin ortak wp grubu var genelde beyler grupta🤭Bir tık olsa ya da 1 mendil balkonlara düşse hemen gruba yazıyorlar🤣Ondan herkes daha dikkatli🤭

Yaptıklarını normal görüyor ondan🤷🏻‍♀️
Bizim sitenin ortak wp grubu var genelde beyler grupta🤭Bir tık olsa ya da 1 mendil balkonlara düşse hemen gruba yazıyorlar🤣Ondan herkes daha dikkatli🤭
Çok iyi ya bizde öyle bi şey yok, keşke olsa en aktif ben olurdum heralde grupta üst kata yazip durmaktan 😂😂 ama gelip konuştu ya bi dahakine abarttıkları zaman ben de çıkar güleryüzle aynı onun gibi ifade ederim 🤪

Çok iyi ya bizde öyle bi şey yok, keşke olsa en aktif ben olurdum heralde grupta üst kata yazip durmaktan 😂😂 ama gelip konuştu ya bi dahakine abarttıkları zaman ben de çıkar güleryüzle aynı onun gibi ifade ederim 🤪
Bizimde çok fazla ya her şeyi yazıyorlar🤣
Aynen kapısına git çok ses oluyor.Dikkatli olun falan dersiniz.

Bizimde çok fazla ya her şeyi yazıyorlar🤣
Aynen kapısına git çok ses oluyor.Dikkatli olun falan dersiniz.
Abartmamak lazım tabi, az önce koridorda biraz hızlı yürüdünüz falan yazan mı var yoksa gruba 😂😂

Abartmamak lazım tabi, az önce koridorda biraz hızlı yürüdünüz falan yazan mı var yoksa gruba 😂😂
Bize özel uyarı hiç gelmedi ama oluyor🤭80 daire olunca her kafadan bir ses🤭Benim çocuklarım büyük,küçük çocuğu olanları hoş görmek lazım🤭

Back