- 18 Ekim 2020
- 4.914
- 12.747
Ay inşallah... Gece supriz bir dogumla gitsen ne güzel olurBir bakmışsın gelmiş pazartesi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay inşallah... Gece supriz bir dogumla gitsen ne güzel olurBir bakmışsın gelmiş pazartesi
Çamaşır önemli onun için tek en azından inmiş sordu beklemiyordum hiç sormasını ya. Balkon tellerini yıkıycakmış sadece güya nasıl güleryüzlü bi görsen sanki tüm o gürültüleri yapam terbiyesizler onlar değilmiş gibiÇamaşır belki yok ama camlarım kirlenir
Yaptıklarını normal görüyor ondanÇamaşır önemli onun için tek en azından inmiş sordu beklemiyordum hiç sormasını ya. Balkon tellerini yıkıycakmış sadece güya nasıl güleryüzlü bi görsen sanki tüm o gürültüleri yapam terbiyesizler onlar değilmiş gibi
Çok iyi ya bizde öyle bi şey yok, keşke olsa en aktif ben olurdum heralde grupta üst kata yazip durmaktan ama gelip konuştu ya bi dahakine abarttıkları zaman ben de çıkar güleryüzle aynı onun gibi ifade ederimYaptıklarını normal görüyor ondan
Bizim sitenin ortak wp grubu var genelde beyler gruptaBir tık olsa ya da 1 mendil balkonlara düşse hemen gruba yazıyorlarOndan herkes daha dikkatli
Bizimde çok fazla ya her şeyi yazıyorlarÇok iyi ya bizde öyle bi şey yok, keşke olsa en aktif ben olurdum heralde grupta üst kata yazip durmaktan ama gelip konuştu ya bi dahakine abarttıkları zaman ben de çıkar güleryüzle aynı onun gibi ifade ederim
Hastaneye miBilin bakalım ben bugün nereye gittim
tabii ki yani Hastaneye gitmedipim günler kendimi eksik hissediyorum artık diyorum Allah Allah bugünhastaneye gitmedim. İyi miyim acabaHastaneye mi
TatilemiBilin bakalım ben bugün nereye gittim
Töbeee yaaatabii ki yani Hastaneye gitmedipim günler kendimi eksik hissediyorum artık diyorum Allah Allah bugünhastaneye gitmedim. İyi miyim acaba
İşleri vardı.O süreçte burası oyalamasın diye üyelik iptali yaptı.Ama geri dönecek
İyi ama demi ablaİşleri vardı.O süreçte burası oyalamasın diye üyelik iptali yaptı.Ama geri dönecek
Tatile gidecek canımDaha ne olsunİyi ama demi abla
Abartmamak lazım tabi, az önce koridorda biraz hızlı yürüdünüz falan yazan mı var yoksa grubaBizimde çok fazla ya her şeyi yazıyorlar
Aynen kapısına git çok ses oluyor.Dikkatli olun falan dersiniz.
Ayy iyi olsunda maşallahTatile gidecek canımDaha ne olsun
Bize özel uyarı hiç gelmedi ama oluyor80 daire olunca her kafadan bir sesBenim çocuklarım büyük,küçük çocuğu olanları hoş görmek lazımAbartmamak lazım tabi, az önce koridorda biraz hızlı yürüdünüz falan yazan mı var yoksa gruba
İyi benceAyy iyi olsunda maşallah
Geri gelecek canım,İnternet detoxu yapacakmış