- 20 Mart 2008
- 140.626
- 210.875
- 60
Randevunu aldınmıBir haftadir rahatsizim kimseye demiyorum bende işte ataklar geliyo bakalim neye kismet olcak
Bekliyorumm dedim geldi bileeeHemen geliyorum.
Tamam canımRica ederim abla her şey sizin için
Komple bitsin atarım sana jennoş
İhtiyacımız olduğu vakit litfeeen alBen uzun zamandır almadım
Sagol canimÇok geçmiş olsun
Almadim abla dahaRandevunu aldınmı
Bahtsız bedevimYok perişim hiç gelmedi, orada da şansım yok
Abicim cidden kızmayın arkadaşlara ben merak ettiğim için sordum sadece.Bir bu kategori karışmamıştı helal olsun burayı da eğlencenize ortak ettiniz.
yazık gerçekten yazık.... çok saygı duyduğum abla dediğim kişileri de alet ettiniz ya bu sebeple artık söyleyecek söz bulamadım.
Bu bölümü kapatmak ise amacınız az kaldı onu da yaparız.
Çok ihmal ediyorsun bunu lütfen randevunu al bir an önce olurmu.Sagol canim
Almadim abla daha
Bence de çok tatlılarBilmem ama çok tatlılar ya
Erteledikce şikayetlerin artacaktır filizkom, randevu bulmak çok zor zaten şuanda. Ne kadar erken bakarsan senin için o kadar iyi olurSagol canim
Almadim abla daha
Ozelde dahiliye bile dolu canim baktikErteledikce şikayetlerin artacaktır filizkom, randevu bulmak çok zor zaten şuanda. Ne kadar erken bakarsan senin için o kadar iyi olur
Evet artık doktora gitmek zorlaştı sankiOzelde dahiliye bile dolu canim baktik
Şansımız aynı perişimBahtsız bedevim
Ben Romanları çok seviyorumBence de çok tatlılar
Hint dizileri izleyeceğim de eşim mani oluyorben ki game of thrones izlemiş bir hatunmuşum ayıp oluyormuş hiç de bilem tertemiz mis gibi bakişmalardan kime zarar gelmiş ... seviyorum ya Hintli eli maşalı neneleri
Boşver ama kuzum herşey net gibi olsun şanssızlık olarak ,sağlığımız huzurumuz yerinde olsun beeeee sarilalimmmŞansımız aynı perişim
Aynı sülale sankiBen Romanları çok seviyorum
Aynı sülale sanki